Προς το περιεχόμενο

Software photography

Greegorios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Αναζητώ ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και δεν ξέρω τι να κάνω. Βασικά οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής και όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

Λοιπόν το πρόγραμμα πρέπει να έχει τα εξής:

1 Αγγλική ή Ελληνική γλώσσα

2 Να είναι σχετικά απλό στη χρήση του ( για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν από οποιονδήποτε, ακόμα και άσχετο.)_

3 Να έχει τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας μιας φωτογραφίας ( brightness, contrast, crop, resize...)

4 Να μπορεί κανείς να προσθέσει και να επεξεργαστεί στοιχειωδώς γράμματα και να γράψει πάνω στη φωτογραφία.

5 Να μπορεί εύκολα να προσθέσει κάποια βελάκια ή άλλα σημάδια ( σαν pointer πάνω στη φωτογραφία)

6 Να δουλεύει κυρίως αρχεία .jpeg

7 Να το αγοράσω κανονικά και όχι να είναι τσαμπέ, online, ή demo μόνο.

8 και να είναι για windows XP ή και πιο πάνω.

Βασικά οι απαιτήσεις αυτές είναι γιατί το πρόγραμμα το χρειαζόμαστε για το γραφείο που δουλεύω, και πρέπει λέει να πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Βέβαια είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Με αυτά που ζητάς το θέμα είναι μονόδρομος παίρνεις αυτό

Corel PaintShop Photo Pro X3 στα € 89,00.

Είναι εύκολο στην χρήση για τα απλά και έχει πολλές δυνατότητες για τους προχωρημένους.

Έχει και διάφορα βελάκια και άλλα σύμβολα σημάδια σαν preset shape σε μορφή vector οπότε δεν έχει σημασία και το μέγεθος.

Βασικά θα σου πρότεινα την έκδοση 8.10 άντε την 9 αφού από εκεί και πέρα φουσκώνει απαράδεκτα,αλλά άντε να το βρει κανείς(για αγορά).

Δημοσ.

Δοκίμασε το Irfan View. Κάνει τα πάντα από αυτά που ζητάς, είναι επιπλέον έναν πολύ καλός image viewer και είναι δωρεάν. Στο Irfanview Languages μπορείς να κατεβάσεις την Ελληνική γλώσσα (για την έκδοση 4.27/4.25), κάποια στιγμή θα βγει και για την 4.28

Από το μενού Edit->Show paint dialog εμφανίζει το μενού με τις επιλογές για κείμενο, κουτάκια και βελάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...