Προς το περιεχόμενο

rma e-shop 5870

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα θα γραψω το παραπονο μου!πριν 3 εβδομαδες επαθε προβλημα η 5870 μου και συγκεκριμενα της sapphire

την πηραν στα e-shop βρηκαν οτι ειχε προβλημα και μου ειπαν να την αντικαταστησουμε ε αλλη γιατι απο αυτη

σταματησαν να φερνουν!λεω οκ και τους λεω για την gigabyte 5870 με τα 2 ανεμηστηρακια! μου λενε σε 3-4 μερες

το πολυ θα την εχετε,ομως εχουν περασει 25 μερες και ακομα τιποτα!!!τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι την

εχουν παραγγειλει και απλα δεν εχουν απαντηση απο τον προμηθευτη τους!!!ειναι δυνατον; εγω δηλαδη γιατι να πρεπει να ειμαι

1 μηνα χωρις υπολογιστη;δεν μπορουν να παρουν τηλεφωνο τον προμηθευτη να δουν τι γινεται;και με βολευει απιστευτα

αυτη η καρτα γιατι εχω αλλη μια ιδια οποτε θα κανω ιδανικο crossfire μιας και οι συγκεκριμενες gigabyte θελουν 2 bridges.

μπορω να κανω κατι εγω για να τους πιεσω;γιατι οταν τους παιρνω τηλεφωνο ολο μου λενε δεν ειχαμε απαντηση και αυτο ηταν ολο!

Δημοσ.

Πλεον μπορείς να απαιτήσεις τα λεφτά που γράφει η σύμβαση σου (απόδειξη) πίσω ή έστω σε πιστωτικό για να πάρεις κάποια άλλη καρτούλα. Επειδή πέρασαν 14 ημέρες..

Δημοσ.

θελω ομως αυτη την καρτα γιατι οπως ειπα με βολευει για το crossfire!

η ειρωνια ειναι οτι στο site τους γραφουν οτι την φερνουν σε 2-3 μερες κατοπιν

παραγγελιας!θα με τρελανουν!θα παρω και αυριο και θα το τραβηξω οσο παει!

Δημοσ.

Μην την ψαχνεις δεν προκειτε να στην φερουν! Παρε κατι που ειναι διαθεσιμο αν και δεν νομιζω να υπαρχει .... Γενικα το eshop οτι γραφει διαθεσιμο για 2 -3 μερες παει για μηνα και αμα... Μαλλον παει για διαλυση ....

android.png

Δημοσ.

Παιδια μπορει να μην ειναι αποκλειστικα θεμα E-shop. Μπορει οντως οι προμηθευτες τους αν ειναι ξενοι,να μην τους εμπιστευονται λογω της οικονμικης κρισης στην χωρα μας.Γενικα οι αγορες δεν μας εμπιστευονται και μπορει να αξιωνουν μεγαλες παραγγελιες για να ανταποκριθουν.Μηπως το Πλαισιο ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση?Εδω το Πασχα σε υποτιθεμενη περιοδο αυξημενης καταναλωσης δεν ειχε ουτε ενα σοβαρο κουτι για PC(για παραδειγμα)αμεσα διαθεσιμο.

Δεν εχετε προσεξει οτι εχει μειωθει τρομερα η αμεση διαθεσιμοτητα των προιοντων του?Ολη η αγορα στεναζει.

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να απαιτήσεις τα χρήματα σου πίσω και με την δικαιολογία οτι χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου για την δουλειά σου και εχεις μείνει τοσες μέρες χωρίς μηχάνημα.

Δημοσ.

παιδια μιλησα πριν λιγο με το service τους και μου τα ειπε εξω απο τα δοντια οτι δηλαδη

αν θελω αυτη την καρτα μπορει να περιμενω μεχρι και τελη ιουνιου!!!!!!! οποτε και του ειπα

αυτο αποκλειεται να γινει και του ζητησα να μου την αντικαταστησουν με την asus eah5870/G/2dIs/1gd5/V2.

Καλη καρτουλα δεν ειναι και αυτη; Την εχουν αμεσα διαθεσιμη για αυτο και τους το ειπα! Βεβαια χανω 44 ευρω

μιας και την sapphire τοτε την ειχα παρει 344 ευρω αλλα δεν **μιεται;; Θα κανω το crossfire μου και ολα

καλα!

**** Υπαρχει περιπτωση να εχουν ασυμβατοτητα οι 2 καρτουλες και να μην δω ποτε crossfire;;;

Δημοσ.

Μην την ψαχνεις δεν προκειτε να στην φερουν! Παρε κατι που ειναι διαθεσιμο αν και δεν νομιζω να υπαρχει .... Γενικα το eshop οτι γραφει διαθεσιμο για 2 -3 μερες παει για μηνα και αμα... Μαλλον παει για διαλυση ....

android.png

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516375

ωριστε! στο site την εχουν.....

και ειναι αρκετα καλη.

και γω εχω κανει παραγγελεια 2gb ram εδω και μια εβδομαδα και ακομα να μου ερθει.

Δημοσ.

**** Υπαρχει περιπτωση να εχουν ασυμβατοτητα οι 2 καρτουλες και να μην δω ποτε crossfire;;;

λογικα οχι , δε χρειαζεται να ειναι ιδιας μαρκας καρτες

φιλος μου ειχε μια χαρα cf με μια asus 4890 (2 6πινα) και μια connect 3d 4890 (1 6πινο , δηλαδη διαφορετικο pcb ) χωρις κανενα απολυτως προβλημα

και γω εχω κανει παραγγελεια 2gb ram εδω και μια εβδομαδα και ακομα να μου ερθει.

εγω πριν λιγο καιρο περιμενα σχεδον μηνα για ενα πολυμηχανημα (το οποιο δεν ειχαν διαθεσιμο και επρεπε να παρουν απο τη lexmark )

πρωτη φορα ομως χρειαστηκε να περιμενω τοσο πολυ καιρο για κατι , κι ας μην το ειχαν διαθεσιμο σε κανενα μαγαζι τους, οποτε οντως κατι δεν πρεπει να πηγαινει καλα με το eshop

• Moderators
Δημοσ.

Ακυρωσα 2 παραγγελιες γιατι για πρώτη φορα τα 7 χρονια που ψωνιζω απο εκει, ειχε περασει και στις 2 παραγγελιες μια εβδομαδα και ακομα ηταν στο σταδιο "Μη ελεγμενο" σε καποια προϊόντα, και δεν ειχα και καμια ενημερωση.

Εχουν μεγαλο προβλημα εκει στο eshop πλεον... Και λυπαμαι που το λεω γιατι τοσα χρονια με εξυπηρετουσαν αψογα.

Δημοσ.

Εγω ειχα παραγκλει μια μητρικη πριν κανα 2μηνο...στην πρωτη βδομαδα πηρα απο ενα μαγαζι μια αλλη και αντε..... Μεχρι τοτε δεν ειχα προβλημα με τα e-shop.....τοσες παραγκελιες ειχα κανει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...