gpapadakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 http://www.amazon.co.uk/Bosch-Cordless-Lithium-Hammer-Drill/dp/B0033UWLVK/ref=cm_cr_pr_pb_t http://www.skroutz.gr/s/264666/Bosch-PSB-18-LI-2.html Το εχω (δεν το πηρα απο το Amazon ομως), ελαφρυ και δυνατο, για ολα τα τρυπηματα/βιδωματα στο σπιτι. Εχει 1 μπαταρια λιθιου που δεν ξεφορτιζει μονη της, δεν κανει φαινομενο μνημης και φορτιζει σε μια ωρα. Δεν εχει μυτες στη συσκευασια, αν δεν εχετε θα πρεπει να αγορασετε εξτρα. Πιθανοτατα θα χρειαστειτε και ανταπτορακι για ελληνικη μπριζα http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=232_658_669_727&products_id=5918&zenid=l8g36eekmtlp0mpuc0utbvt5m2
tarantules Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 + καμια τριανταριά ευρώ μεταφορικά ? Στο Amazon.co.uk για παραγγελίες από 25 λίρες και πάνω είναι δωρεάν τα μεταφορικά
proklos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Στο Amazon.co.uk για παραγγελίες από 25 λίρες και πάνω είναι δωρεάν τα μεταφορικά o.k. thanks.!
geodimis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γνωριζει κανεις εαν παιρνει καπως καρυδάκια;(για να καταργήσω τα γαλλικά/πολυγωνικα κλειδιά)
ipso33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Γνωριζει κανεις εαν παιρνει καπως καρυδάκια;(για να καταργήσω τα γαλλικά/πολυγωνικα κλειδιά) Για αυτή τη δουλειά θες παλμικό (impact)
geodimis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ποια η διαφορα φιλε μου; Στην ισχυ ή στα εξαρτήματα που δεχονται; Ευχαριστω!
opera Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ποια η διαφορα φιλε μου; Στην ισχυ ή στα εξαρτήματα που δεχονται; Ευχαριστω! για βιδώματα θες αυτό και παίρνει όλα τα καρυδάκια αναλόγως τις ίντσες αλλάζεις την "ουρά" και να προτιμάς τις μαύρες που δε σπάνε. αντίστοιχο του BOSH είναι αυτό άλλο δραπανοκατσάβιδο άλλο βιδολόγος.
kwstas_pap Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 με ενδιαφέρει αυτό από το amazon.. να ρωτήσω όμως.. το χρειάζομαι για οικειακή χρήση. τρύπερ/ούπα κτλ.. πολλές φορές έχει χρειαστεί να τρυπήσω και μπετόν.. αντέχει το συγκεκριμένο; είναι μειονέκτημα που είναι μπαταρίας; (το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να καταλάβει ότι θα έχει την δύναμη να αντλεί ενέργεια όταν σε επίπονη προσπάθεια (σπρώξιμο) στο μπετόν) είναι κρουστικό; σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και πολλά πράγματα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Είναι κρουστικό (Hammer, όπως λέει και ο τίτλος) άρα κάνει και για μπετό (με τα κατάλληλα τρυπάνια βέβαια) Αν δεις και στις φωτογραφίες, δείχνει να τρυπάει τοίχο. Πάντως, τα 18volt σημαίνουν πολύ δύναμη.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πελω να το παρω κι εγω στο πρακτικερ εχει 165 περιπου,ενω ειχε προσφορα πριν 2-3 μηνες το 14ρι λιθιου κατω απο 100,αν θυμαμαι καλα κοντα στα 80... η τιμη του αμαζον ειναι εξαιρετικη , και το εργαλειο τελειο
nek4d Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πριν 2 βδομάδες περίπου "έφαγα" τον κόσμο τόσο σε ελληνικά μαγαζιά όσο κ σε ξένα καθώς κ σε φόρουμ για να δω τι θα πάρω σε φορητό δραπανοκατσάβιδο... Αξιολογησα αρχικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μετα το value for money. Κοίταξα μοντέλα σε πολλές μάρκες από 50 έως 400 ευρώ... Μετα από 4-5 μέρες ψάξιμο, κατέληξα σε αυτό !! Στις 7 Μαίου, παρήγγειλα 2 τεμ στις 90 λίρες τότε (όπερ ~103 ευρω) μαζί με άλλα πράγματα κ μου σήμερα (!) παρέλαβα τα 3 από τα 4 δέματα. Μέσα σε ένα ήταν κ το 1 τεμ από το παραπάνω. Το προιόν σε αυτά τα λεφτά, δεν παίζεται! Νιώθεις στο χέρι την δύναμή του! Και τωρα που είναι ακόμη φτηνότερο, σκέφτομαι να πάρω άλλα 2 για φίλους! Υ.Γ. 1) Αν το είχατε ανακαλύψει πριν 2 βδομάδες, θα με είχατε γλυτώσει από πολύ χρόνο! 2) Βάλτε κ μύτες μαζί, έχει κάτι σετ τιτανίου bosch, σε σούπερ τιμές.
VasKag Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 να υποθεσω μιας και δεν εχω ψωνισει ποτε απο amazon αγγλιας, οτι δεν εχουμε θεματα με τελωνειο ετσι? επισης παρατηρησα και κατι αλλο. ενω εχω κανει add ενα πακετο 2 τεμαχιων που εχουν 84.99 και 24.99 αντιστοιχα, φτανοντας εκει που λεει choose delivery preference και choose delivery option, στο κατω μερος οι τιμες εχουν γινει αντιστοιχα 87.12 και 25.62. γιατι γινεται αυτο? ενω υπαρχει η επιλογη για free super saver delivery, ισχυει για την ελλαδα? γενικως ισχυουν τα δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 λιρες?
mindtrapper Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 1. Κανένα θέμα 2. ΦΠΑ Ελλάδας 3. Ισχύει 4. Ισχύουν
ipso33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ποια η διαφορα φιλε μου; Στην ισχυ ή στα εξαρτήματα που δεχονται; Ευχαριστω! Στη ροπή, έχει παλμούς όταν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.