Insomniac_Ftw Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους! Να ενημερωσω οτι ειμαι καινουργιος σε καθε ειδους Foroum. Οι ερωτησεις μου ειναι: 1) Ειναι νομιμο να μπαινεις σε ασυρματο δικτιο του γειτονα απο το δικο σου χωρο? Και ποσο σημαντικος ειναι ο παραγοντας "σπαω"? και 2)Διαβασα καπου αλλου πως μπορεις να δεις τι κανει καποιος αλλος που ειναι στο Network που εισαι και εσυ, απο κωδικους μεχρι και σε τι Site μπαινεις! Πως μπορω να κρυφτω απο κατι τετοιο?
orotoi Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 welcome.. 1)κάπου έχει συζητηθεί εδώ... use the force (εε.. the search) Γενικά όχι δεν είναι νόμιμο. Είτε είναι κλειδωμένο είτε ανοιχτό. 2)Να έχεις κλειστό το wireless και να παίζεις με ethernet ή κλειδωμένο με wpa2 και ενα ψιλοδύσκολο κωδικό (πχ 12345678 ;ρ) Αυτά είναι μια καλή αρχή.. μετά ανάλογα το πόσο θες και τι έχεις να προστατέψεις υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις.
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους! Να ενημερωσω οτι ειμαι καινουργιος σε καθε ειδους Foroum. Οι ερωτησεις μου ειναι: 1) Ειναι νομιμο να μπαινεις σε ασυρματο δικτιο του γειτονα απο το δικο σου χωρο? Και ποσο σημαντικος ειναι ο παραγοντας "σπαω"? και 2)Διαβασα καπου αλλου πως μπορεις να δεις τι κανει καποιος αλλος που ειναι στο Network που εισαι και εσυ, απο κωδικους μεχρι και σε τι Site μπαινεις! Πως μπορω να κρυφτω απο κατι τετοιο? αν καποιος μπορουσε να τρεξει wireshark πανω στο δικτυο και να μαζευει ολα τα πακετα θα εβλεπε πολλα.
frieck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγω που μπαινω σε ξεκλειδωτο δυκτιο, τι επιπτωσεις εχω? Και πως μπορουν να με βρουν? Δεν αναφερομαι στον ιδιοκτητη του δυκτιου.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγω που μπαινω σε ξεκλειδωτο δυκτιο, τι επιπτωσεις εχω? Και πως μπορουν να με βρουν? Δεν αναφερομαι στον ιδιοκτητη του δυκτιου. στην πραξη να βρουν ακριβως απο που εκμπεμπει και να ερθουν να ψαχνουν τους οροφους να δουν που εισαι χλωμο ειδικα για ελλαδα.χρειαζεται εισαγγγελικη παρεμβαση κτλ κτλ.οποτε No worries.κατα τα αλλα οτι εκμπεμπει βρισκεται πανω κατω που ειναι.αλλα δεν θα χτυπανε 50 πορτεςνα δουν ποιος συνδεεται με την συγκεκριμενη mac address στον ρουτερ του αλλου.
frieck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και αν αλλαξεις Network address ή και mac address?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ακομα πιο δυσκολο να σε βρει καποιος αμα εχεις κανει spoof την mac address.και σιγα μην ασχοληθει κανεις με τον γειτονα που του κλεβεις ιντερνετ.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Να ενημερωσω οτι ειμαι καινουργιος σε καθε ειδους Foroum. Οι ερωτησεις μου ειναι: 1) Ειναι νομιμο να μπαινεις σε ασυρματο δικτιο του γειτονα απο το δικο σου χωρο? Και ποσο σημαντικος ειναι ο παραγοντας "σπαω"? και όχι και προσφάτως θα ψηφιστεί νομοσχέδιο όχι μόνο για το κράκινγκ αλλά και το παράνομο κατέβασμα. Αυτά από έναν δικηγόρο γνωστό μου.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 όχι και προσφάτως θα ψηφιστεί νομοσχέδιο όχι μόνο για το κράκινγκ αλλά και το παράνομο κατέβασμα. Αυτά από έναν δικηγόρο γνωστό μου. αυτο το ακουμε εδω και χρονια βεβαια και στην ελλαδα απο την στιγμη που θα γινει μεχρι να το κανουν αστα να πανε.επισης το να κυνηγας αυτο που κατεβαζει δεν εχει νοημα γιατι υπαρχουν αλλοι 100.000.σκοπος ειναι να κλεινουν τα sites οπως εχει γινει ως τωρα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 poulinos εμένα πάντως αυτό που με πειράζει είναι να μπαίνει ο άλλος στο ρούτερ σου χωρίς την άδεια σου. :devil:with no offence
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 για αυτο φροντιζεις να το κλειδωνεις.το θεμα δεν ειναι να μπαινει το θεμα ειναι οτι μερικοι μπαινουν που μπαινουν επειδη ειναι ανοιχτο ειτε απο αμελεια ειτε επειδη το θελει ο αλλος το πατανε και κατω.δηλαδη ελεος.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 για αυτο φροντιζεις να το κλειδωνεις.το θεμα δεν ειναι να μπαινει το θεμα ειναι οτι μερικοι μπαινουν που μπαινουν επειδη ειναι ανοιχτο ειτε απο αμελεια ειτε επειδη το θελει ο αλλος το πατανε και κατω.δηλαδη ελεος. το θέμα είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν καν πως να κλειδώνουν το ρούτερ τους. Εδώ καλά καλά δεν ξέρουν να χειρίζονται το πισι θα ξέρουν πως κλειδώνει το ρούτερ. Εκτός αν βρεθεί κανα καλός Σαμαρείτης και του δείξει τι να κάνουν. :mrgreen:
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το θέμα είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν καν πως να κλειδώνουν το ρούτερ τους. Εδώ καλά καλά δεν ξέρουν να χειρίζονται το πισι θα ξέρουν πως κλειδώνει το ρούτερ. Εκτός αν βρεθεί κανα καλός Σαμαρείτης και του δείξει τι να κάνουν. :mrgreen: το καλο η κακο οπως το δει κανεις ειναι οτι τον τελευταιο καιρο ελαχιστα δικτυα ειναι ανοιχτα.παλια 10 10 ηταν ανοιχτα.εχει μαθει λιγο ο κοσμος.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ας μην ανέβαζα βιντεάκι και θα σου λεγα εγώ αν θα υπήρχε κλειδωμένο ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εγω παντως οταν εκανα εγκαταστασεις με το κιλο σε adsl routers σε ολους το κλειδωνα.επισης και οι εταιρειες αρχιζουν και δινουν τα ρουτερ κλειδωμενα εστω και αν με καποια generator μπορεις να το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.