sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ωραια και τι προτεινετε να κανω?να μεινω με το αναλογικο?η να παρω το dvi σε hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και εγώ με ανταπτορα dvi to hdmi το έχω και είναι μια χαρά. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το αποτέλεσμα που δε σε ικανοποιεί. Nαι μαζί με την αναλογική έξοδο έχει και την dvi η τηλεόρασή μου. Αν θυμάμαι καλά κάτω απο την αναλογική όπως έδειχνε το μανουαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 οτι να ναι!!!αρα κατι παιζει...κακο για την δικια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μπορεί απλά να την έχουν καταργήσει τη DVI θύρα στα πιο πρόσφατα κατασκευασμένα κομμάτια. Γενικά η DVI θύρα καταργείται... καινούργιο Samsung LED backlight monitor 24'' (οχι και tv) και δεν έχει καν DVI (που είναι και σκέτο μονιτορ). Έχει μονο αναλογικό και 2xHDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τεσπα τι να πω...μπορεις να μου πεις τις ακριβης ρυθμισεις της Hdmi συνδεσιμοτητας σου?μπορει να εχω κανει και καμια χαζομαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καμια απολύτως ρύθμιση δεν έκανα, μονο το overscan, το color management και φυσικά την ανάλυση που αντιστοιχεί στα pixels του μονιτορ. Aλλά σου υπενθυμίζω ότι την M2362D την έχω σαν τηλεόραση και όχι σαν monitor όπως εσύ οπότε ποτέ δεν την έχω συνδέσει στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.