Προς το περιεχόμενο

Aγορα τηλεορασης 32''

marten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες προκειται να αγορασω καινουργια τηλεοραση κ θα θελα τη βοηθεια σας.θα διαθεσω το πολυ 500-600 ευρο κ με μια πρωτη ματια που εριξα σε καποια καταστηματα μου αρεσε πολυ η οθονη της samsung.εχετε να προτεινετε καποιο καλο μοντελο απο samsung ή κατι αντιστοιχο απο καποια αλλη εταιρια?να ρωτησω κατι επισης...τι διαφορα σε εικονα εχει το να ειναι η οθονη 50Hz ή 100Ηz ?επισης μια τελευταια ερωτηση γιατι ειμαι κ ψιλο ασχετος..οι τηλεορασεις που εχουν ενσωματομενο mpeg4 ποιανουν κ τα καναλια τα ψηφιακα ?θελω να πω πως δε χρειαζεται να αγορασουμε extra αποκωδικοποιητη?

Δημοσ.

Ναι δε χρειαζεσαι αλλο δεκτη. καλες επιλογες πιστευω ειναι αυτες.

Η τελευταια ειναι 50Hz. H κινηση στα 100Ηz ειναι πιο ομαλη. Αυτο το καταλαβαινεις κυριως οταν δεις τις τηλεορασεις διπλα διπλα. Πηγαινε σε καποιο καταστημα να δεις μονος σου.

Δημοσ.

ok...tnx φιλε :)μαλλον με βλεπω για τη Samsung LE32C630 κ ο λογος ειναι οτι δε βλεπω να χει κ πολλες διαφορες με την c650

Δημοσ.

φοβερο μοντελο αλλα η 42αρα φιλε μου ειναι πολυ μεγαλη γιατι η αποσταση θεασης αντε να ειναι το πολυ 2-2,5 μετρα οποτε πρεπει να παω σε 32''

Δημοσ.

ναι ε ?? ε τοτε αυριο παω απ το καταστημα να τη δω κ απο κοντα γιατι ειχα την εντυπωση πως οι 42αρες ειναι για πιο μακρινες αποστασεις

Δημοσ.

απλά συνυπολόγισε στην απόφαση σου το αν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή avi , mkv κτλ . Αν δηλαδή θες να έχει ενσωματωμένο media player ή θα πάρεις εξωτερικό κτλ

Δημοσ.

σωστος..κ μιας και το αναφερεις ναι θα θελα να παιζει κ αρχεια avi γιατι ενα αποκωδικοποιητη που εχω για μια αλλη TV εχει κ υποδοχη usb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...