gvarel Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλημέρα σας .Εχω το εξής πρόβλημα. Εχω το τηλεφωνο htc wildfire και επηδει δεν εχω στο τηλεφωνικο πακετο μου internet θελω να κατεβάσω καποιες εφαρμογες απο το android market μεσω wifi. Ομως δεν συνδέεται για να το κανω. Γνωριζει κανεις για ποιό λογο. Τελος μπορω να εγκαταστησω σε αυτο το τηλεφωνο εναν file manager ετσι ωστε να κατεβάζω απο pc εφαρμογες και να της εγκαθιστω με τον file manager. .
orlox Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τι εννοεις δεν συνδεετε? Εχεις wifi στο σπιτι σου και δεν μπορεις να συνδεθείς με αυτό? Συνδεεσε με το wifi αλλα δεν μπορείς να κατεβάσεις από το μαρκετ? Σε σελίδες μπορείς να μπείς? Ναι μπορείς να βάλεις ενα fie manager και να βάζεις εφαρμογες μεσω του πισιου. http://handheld.softpedia.com/progDownload/ES-File-Explorer-Download-94161.html Να ενεργοποιήσεις τα unknown sources από τις ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> αγνωστες προελεύσεις μην ξεχασεις
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 υποθέτω ότι έχεις φτιάξει λογαριασμό google, σωστά; επίσης, το youtube και το gmail app λειτουργούν κανονικά;
nikauto Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Γεια σας! Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον gvarel. Εχω και εγω το htc wildfire με εκδοση 2.1. Youtube μπαινω κανονικα με wi-fi και ενω εχω φτιαξει λογαριαμο gmail, δεν μπορω να συνδεθω στο android market. Κατεβασα το ES File Explorer και το Astro file manager για να κανω αυτο που ειπε ο orlox, αλλα ενω περναω μεσω usb αυτες τις εφαρμογες .apk στην sd, οταν το αποσυνδεω και παω να κανω εγκατασταση στο file manαger, δεν μου ενφανιζει πουθενα το αρχειο αυτο.. Μπορει να βοηθησει καποιος? Υπαρχει περιπτωση να μην το εμφανιζει επειδη εχω την 2.1 εκδοση και οχι την 2.2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.