john2gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Sonic Generations coming also to the PC Wow, now this is something we didn’t see it coming. All kudos go to Guru3D’s user, ezodagrom. On SEGA Sammy website, there is a PDF presentation about the company’s 2011 profits and their 2012 projections. In page 41, we can see that the PC is also included to Sonic Generations’ platforms. Which basically means that this new, upcoming Sonic game will be also released to the PC.
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 αυριο βγαινει! Θα τον τσακισω τον χοντρο τον eggman. Εχει να φαει πολυ ξυλο ο χοντρος :devil: !! ποιοι απο εσας εχουν τερματισει ολα τα sonic απο το 1991 μεχρι σημερα? εγω τα εχω τερματισει ολα.
hurin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 αυριο βγαινει! Θα τον τσακισω τον χοντρο τον eggman. Εχει να φαει πολυ ξυλο ο χοντρος :devil: !! ποιοι απο εσας εχουν τερματισει ολα τα sonic απο το 1991 μεχρι σημερα? εγω τα εχω τερματισει ολα. Σε είχα για μικρότερο
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 βγηκε! Αυριο το πρωι θα το εχω στα χερια μου. εχει να πεσει πολυ λιωσιμο! :mrgreen: θα τον τσακισω τον χοντρο!!! δεν μου γλιτωνει με τιποτα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Σχεδόν νόμιζα ότι ήταν copy/paste αλλά έκανα λάθος.
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τωρα το τερματισα! Το εχει τερματισει κανεις αλλος η μονο εγω?
aekoupoli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλο ηταν?εγω δεν το εχω παιξει καν παντως,τα τελευταια sonic που ειχα παιξει ηταν στο wii
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 πολυ καλο! εχω παιξει και εγω ολα τα sonic του wii στο
RedPanda Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το έχει παίξει κανένας ? Δεν μπορώ να καταλάβω πως με 7770 έχω μεγάλα frame drops σε μερικά σημεία, από 60 που είναι σταθερά σε 25-30. Πολύ απογοητευτικό και ενοχλητικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα