anax111 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλημέρα Παίδες! Σαν χρήστης Androidphone ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν ο συνεχής συγχρονισμός των επαφών μου από το gmail στο Outlook των υπολογιστών μου. Το άθλιο πρόγραμμα συγχρονισμού της Samsung τουλάχιστον σε μένα δεν δούλεψε σε κανένα υπολογιστή μου. Είχα μεγάλο πρόβλημα μέχρι που βρήκα αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό προγραμματάκι. Το Google Contacts Outlook Synchronizer που μπορείτε να το κατεβάσετε εγγυημένα εδώ από την Softpedia Google Contacts Outlook Synchronizer. Το έχω δουλέψει και δουλεύει τέλεια και μάλιστα με ελληνικούς χαρακτήρες. Το έχω ελέγξει και με το antivirus της Avira και μου το βγάζει καθαρό. Επίσης στο internet που το έψαξα δεν βρήκα πουθενά αρνητική αναφορά για το πρόγραμμα. Είναι απλούστατο στη χρήση και μπορεί να κάνει αμφίδρομο συγχρονισμό. Εμένα με έχει σώσει.Δουλεύει με το Outlook 2007, με τα άλλα δεν ξέρω τι κάνει. Αν τώρα αρχίσω να παίρνω ξαφνικά χιλιάδες spams θα σας το ποστάρω για να το ξέρετε! Ελπίζω να βοήθησα!
dentnick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα σου συγχρονιζει σωστα ολα τα στοιχεια; εγω με το gsyncit που χρησιμοποιω για να ανεβασω επαφες απο Outlook στο Gmail, μου συγχρονιζει σωστα ονομα επιθετο και τηλεφωνα αλλα διευθυνση πολη ΤΚ κλπ δεν τα βαζει στα σωστα πεδια , μου τα τοποθετει ολα στο κουτακι που λεει διευθυνση. με αποτέλεσμα στο δευτερο συγχρονισμο να γινεται ενα μπαχαλο!!!!!!!
leonas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα αν και έχουν περάσει 2 χρονια απο ότι βλέπω απο την τελευταία αναφορά του θέματος εδω μέσα θέλω το ίδιο και εγώ δηλαδή gmail με outlook συγχρονισμό. το θέμα ειναι οτι το Google Contacts Outlook Synchronizer δεν τρέχει καθόλου και δεν μου το ανόιγει και σε win xp μου πετά σφάλμα και με ένα άλλο πρόγραμμα το outlook4gmail ενω τρέχει και δείχνει οτι κάνει συγχρονισμό δεν περνα τις επαφες απο το gmail στο outlook και ανάποδα. Ακού προτάσεις ή αλλα εναλλακτικά προγράμματα!!!!!!!. Υ.Γ: ΄Έχω το outlook 2003 και οι επαφές ειναι και 4200 περιπού που θέλω να συγχρονίζω με το gmail
anax111 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Επειδή το παλιό πρόγραμμα που έχω γράψει στο αρχικό post δεν λειτουργεί πλέον το ποστάρω πάλι εδώ για να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα γιατί είδα πως το παρόν post εμφανίζεται πρώτο στις ανάλογες αναζητήσεις της Google. To νέο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ύποπτο ούτε έχω κάποια αναφορά από τους γνωστούς μου για spams. Όπως έγραψα και στο πρώτο μου post η ιστοσελίδα ζητάει πριν να κατεβάσεις την δωρεάν έκδοση να δει τα βασικά στοιχεία του λογαριασμού σου Gmail. Καλού κακού δώστε κάποιο gmail που δεν χρησιμοποιείτε και πολύ. Αν και αυτό φαίνεται λιγάκι ύποπτο μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει τίποτα ύποπτο και η εταιρία που το βγάζει φαίνεται αξιόπιστη. Χρησιμοποιώ μόνο την δωρεάν έκδοση και την έχω δοκιμάσει σε Win 7 με ενημερωμένο Office 2007. Λειτουργεί τέλεια με όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες και συγχρονίζει σωστά όλα τα βασικά πεδία. Μπορεί να συγχρονίσει με προτεραιότητα κάποιου λογαριασμού καθώς και αμφίδρομα. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. http://www.pppindia.com/index.html
Elinaga2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Επειδή το παλιό πρόγραμμα που έχω γράψει στο αρχικό post δεν λειτουργεί πλέον το ποστάρω πάλι εδώ για να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα γιατί είδα πως το παρόν post εμφανίζεται πρώτο στις ανάλογες αναζητήσεις της Google. To νέο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ύποπτο ούτε έχω κάποια αναφορά από τους γνωστούς μου για spams. Όπως έγραψα και στο πρώτο μου post η ιστοσελίδα ζητάει πριν να κατεβάσεις την δωρεάν έκδοση να δει τα βασικά στοιχεία του λογαριασμού σου Gmail. Καλού κακού δώστε κάποιο gmail που δεν χρησιμοποιείτε και πολύ. Αν και αυτό φαίνεται λιγάκι ύποπτο μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει τίποτα ύποπτο και η εταιρία που το βγάζει φαίνεται αξιόπιστη. Χρησιμοποιώ μόνο την δωρεάν έκδοση και την έχω δοκιμάσει σε Win 7 με ενημερωμένο Office 2007. Λειτουργεί τέλεια με όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες και συγχρονίζει σωστά όλα τα βασικά πεδία. Μπορεί να συγχρονίσει με προτεραιότητα κάποιου λογαριασμού καθώς και αμφίδρομα. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. http://www.pppindia.com/index.html Καλησπέρα. Βλέπω πως αυτη η δημοσίευση είναι παλιά και τώρα το ανωτέρω download δεν είναι free. Υπάρχει κάτι καινούριο; Θέλω να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός του gmail με το outlook. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα