Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GTX 560Ti SO - ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Red Bear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας

Μια βοηθεια θα ηθελα

Αναβαθμισα την παλια καρτα γραφικών που ειχα (8800 GTS) με μια νεα και γρηγορη (Gigabyte GTX 560Ti SO)

To προβλημα ειναι οτι σε games οπως το Call of Duty Black Ops δεν εχω δει καμμια βελτιωση, δλδ το παιχνιδι τρεχει με πολλα σπασιματα μολονοτi μου δειχνει 50 fps και με (επιτηδες) χαμηλες απαιτησεις συστηματος

Το συστημα μου τρεχει Win 7, με τους τελευταιους drivers της Nvidia (270.61), η καρτα αναγνωριζεται απο το συστημα κανονικά, αλλα απο αποδοση στο συγκεκριμενο game εχω οτι στα παλια ΧP με την παλια καρτα (8800 GTS).

To PC μου ειναι CPU Intel Core 2 Duo E8500 3.16 Mhz, ΜΒ Asus P5E, RAM 4 GB (2 x 2 GB PC2-6400), HD WD 500Gb, τροφοδοτικο 850 W (εχω συνδεσει και τους 2 connectors της καρτας γραφικών με την τροφοδοσία).

Εχω σπαστει εντελως, τι φταιει ? Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νικος

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια γεια σας

Μια βοηθεια θα ηθελα

Αναβαθμισα την παλια καρτα γραφικών που ειχα (8800 GTS) με μια νεα και γρηγορη (Gigabyte GTX 560Ti SO)

To προβλημα ειναι οτι σε games οπως το Call of Duty Black Ops δεν εχω δει καμμια βελτιωση, δλδ το παιχνιδι τρεχει με πολλα σπασιματα μολονοτi μου δειχνει 50 fps και με (επιτηδες) χαμηλες απαιτησεις συστηματος

Το συστημα μου τρεχει Win 7, με τους τελευταιους drivers της Nvidia (270.61), η καρτα αναγνωριζεται απο το συστημα κανονικά, αλλα απο αποδοση στο συγκεκριμενο game εχω οτι στα παλια ΧP με την παλια καρτα (8800 GTS).

To PC μου ειναι CPU Intel Core 2 Duo E8500 3.16 Mhz, ΜΒ Asus P5E, RAM 4 GB (2 x 2 GB PC2-6400), HD WD 500Gb, τροφοδοτικο 850 W (εχω συνδεσει και τους 2 connectors της καρτας γραφικών με την τροφοδοσία).

Εχω σπαστει εντελως, τι φταιει ? Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νικος

οταν λες σου κανει σπασιματα, τι θες να πεις ? σου κολλαει ? το vsync το εχει ενεργοποιησει στα παιχνιδια ?

καταρχην ειναι λογικο να σου πεφτει το black ops ποιο βαρι στα 7αρια γιατι δουλευουν οι saders 4v.

θερμοκρασιες κιταξες για την καρτα σου, και γενικα για το pc σου ?

φταιει η cpu ανεβασε την και θα στρωσει

μια χαρα δεν ειναι αυτη που εχει?

και σιγα την επεξεργαστικη ισχυη που θελει το blck ops..........

βασικα ας μας πει σε ποια αναλυση το παιζει και με ποσα εφε ενεργα.

Δημοσ.

Με Ε8400 όσο και να τον ανέβαζα η εικόνα έσπαγε. Μόνο όταν πήρα τον Q9550 έστρωσε. Καθαρά θέμα bottleneck, μπορείς να το δείς και μόνος σου από τον task manager.

Δημοσ.

Ειναι καθαρά θέμα cpu ,και να τον ανεβάσεις δεν ξέρω κατα πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση. Με εναν quadcore δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ιδεες σας. Να γινω λιγο πιο σαφης:

Αφου εγκατεστησα το παιχνιδι (ειχε προηγηθει η εγκατασταση της καρτας γραφικών) πηγα στα settings. Eκει το παιχνιδι βασιζόμενο στο configuration του PC μου, πρότεινε

Video mode: 1024x768

Anti-aliasing: 4x (max = 8x)

Screen refresh rate: 60 Hz

Sync every frame: YES

Texture filtering: Automatic

Anisotropoic filtering: 0 (max=10) !!!!

Texture quality: Automatic

Shader warming: No

Shadows: Yes

Bullet impacts: Yes

Field of view: 0 (max=10) !!!!

Oι προτεινόμενες αυτες ρυθμισεις ήταν λίγο "υποτιμητικές" για τα specs της καρτας γραφικών, αλλαξα μονο την αναλυση σε 1920χ1080 (την native αναλυση της οθόνης και των Win7) και το ετρεξα με τα γνωστα προαναφερθεντα σπασιματα εικόνας, δλδ στιγμιαια κολληματα εικονας και χασιμο frames (γκρρρ). Αλλα και στην προτεινομενη αναλυση 1024χ768 η βελτιωση ηταν ανεπαισθητη. To περιεργο ειναι οτι το utility της Gigabyte μου λεει οτι πιανω 50 ή και 55 fps αλλά εγώ συνεχιζω να βλεπω τα "σπασιματα"

Ειχα αρχισει να πιστευω οτι φταιει η CPU, (οπως προτεινουν και καποιοι φιλοι εδώ) αλλα η χαριστική βολή ηρθε οταν ειδα οτι το εν λογω παιχνιδι ετρεχε στο PC ενος φιλου ΠΟΛΥ ΠΙΟ ανετα, ο οποιος ειχε Win XP, Ιntel Core 2 Duo 2.4 Ghz, NVIDIA 8800 GT και το ετρεχε με ακριβως τις παραπανω ρυθμισεις (πλην της αναλυσης που την ειχε βαλει στα 1680x1050).

Περιττο να σας πω οτι εχω απογοητευτει πληρως.

Ζητειται εναγωνιως βοηθεια.

Σας ανεβαζω και τα settings του παιχνιδιου οπως τα εχω τωρα (αλλαξα μονο την αναλυση, απο προτεινομενη 1024x768)

post-216257-0-67207300-1305722035_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε αναλυση 1024Χ768 παιζει πιο πολυ ρολο ο επεξργαστης.αλλα οσο την ανεβαζεις την αναλυση αρχιζει να πηγαινει το βαρος πιο πολυ στην καρτα γραφικων και μετα στον επεξεργαστη.

Εσυ εχεις ενα διπυρηνο στα 3.16.δεν τον λες και αχρηστο για παιχνιδια.

Βαλε το και εσυ στην αναλυση 1680Χ1050 με το antialiasing στο χ2 για αρχη και το texture quality οχι automatic αλλα medium και δες τι κανει εκει.

Δημοσ.

Σε αναλυση 1024Χ768 παιζει πιο πολυ ρολο ο επεξργαστης.αλλα οσο την ανεβαζεις την αναλυση αρχιζει να πηγαινει το βαρος πιο πολυ στην καρτα γραφικων και μετα στον επεξεργαστη.

Εσυ εχεις ενα διπυρηνο στα 3.16.δεν τον λες και αχρηστο για παιχνιδια.

Βαλε το και εσυ στην αναλυση 1680Χ1050 με το antialiasing στο χ2 για αρχη και το texture quality οχι automatic αλλα medium και δες τι κανει εκει.

Αρκετη βελτιωση ειδα με τις ρυθμισεις που προτεινες Θανο, ευχαριστώ.

Τιποτα καλυτερο, τωρα που πηρες φόρα ? :rolleyes:

Δημοσ.

Αμα σου αρεσει ετσι οπως πηγαινει και τα γραφικα που εχει τοτε μεινε ετσι.αμα πιστευεις οτι μπορεις να βελτιωσεις λιγο παραπανω τα γραφικα βαλε το texture quality στο high και δες.

Δημοσ.

Η 560ti με όλα τέρμα στα 1920χ1090 πρέπει να έχει κανονικά 91 fps καρφωμένα οπότε δοκίμασε με αυτές τις ρυθμίσεις και δες πόσα πιάνεις..

Δημοσ.

Η 560ti με όλα τέρμα στα 1920χ1090 πρέπει να έχει κανονικά 91 fps καρφωμένα οπότε δοκίμασε με αυτές τις ρυθμίσεις και δες πόσα πιάνεις..

Μα γι αυτο σκαω κι εγώ και λεω οτι κατι συμβαινει αλλα δεν ξερω τι. Με τις παραπανω ρυθμισεις που μου προτεινε ο Θανος (1680Χ1050 με το antialiasing στο χ2 και το texture quality οχι automatic αλλα medium), ειδα maximum 56-60 fps, ποτέ παραπάνω.

Τα δε "σπασιματα" ελαττώθηκαν αλλα δεν εξαφανιστηκαν.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...