Avatar_GR Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα Blu-ray writer και επειδή βλέπω ότι για laptop είναι αρκετά ακριβά λέω να πάρω blu-ray για desktop και να το βάλω σε εξωτερική θήκη με USB και παρoχή ρεύματος. Θα είμαι OK αν κάνω κάτι τέτοιο; Μπορείτε να μου βρείτε καμιά τέτοια θήκη,γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα (Βρήκα μόνο μικρές για 2'5 ίντσες όχι για 3'5). Είναι οι ίδιες θήκες που βάζουμε και εξωτερικόυς σκληρούς δίσκους; Ευχαριστώ
gamanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βασικά οι ίντσες των οπτικών drives είναι 5,25. Το μόνο που ξέρω είναι combo θήκη 3,5\5,25 και είναι η raidsonic ib-550 ή lightning. λινκ από e-shop αλλά είναι εξαντλημένο όπως και στο αδελφό PC1. άρα amazon ή τηλέφωνα... Link Link2 Όσο για το αν θα κάνει, θα το βλέπει σαν ένα οποιοδήποτε εξωτερικό οπτικό μέσο.
Avatar_GR Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 θες να βαλεις ενα blu-ray σαν εξωτερικο? Ναι. Blu Ray για λαπτοπ υπάρχουν εξωτερικά, μεγαλύτερα όμως Blu ray που είναι για desktop δεν βλέπω να υπάρχουν εξωτερικά έτοιμα, ούτε βρήκα θήκη πουθενά που να τα χωράει! Βασικά οι ίντσες των οπτικών drives είναι 5,25. Ευχαριστώ φίλε, είχα βρεί στο ebay έναν γερμανό που πουλόυσε τέτοιες, θα το κοιτάξω. thanks! Θα δουλεύει κανονικά το blu-ray μέσα σε έναν τέτοιο λογικά ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.