sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 δεν ειχε cd μεσα!!!ναι αυτο εννοω οτι εχει μαυρα περιθωρια...και στην επιλογη του Pc μου δινει μονο δυνατοτητα 16:9 & 4:3...ενω αν δεις σε αλλες επιλογες εχει και zoom στην οθονη!!υπαρχει περιπτωση να εχει προβλξμα το μονιτορ!!!ειναι κριμα παντως γιατι σκας 200+€ και δεν μπορεις να συνδεσεις ψηφιακα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Για το colour management κατέβασε τον driver απο εδώ http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=M2362D-PZ&matchedModelCode=6100001145&searchEngineModelCode=M2362D-PZ&targetPage=support-product-profile Για τα μαύρα περιθώρια δεν είναι θέμα της οθόνης, και σε ένα Samsung που έχω μου έκανε το ίδιο. Υπάρχει στο internet η λύση... Πας τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (στο μενού των catalyst πχ) και ψάχνεις για μια επιλογή "overscan". Έχει ένα slider και το πάς στο τέρμα οπότε γεμίζει όλη η οθόνη και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αυτό με τα περιθώρια λύνεται μέσα απ' τον οδηγό της κάρτας γραφικών, με την επιλογή Overscan. Τώρα για τα χρώματα μέσω HDMI, δεν είναι εύκολο να βγάλουμε συμπέρασμα. Μπορεί όντως να είναι έτσι, ή μπορεί να είχες συνηθίσει σε (πιο) λάθος χρώματα πριν και τώρα να σου φαίνονται λάθος αυτά. Ή μπορεί να πρέπει να επιλέξεις μεταξύ Graphics και Video mode, σε μερικές αυτό συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου...θα το κοιταξω το μεσημερακι και θα σου πω...!!!το colour management τα φτιαχνει ολα αυτοματα?η πρεπει να κανω εγω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Απλά στο colour management κάνεις add και του λές να ψάξει στο φάκελο που έχεις τα αρχεία. Μετά θα εμφανιστεί το μοντέλο του μονιτορ στη λίστα. Τίποτε περισσότερο. Στη λίστα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ το μοντέλο του μονιτορ που έχεις επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 δεν το επιασα....ποια αρχεια?και μολις θα μπει στη λιστα το μονιτορ τι θα αλλαξει?σορρυ που σε ζαλιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πήγαινε στο λινκ στο site της LG http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=M2362D-PZ&matchedModelCode=6100001145&searchEngineModelCode=M2362D-PZ&targetPage=support-product-profile και πήγαινε στο "Προγραμματα οδήγησης και λογισμικό" και κατέβασε το M2362D_for_Windows7.zip (φαντάζομαι έχεις Win7). Αποσυμπίσε το σε ένα φάκελο, αυτά τα αρχεία εννοώ. Λογικά μολις μπεί στη λίστα θα απεικονίζονται σωστά τα χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 με μαυρη ταινια ας πουμε?ο δεκτης τον υπερυθρων ειναι το Led?η ειναι καπου αλλου? δοκιμασε το με αναποδα τηλεκοντρολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 το βρηκα...το ψιλοεφτιαξα κιολας...ξερει κανεις πως γινεται να σβηνει η οθονη αυτη χωρις να την κλεισω εγω μολις κλεινω το υπολογιστη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 δεν κλεινει ετσι να την κλεινεις μονο γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 μαλιστα...το εβαλα με το αναλογικο καλωδιο και ολα καλα!καλυψα και το ματακι του τηλεκοντρολ και ολα κομπλε!!εχω φαει σκαλωμα ομως...ειναι κριμα να μην εχω ψηφιακη εικονα...οχι οτι με χαλαει το αναλογικο αλλα αφου το πληρωσα θελω να το εχω...επαιξα και παιχνιδι και ειναι κομπλε και τα χρωματα και ολα...τεσπα..αμα παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505819 θα ειναι το ιδιο με το hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι το ίδιο θα είναι. Τι έγινε, δε δοκίμασες το overscan και το color management που λέγαμε? Πάντως η δική μου M2362D που την κοίταξα, έχει DVI θύρα κανονικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Που την εχει?πισω μαζι με το analog?πως γινεται αυτο ιδιες οθονες και να μην εχουν τα ιδια!!μειωνουν το κοστος κατασκευης?η ειναι made in china?το εκανα με το Overscan και με το colour management αλλα δεν πηρα το επιθυμητο αποτελεσμα και ετσι εβαλα το αναλογικο....και τους οδηγους που εβαλα δεν ειδα και καμια σημαντικη διαφορα!!!εσυ τι ρυθμισεις εχεις στο hdmi σου? α επειδη η καρτα μου δεν εχει υποδοχη για αναλογικο εβαλα εναν ανταπτορακο απο dvi...αυτος ξερουμε αν μετατρεπει το αναλογικο σε ψηφιακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Όχι, δε μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Π α επειδη η καρτα μου δεν εχει υποδοχη για αναλογικο εβαλα εναν ανταπτορακο απο dvi...αυτος ξερουμε αν μετατρεπει το αναλογικο σε ψηφιακο? Η θυρα DVI στην καρτα σου βγαζει και αναλογικο σημα. Δεν γινεται καμια μετατροπη σηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.