pc_admin Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σε κοβει πολυ η cpu.Μονο με 4πυρινο θα δεις μεγαλη διαφορα
panos_vas Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλημερα, παιδια! Οταν ειχα φτιαξει και εγω τον υπολογιστη μου ειχα σε μερικα παιχνιδια το ιδιο προβλημα με τον red bear. Μαλιστα, το call of duty modern warfare 1 μου το επαιζε ολο με κολληματα και ειχα 4πυρηνο στα 3,οο ghz και την GTX285 και DDR3 στα 1333mhz. 1ον τι μνημη χρησιμοποιει ο φιλος! Τι μεγεθος! 2gb? 4 gb? To black ops θελει πανω απο 2 Giga Ram! Eαν φιλε red bear εχεις 2 giga ram λογικα ειναι να σου κολλαει το παιχνιδι γιατι μονο τα windows 7 χρησιμοποιουν 1,1giga ram!!!!! Οποτε ανεβασε την ραμ σου!!!!!! 2ον, οταν κολλαγε σε εμενα το modern warfare 1 νομιζα οτι εφταιγαν οι drivers, τελικα εφταιγε ο σκληρος μου επαεδη ηταν green cavliar (ετσι μου αρεσει να τους λεω ) επειδη ειναι οικολογικοι τραβανε την κεφαλη τους ωστε να μη καινε ρευμα και αυτο εχει ως αποτελεσμα στα παιχνιδια να κολλανε επειδη απαιτητε καποιος χρονος μεχρι η κεφαλη να ξανα παει στην θεση της, πολυ μικρος χρονος βεβαια αλλα αυτο επιρρεαζε τα παιχνιδια, οποτε εβαλα εναν απλο samsung F3, που δεν μαζευει τις κεφαλες του και ποτε δεν ξανα με επιρρεασε ο σκληρος στα παιχνιδια. Συγνωμη, αναφερεις την μνημη σου, ειναι 4 giga, αλλα αμα ειναι 32bit τα 7 θα σου βλεπει τα 3. Ο σκληρος σου ειναι green caviar?
aekoupoli Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 παντως θυμαμαι το black ops οταν ειχε πρωτοβγει ειχε θεμα με τα fps κολληματα κτλ αλλα εφτιαξε με update,τα εχεις κανει ολα τα update του παιχνιδιου?επισης δοκιμασε κ με shadows off ειχε κ εκει προβλημα το black ops στο κανει κ σε αλλα παιχνιδια αυτο??
panos_chem Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 παντως θυμαμαι το black ops οταν ειχε πρωτοβγει ειχε θεμα με τα fps κολληματα κτλ αλλα εφτιαξε με update,τα εχεις κανει ολα τα update του παιχνιδιου?επισης δοκιμασε κ με shadows off ειχε κ εκει προβλημα το black ops στο κανει κ σε αλλα παιχνιδια αυτο?? Εγω το ειχα παιξει απ τους skidrow μολις το εβγαλαν σε τορρεντ και μου ετρεχε σφεντωνα. Πειρατικο και χωρις updates. Αμα του το κανει κ σε αλλα παιχνιδια να ελεγξει μηπως εχει κανεναν οικολογικο σκληρο, οποτε χανει απ κει λογω καθυστερησης κεφαλων
pc_admin Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 560 εχω και εγω την απλη overclocked οχι την super overclocked που εχει ο φιλος , και το black ops το εχει χαλαρα ολα στο full χωρις το παραμικρο κολλημα.Και με την GTX260 που ειχα πριν επαιζε αψογα χωρις προβλημα Βεβαια εχω τον core i5 750 με 4 πυρηνες overclocked 3.2ghz ,ειναι απο τα παιχνιδια που θελει δυνατη cpu και κυριως αγαπαει τους 4πυρηνους ,οπως και το bad company 2,που επαιζα με τον Ε8400 @ 3,6ghz και ψιλοκολουσε ,μολις εβαλα τετραπυρινο δεν μασουσε τπτ Και οταν προτοβγηκε το παιχνιδι χωρις τα updates ηταν πρακτικα unplayble στους διπυρηνους.
Red Bear Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδια, τα πραγματα βελτιωθηκαν καπως με ελαφρωμα των απαιτησεων του παιχνιδιου, αλλα σπασιματα βλέπω ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η CPU, γιατι σε φιλο με διπυρηνο στα 2.4 Ghz με 8800GT και Win XP, το παιχνιδι τρεχει με λιγοτερη λεπτομερεια μεν, ΧΩΡΙΣ σπασιματα δε. Θα μου μεινει η απορια, παντως ευχαριστω για τις υποδειξεις σας.
panos_chem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιδια, τα πραγματα βελτιωθηκαν καπως με ελαφρωμα των απαιτησεων του παιχνιδιου, αλλα σπασιματα βλέπω ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η CPU, γιατι σε φιλο με διπυρηνο στα 2.4 Ghz με 8800GT και Win XP, το παιχνιδι τρεχει με λιγοτερη λεπτομερεια μεν, ΧΩΡΙΣ σπασιματα δε. Θα μου μεινει η απορια, παντως ευχαριστω για τις υποδειξεις σας. Σκληρό δίσκο κοίταξες?
Red Bear Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Σκληρό δίσκο κοίταξες? Δεν εχει καποιο προβλημα, ωστοσο μετα την παρατηρηση σου (και αλλων πιο πριν) διαπιστωσα οτι η εικονικη μνημη ήταν στον ιδιο δισκο με αυτον του παιχνιδιού. Ετσι αλλαξα τη θεση της και την εβαλα σε εναν δισκο που χρησιμοποιω σπάνια και ειδα σχεδον πληρη εξαλειψη τψν σπασιματων, πραγμα που σημαινει οτι αυτα πιθανως οφείλονταν στον δισκο που δουλευε συνεχως. Ωστοσο τα fps δεν βελτιώθηκαν (maximum 60-64) Σκεφτομαι επισης να απενεργοποιησω πληρως την εικονικη μνημη για να δουλευει μονο η RAM. Τι λετε ? 3,5 GB RAM (τοσο βλεπουν max τα 32μπιτα Win7) επαρκει ?
panos_chem Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν εχει καποιο προβλημα, ωστοσο μετα την παρατηρηση σου (και αλλων πιο πριν) διαπιστωσα οτι η εικονικη μνημη ήταν στον ιδιο δισκο με αυτον του παιχνιδιού. Ετσι αλλαξα τη θεση της και την εβαλα σε εναν δισκο που χρησιμοποιω σπάνια και ειδα σχεδον πληρη εξαλειψη τψν σπασιματων, πραγμα που σημαινει οτι αυτα πιθανως οφείλονταν στον δισκο που δουλευε συνεχως. Ωστοσο τα fps δεν βελτιώθηκαν (maximum 60-64) Σκεφτομαι επισης να απενεργοποιησω πληρως την εικονικη μνημη για να δουλευει μονο η RAM. Τι λετε ? 3,5 GB RAM (τοσο βλεπουν max τα 32μπιτα Win7) επαρκει ? Σου είπα, άμα ήταν οικολογικός λόγω το ότι μαζεύουν την κεφαλή για εξοικονόμηση ρεύματος αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα παιχνίδια να έχει κοψίματα. Τώρα για αύξησή σε fsp είναι θέμα κάρτας κτλ κτλ, τα κοψίματα με τον άλλον σκληρό στα κάνει? Επίσης άμα έχεις ενεργοποιημένο τον κάθετο συγχρονισμό και η οθόνη δουλεύει στα 60Hz είναι φυσιολογικό ότι δεν πρόκειται να πάει πάνω από 60 fps!!!!! Αλλιώς ανέβασε τον ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη όσο πάει και πχ, άμα τον πας στα 75Hz με ενεργοποιημένο τον κάθετο συγχρονισμό θα βλέπεις στα παιχνίδια μαξιμουμ 75 fps! Αλλά και πάλι ρε φίλε μου, τι 60, τι 70 τι 50 στο μάτι δεν βλέπεις διαφορές!!!! Τις διαφορές τις βλέπεις όταν κάνουν απότομη πτώση από τα 50 στα 30, στα σκαμπανεβάσματα! Τα κοψίματα είναι το θέμα να εξαλειφθούν γιατί είναι σπαστικό να παίζεις και συνεχώς να παγώνει.
Red Bear Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σου είπα, άμα ήταν οικολογικός λόγω το ότι μαζεύουν την κεφαλή για εξοικονόμηση ρεύματος αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα παιχνίδια να έχει κοψίματα. Τώρα για αύξησή σε fsp είναι θέμα κάρτας κτλ κτλ, τα κοψίματα με τον άλλον σκληρό στα κάνει? Επίσης άμα έχεις ενεργοποιημένο τον κάθετο συγχρονισμό και η οθόνη δουλεύει στα 60Hz είναι φυσιολογικό ότι δεν πρόκειται να πάει πάνω από 60 fps!!!!! Αλλιώς ανέβασε τον ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη όσο πάει και πχ, άμα τον πας στα 75Hz με ενεργοποιημένο τον κάθετο συγχρονισμό θα βλέπεις στα παιχνίδια μαξιμουμ 75 fps! Αλλά και πάλι ρε φίλε μου, τι 60, τι 70 τι 50 στο μάτι δεν βλέπεις διαφορές!!!! Τις διαφορές τις βλέπεις όταν κάνουν απότομη πτώση από τα 50 στα 30, στα σκαμπανεβάσματα! Τα κοψίματα είναι το θέμα να εξαλειφθούν γιατί είναι σπαστικό να παίζεις και συνεχώς να παγώνει. Ειχες δικιο για τα fps, μολις απενεργοποιησα τον συγχρονισμό, χτυπησα με τη μια 92 fps !!! Και ετσι ομως λιγα σπασιματα τα εχω παλι, οι δισκοι μου ειναι (ολοι) Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) Σε ευχαριστω πολύ Πανο
bulldozer Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δοκιμασε να κλείσεις την cashe, δεν την χρειάζεσαι με 3.5 giga.
panos_chem Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δοκιμασε να κλείσεις την cashe, δεν την χρειάζεσαι με 3.5 giga. Παιδιά, μην τον μπερδεύετε! Όχι την cashe του σκληρού, την virtual memory των Windows να απενεργοποιήσει! Λιγη δεν ειναι η Cache για 500αρη δισκο? Δεν είναι λίγη, μια χαρά είναι και αυτή, εγώ έχω αυτόν τον σκληρό http://www.skroutz.gr/s/91728/Samsung-Spinpoint-F3-500GB-HD502HJ.html και είναι σφεντόνα!!!!! Είναι πιο γρήγορος από τους velociraptors που δουλεύουν στις 10000 στροφές!!!! Θα συνιστούσα και σε σένα φίλε μου red_bear άμα σου περισσεύουν 40 ευρώ να πάρεις έναν τέτοιον!!!!! Είναι πολύ καλός και πολύ γρήγορος σκληρός. Θα σου αναρτήσω και τις επιδόσεις του και θα καταλάβεις. Με western digital είχα και εγώ παλιότερα κολλήματα, και με τον green caviar και πιο παλιά με έναν 80αρη sata τοτε που είχαν πρωτοβγει, αλλά με τον F3 είμαι υπερ ικανοποιημένος!!!!!!!!! Πάρε έναν τέτοιον και θα δεις, αντίο κοψίματα και κολλήματα!!!! Ακόμα καλύτερος θα είναι αυτός και σε πάρα πολύ καλή τιμή!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.pixmania.gr/gr/gr/07045237/art/samsung/oeecnuo-asoeio-spinpoint-.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMwNjU2MjMwODs Και για να μη νομίζεις ότι σου λέω παπάδες, κοίτα και εδώ που είναι ο F3 και ο F4 και που είναι οι velociraptors και οι blue caviar http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html
Red Bear Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παιδιά, μην τον μπερδεύετε! Όχι την cashe του σκληρού, την virtual memory των Windows να απενεργοποιήσει! Δεν είναι λίγη, μια χαρά είναι και αυτή, εγώ έχω αυτόν τον σκληρό http://www.skroutz.gr/s/91728/Samsung-Spinpoint-F3-500GB-HD502HJ.html και είναι σφεντόνα!!!!! Είναι πιο γρήγορος από τους velociraptors που δουλεύουν στις 10000 στροφές!!!! Θα συνιστούσα και σε σένα φίλε μου red_bear άμα σου περισσεύουν 40 ευρώ να πάρεις έναν τέτοιον!!!!! Είναι πολύ καλός και πολύ γρήγορος σκληρός. Θα σου αναρτήσω και τις επιδόσεις του και θα καταλάβεις. Με western digital είχα και εγώ παλιότερα κολλήματα, και με τον green caviar και πιο παλιά με έναν 80αρη sata τοτε που είχαν πρωτοβγει, αλλά με τον F3 είμαι υπερ ικανοποιημένος!!!!!!!!! Πάρε έναν τέτοιον και θα δεις, αντίο κοψίματα και κολλήματα!!!! Ακόμα καλύτερος θα είναι αυτός και σε πάρα πολύ καλή τιμή!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.pixmania.gr/gr/gr/07045237/art/samsung/oeecnuo-asoeio-spinpoint-.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMwNjU2MjMwODs Και για να μη νομίζεις ότι σου λέω παπάδες, κοίτα και εδώ που είναι ο F3 και ο F4 και που είναι οι velociraptors και οι blue caviar http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html Απενεργοποιησα την εικονικη μνημη, τα πραγματα ειχαν και παλι μια μικρη περαιτερω βελτιωση (αλλα οχι πληρη και ολοκληρωτικη εξαλειψη των σπασιματων). Για αγορα δισκου και ξαναστησιμο, δεν το βλεπω για την ωρα. Ευχαριστω και παλι
RcManiac Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κανε το sync every frame : OFF . Οταν ειναι ON παει μεχρι 60fps . Μπορώ να σου στείλω και το cfg μου που θα έχεις χαμιλοτερο ping και λιγο ψηλοτερα fps ~5-10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.