gusretalis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γεια σας και πάλι.Ψάχνω για ένα φίλο λάπτοπ και είχα αποφασίσει να πάρω το HP PAVILION DV6-6002EV. Στην ίδια τιμή που βρίσκω το HP με 3 έτη εγγύησης και 6 δόσεις,παίρνω και το turbo-x με 3 έτη εγγύησης επίσης και 12 δόσεις. Ο turbox έχει κάποια πλεονεκτήματα (όπως και μειονεκτήματα.Αναλυτικά: TurboX + Δυνατότητα αναβάθμισης όλου του hardware εκτός της μνήμης γραφικών. + Λίγο καλύτερη μπαταρία (μάλλον) + 2GB μνήμης κάρτας γραφικών αντί για 1GB (ξέρω ότι δεν παίζει πάρα πολύ ρόλο) - Χειρότερος σχεδιασμός,touchpad κ.λπ. - Δίσκος στις 5400rpm αντί 7200rpm - Λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών - Μέγιστη ram 8gb εξ'αρχής το HP - Αρκετά γρηγορότερη ram το hp αν κρίνω από το windows rating Α και lcd το turbox εναντί led το hp.Μπορεί κάποιος να μου πει τη διαφορά στα laptops και ποια είναι καλύτερη; Πείτε μου τη γνώμη σας για το ποιο να πάρω τελικά. Ευχαριστώ.
ipal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 " Δυνατότητα αναβάθμισης όλου του hardware εκτός της μνήμης γραφικών " πως & με τι 8α το κανεις αυτο ακριβως? καλυτερα να αναβ8μισεις εξ'αρχης το turbo με ενα HP!
pantelis1976 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 στο hp pavilion dv6-6002ev μία ψήφος και από μένα
xristoforos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σημερα ειδα απο κοντα το turbox που λες. Το εχει ενας φιλος. Μιλαμε χειροτερο barebone δεν εχω ξαναδει, κυριολεκτικα ομως! Η πλαστικουρα σε ολο της το μεγαλειο! (εχοντας συνηθισει σε λαπτοπ με δισκο στις 7200 στροφες, ο 5400 του turbox ειναι ΠΟΛΥ πιο αργος..)
gusretalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ναι και γω αυτό είδα,δεν αξίζει.Το hp φαινόταν πολύ πιο γερό.Σας ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.