sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εχω ξενερωσει απιστευτα παιδια...πηρα αυτη την οθονη http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097963 λογω δοσεων και λογω του οτι ειναι τηλεοραση...αλλα απ οτι φαινεται δεν θα μου βγει σε καλο!!στο ιδιο δωματιο υπαρχει και μια τηλεοραση lg και μολις παω να κανω κατι στη μια επηραζεται και η αλλη!!!τι να κανω...?εχω ξενερωσει!!ασε που δεν εχω μεινει και ικανοποιημενος απο τα χρωματα της!!!υπαρχει περιπτωση να θελει calibration?μονο σαν μονιτορ θελω να την εχω!!αλλα την εχω συνδεσει με HDMI..αφου αλλο ενα μειον της ειναι οτι δεν εχει DVI ενω στην περιγραφη λεει οτι εχει!!!ελεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η HDMI συνδεση ειναι σαφως μια χαρα, ειναι ψηφιακη οπως το DVI. Αν οντως δεν εχει DVI προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μπορεις να τη γυρισεις πισω με επιχειρημα την ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας. Ψαξτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 το ξερω οτι ειναι ψηφιακη συνδεση!!ετοιμος ειμαι να την γυρισω...αφου δεν εχω μεινει ικανοποιημενος...το θεμα ειναι μηπως βρεθει καποια χρυση τομη!!!με το τηλεκοντρολ και τις οθονες τι κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 αφου το μονιτορ δεν το χρησιμοποιεις σαν τηλεοραση καλυψε με κατι το δεκτη των υπερυθρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 με μαυρη ταινια ας πουμε?ο δεκτης τον υπερυθρων ειναι το Led?η ειναι καπου αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 με μαυρη ταινια ας πουμε?ο δεκτης τον υπερυθρων ειναι το Led?η ειναι καπου αλλου? Αυτο θα πρεπει να το βρεις μονος σου. Ισως καταφερεςι να το εντοπισεις κοιτωντας προσεχτικα. Το led ειναι το φωτακι λειτουργιας δεν ειανι καποιος δεκτης αλλα εκει γυρω θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 θα αναβοσβηνει λογικα ε?με μαυρη ταινια θα κανω δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 θα αναβοσβηνει λογικα ε?με μαυρη ταινια θα κανω δουλεια? Οχι ο δεκτης ειναι απλα δεκτης δε θα αναβοσβηνει. Αν αναβοσβηνει κατι ειναι απλα μια ενδειξη. Η μαυρη ταινια λογικα θα δουλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 τοτε πως θα καταλαβω που βρισκεται ο δεκτης των υπερυθρων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 http://www.lg.com/gr/common/product/support.jsp?localeCd=gr&productId=M2362D&uri=/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2362D.jsp#'>http://www.lg.com/gr/common/product/support.jsp?localeCd=gr&productId=M2362D&uri=/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2362D.jsp# http://www.lg.com/gr/common/product/support.jsp?localeCd=gr&productId=M2362D&uri=/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2362D.jsp# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μεγάλο λάθος.... Βάζεις 2 τηλεοράσεις της ίδια μάρκας στον ίδιο χώρο... τι περίμενες να γίνει? Δε σου φταίει η LG, και Samsung να ήταν τα ίδια θα είχες. Ο αισθητήρας είναι κάτω αριστερά. Κάλυψέ τον με μαύρη ταινία και θα είσαι οκ. ps Εχω και εγώ την Μ2362D και η εικόνα και τα χρώματά της μου φαίνονται μια χαρά. Επίσης περίεργο που λές ότι δεν έχει DVI γιατί το μανουαλ λέει ότι έχει. Στη δική μου δεν το έχω προσέξει γιατί to χρησιμοποιώ σαν TV, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 εχεις δικιο αλλα δεν το σκεφτηκα!!με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι δεν κανουμε δουλεια!το ειδα στο manual!!φτανει δηλαδη μια μονωτικη μαυρη ε?κ εγω παραξενευτηκα που δεν εχει...και το κακο ειναι οτι το hdmi στον υπολ δεν με καλυπτει αρα πρεπει να βαλω το αναλογικο!!!...και εγω πριν την παρω νομιζα οτι εχει...τεσπα....ειναι λογος για να τους την γυρισω πισω!!!θα δειξει..ευχαριστω για την βοηθεια σας γι ακομα μια φορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γιατί δε σε καλύπτει το HDMI στον υπολογιστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 γιατι δεν μου αρεσουν οι ρυθμισεις που μου δινει απο το hdmi...ειναι πολυ εντονες...και να τις αλλαξω παλι δεν ικανοποιουμε!!εν τω μεταξυ αυτο δεν ειναι λογικο γιατι στην αλλη lg που εχω μολις συνεδεσα τον υπολογιστη ηταν αψογα και τα χρωματα και η αναλυση και ολα!!ενω σε αυτη και τις ρυθμισεις που πειραξα παλι χαλια ηταν!!κανονικα δεν θα επρεπε να τα παρει ολα αυτοματα?και στην ετικετα εισαγωγης που την πειραξα και εβαλα pc μολις το εβαλα μου εβγαλε χαμηλοτερη αναλυση!!μονο στην επιλογη παιχνιδι με αφηνει να το πειραξω και να το βαλω στην επιλογη του ζουμ!!μπορει να κανω και βλακεια δεν ξερω...εσυ τι ρυθμισεις εχεισ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά στα χρώματα μεταξύ DVI και HDMI σύνδεσης γιατί και τα δύο είναι ψηφιακά. Στο Color Management έχεις περάσει το μοντέλο του monitor απο το cd? Τι εννοείς zoom? Σου βγάζει μάυρα περιθώρια γύρω γύρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.