Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσυ και εγω συμφωνουμε συχνα! ;) Ακριβως η αποψη μου, διατυπωμενη αλλοιως. το ιδιο νοιώθω, εκτιμώ δηλαδη την προσπαθεια του λουι, μου αρεσουν οι ιδεες του και το προσωπικό του στιγμα, αλλα καπου αυτο ειναι που σε κανει να μην αναζητας πλεον την σειρα με το υφος που εχει παρει!

Επεξ/σία από tzinos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εσυ και εγω συμφωνουμε συχνα! ;) Ακριβως η αποψη μου, διατυπωμενη αλλοιος. το ιδιο νοιωθο, εκτιμο δηλαδη την προσπαθεια του λουι, μου αρεσουν οι ιδεες του και το πρωσοπικο του στιγμα,

:confused:

Δεν μας συνήθισες στα ορθογραφικά.

Πάνω κάτω θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά τον βλέπω χαλαρά.

λολ ψιλοεκτρωμα το χα κανει. διορθωσα μερικα! Η ζαλαδα απο το πολυ διαβασμα θα φταιει (δινω κατι εξετασεις για αναγνωριση πτυχιου, κατι που επρεπε να ειχα κανει πριν πολλααααα χρονια, οποτε .....το κεφαλι ειναι τουμπανο)

Εχει τσεκαρει κανεις το American Horror Story που ξεκιναει 5/10 στο FX?

Αρχικα, επειδη το κανουν οι παραγωγοι του Glee, ειχα την αισθηση πως θα ηταν παρωδια/κωμδια τρομου

Αποτι καταλαβαινω απο τα προσφατα τρειλερ και αρθρα, ειναι κανονικο horror τελικα, ετσι?

Αν ισχυει, θα το τσεκαρω

Εχει τσεκαρει κανεις το American Horror Story που ξεκιναει 5/10 στο FX?

Αρχικα, επειδη το κανουν οι παραγωγοι του Glee, ειχα την αισθηση πως θα ηταν παρωδια/κωμδια τρομου

Αποτι καταλαβαινω απο τα προσφατα τρειλερ και αρθρα, ειναι κανονικο horror τελικα, ετσι?

Αν ισχυει, θα το τσεκαρω

Όντως κανονικό horror εμπνευσμένο από Don't Look Now και Dark Shadows και πρωταγωνίστρια τη θεά Connie Britton απ'το FNL. 99.9% θα δω όλη την πρώτη σεζόν και περιμένω κάτι καλό γιατί είναι FX. Το trailer που είδα δε με ξετρέλανε ιδιαίτερα, ωστόσο δε μου λέει κάτι αυτό και θα το τιμήσω πάρ' αυτα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Louie:

Η τύπισσα που παίρνει τηλέφωνο στο τέλος του επεισοδίου για να του πει ότι η μαμά του κοριτσιού είναι στο νοσκομείο, δεν είναι η Παμελα (η γκόμενα που θέλει να ρίξει)?

Πειτε καμια καλη σειρα μιας και εβλεπα τον χαουζ και τον τελειωσα...

Κατι καλο να παιρναει η ωρα ευκολα ,αλλα να εχει ροη το στορυ και να μην ειναι σαν το ncis bones κτλ....

Γραφτε καμια λιστα γιατι τα περισσοτερα τα εχω δει...

Το Ringer νομιζω ηταν officially για χθες (το εβλεπα στο tv.com)αν και δεν νομιζω να το ξεκινησω καν, δεν μου λεει κατι

Το αλλο εκανε οντως νωρις ντεμπουτο στο iTunes νομιζω, ενω νωρις ντεμπουτο εκανε και το Homeland, που ηθελα να του ριξω μια ματια, αλλα λεω να περιμενω στην ωρα του 2/10

το ειδα το homeland γιατι μου εκανε εντυπωση το καστ. αν και τη ντεινς δεν την παω ειναι καλη στο ρολο της ψυχωτικης ηλιθιας...

αγαπαμε δαμιαν λιουις και μορινα μπακαριν

μου αρεσε ως πιλοτος, αλλα θελω να δω που το πανε...

Ξεκίνησε ο 3ος κύκλος του The Vampire Diaries. Πάνω που τελείωσε το True Blood.

Ούτε συννενοημένοι να ήταν! Όχι ότι με ενοχλεί, ίσα ίσα.

Πολύ δυνατές επιστροφές από It's Always Sunny και Archer. Είναι απίστευτα αστείες σειρές όταν είναι στα καλά τους και αυτά τα δύο επεισόδια ήταν από τα καλά. Παρόμοια συνέχεια να'χουμε λοιπόν και θα είμαστε μια χαρά :)

Έχει βγει καμία καλή σειρά για φέτος; Πολλές που έβλεπα πέρυσι κόπηκαν (hawaii 5-0, V, event) και άλλες τελείωσαν

Τι βλέπουμε φέτος; Από αυτά που έβλεπα συνεχίζουν τα Fringe και Game of Thrones

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...