Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το trailer φαίνεται καλή σειρά στο wikipedia διάβασα ότι η σειρά θα προβάλλεται μόνο στο ίντερνετ (web series)

ξέρει κανείς πότε θα βγει το πρώτο επεισόδιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχει ξεκινήσει μια νέα σειρά, το Lying Game. Το έχει δει κανείς; Λέει τίποτα;

Είδα το πρώτο επεισόδιο καλό φαίνεται (βέβαια αλλιώς το φανταζόμουν αλλά οκ!) όπως και να 'χει όμως δεν βρήκα διαθέσιμους ελληνικούς υπότιτλους οπότε αν θες να το δεις ετοιμάσου να εξασκήσεις τα αγγλικά σου :P

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς βλέπουν τον Louie C.K, αλλά η σειρά είναι πολύ καλή και την προτείνω.

Η σειρά μας δείχνει την καθημερινότητα ενός stand-up κωμικού του ίδιου του Louie. Έχει αρκετά έξπυνο χιούμορ (αν και δεν με πολυαρέσουν οι σκηνές με το stand-up) και σατυρίζει αρκετά καθημερινά προβλήματα του ''νέου'' ανθρώπου. (Σε 2 επεισόδια παίζει και η αδυναμία μου ο Gervais στον ρόλο ενός κάφρου γιατρού)

Υπήρξαν και επεισόδια που με κούρασαν, αλλά υπήρξαν και κάποια που γέλασα παρα πολύ.

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς βλέπουν τον Louie C.K, αλλά η σειρά είναι πολύ καλή και την προτείνω.

Η σειρά μας δείχνει την καθημερινότητα ενός stand-up κωμικού του ίδιου του Louie. Έχει αρκετά έξπυνο χιούμορ (αν και δεν με πολυαρέσουν οι σκηνές με το stand-up) και σατυρίζει αρκετά καθημερινά προβλήματα του ''νέου'' ανθρώπου. (Σε 2 επεισόδια παίζει και η αδυναμία μου ο Gervais στον ρόλο ενός κάφρου γιατρού)

Υπήρξαν και επεισόδια που με κούρασαν, αλλά υπήρξαν και κάποια που γέλασα παρα πολύ.

Eιναι "καπως" η φετεινη σεζον, προτιμω την περυσινη μεχρι στιγμης.

Εχει κανει και αυτη btw με πολυ πολυ περισσοτερη καφριλα.

Κατι σαν απολυτως αντιθετο των αμερικανικων family sitcoms φαντασου.

Οσο για το stand up, οντως δε δουλευει πολυ καλα στη σειρα αλλα αν δεις το Hilarious δε θα σου μεινει αντερο... :-D

Μόλις διάβασα ότι το Breaking In μάλλον θα ανανεωθεί για 2η σεζόν!!!

Μπράβο, ήταν από τις καλές σειρές, της άξιζε κάτι παραπάνω από μόνο 7 επεισόδια.

Ξεκίνησε μια νέα σειρά, το Death Valley. Παραγωγή MTV. Το αναφέρουν ως supernatural Comedy. Κάτι σε παρωδία το κόβω. Θα δω το 1ο επεισόδιο και θα ενημερώσω.

καλα ναι ο λουης ο σικεις θαρω οτι την ειδε λιγο λανθιμος στην 2ρη σεζον. Απο τη μια μου αρεσει που ποιανει ρεαλιστικα καθημερινα προβληματα, αλλα καπου ξεφυγε απο την κωμοδια και εγινε ψυχοπλακωτικο με διαλειματα γελιου! ειδικα το επεισοδειο με την αλλη τη γρα (τζοαν ριβερς) τη κωμικο που τη πηδηξε, τι βαρεμαρα ηταν αυτη? Επισης το ολο σετ απ, ειμαι χοντρος, χαλιας, γερασα, δεν μπορω να αθληθω, δεν εχω γκομενα, με κυνηγαει ο ενας, με κοροιδευει ο αλλος, λυπησου με, μιλα μου.....μπλα μπλα...θαρω οτι το εχει παρατραβηξει. Στην τελικη μου αρεσει το χιουμορ του, ειναι εξυπνος, αλλα καπου εχει κολησει και σαν σειρα πλεον δεν σε πολυκραταει.

καλα ναι ο λουης ο σικεις θαρω οτι την ειδε λιγο λανθιμος στην 2ρη σεζον. Απο τη μια μου αρεσει που ποιανει ρεαλιστικα καθημερινα προβληματα, αλλα καπου ξεφυγε απο την κωμοδια και εγινε ψυχοπλακωτικο με διαλειματα γελιου! ειδικα το επεισοδειο με την αλλη τη γρα (τζοαν ριβερς) τη κωμικο που τη πηδηξε, τι βαρεμαρα ηταν αυτη?

Still...μπορείς να του πεις τίποτα όταν κάνει την υπερεπεισοδιάρα το Duckling; Για μένα απ' τα καλύτερα επεισόδια σειράς ειδικά για non-finale. Η τελευταία σκηνή ήταν απίστευτα μαγευτική και καταπληκτική και σε γέμιζε με μια χαρά που δεν το κάνει άλλη σειρά αυτή τη στιγμή. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος και τον βοηθάει πολύ ότι δεν έχει τα "κοστούμια από πάνω" να του λένε "κόψε εδώ, άλλαξε αυτό, μην κάνεις εκείνο" κλπ. Για μένα μαζί με το Community παλεύουν για τις καλύτερες on-air σειρές. Όντως η σεζόν ήταν πιο σοβαρή από την 1η αλλά για να γελάσω έχω και Arrested Development. Κι απ' τη στιγμή που αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά και χωρίς αναστολές γιατί να με χαλάσει που έχει λιγότερο γέλιο.

Αν και...(spoiler 2x01)

...η θεϊκή κλανιά στο πρώτο επεισόδιο

με έκανε να γελάσω περισσότερο απ' ότι έχω γελάσει για οτιδήποτε στο Seinfeld άρα δεν μπορώ να έχω και παράπονα για το κωμικό του κομμάτι.

• Moderators

Χωρίς να λέω ότι η season δεν είναι καλή ή δεν είχε τα highlights της (μου άρεσε πχ το επεισόδιο όπου έψαχνε σπίτι, και ειδικά η κορυφαία άσχετη ατάκα προς το τέλος "What about Obama?"), δεν έχω πλέον την όρεξη που είχα στην αρχή της season, να δω τα νέα επεισόδια (έχω σταματήσει στο 10ο). Για να είμαι δίκαιος, νομίζω το ίδιο είχε γίνει και προς το τέλος της 1ης season, οπότε αυτό που (μάλλον) με ενοχλεί είναι η όλη καταθλιπτική γεύση που μένει (ή και κυριαρχεί) σε πολλά επεισόδια -μερικές φορές εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια για χιούμορ που θα σπάσει το βαρύ κλίμα. Υπό αυτή την έννοια μερικές φορές περιμένω πως και πως τα stand-up κομμάτια, ακόμα και τα χειρότερα, γιατί εκεί ξέρω ότι υπάρχει χιούμορ (άσχετα αν είναι το ίδιο τις περισσότερες φορές).

Έχει πετύχει να δώσει ένα ιδιαίτερο ύφος στη σειρά, αλλά αυτό ακριβώς το ύφος είναι που με κάνει να μη μπορώ να πω "ανυπομονώ να δω το επόμενο επεισόδιο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...