koulouri Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Sorry για το trolling αλλα θυμηθηκα το αδικο κοψιμο του flashforward.. Ποσο ωραια μπορει να ηταν η μια&μοναδικη σεζον;;
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Sorry για το trolling αλλα θυμηθηκα το αδικο κοψιμο του flashforward.. Ποσο ωραια μπορει να ηταν η μια&μοναδικη σεζον;; Την ειδες μαζεμενη ή ανα βδομαδα? Οταν ξεκινησε ηταν χαλια, πολυ ανουσια και αργοσυρτη, μετα που ανακοινωσαν το κοψιμο εγινε σουπερ αλλα κατι μου λεει οτι ειχαν υλικο για 1 σεζον και αν το τραβαγαν αλλες 2-3 θα ηταν χαλια οπως στην αρχη. Αντιθετα, αν εξαρχης ειχαν 1 σεζον, δεν αποκλειω να ηταν εξαρχης καλο
guido Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 μέχρι το 10 επεισόδιο (διακοπή χριστουγέννων) ήταν απάλευτο . μετα έστρωσε
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ξεκίνησε στο ABC Family μια νέα teen (σώπα, μη μου το λες) σειρά με τίτλο The Nine Lives of Chloe King. Πρωταγωνιστεί η Skyler Samuels που έπαιζε στο The Gates (μια άλλη σειρά που είχε προοπτικές αλλά πήγε υπέρ πίστεως και αυτή). Έχει πέσει πολύ supernatural. Όποιος προλάβει,παίρνει.
bscyb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 alcatraz falling skies the river terra nova grim αυτές μου φάνηκαν αρκέτα καλές σειρές θα δω τα πρώτα επεισόδια και αν με κρατήσουν βλέπουμε εκτός απο το falling skies οι άλλες θα αρχίσουν όλες σεπτέμβριο και οκτώβριο?
bscyb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 To Αλκατραζ Γεναρη Άντε τώρα να περιμένω ως το Γενάρη Αυρίο ξεκινάει το Falling Skies με διπλό επεισόδιο
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 εγω παλι προτεινω A Game of Thrones ως την καλυτερη σειρα...
bscyb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 εγω παλι προτεινω A Game of Thrones ως την καλυτερη σειρα... είδα το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ βαρετό μάλον φταίει που δεν μου άρεσουν γενικά αυτου του είδους οι ταινίες (ιππότες,βασιλίαδες ...)
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 είδα το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ βαρετό μάλον φταίει που δεν μου άρεσουν γενικά αυτου του είδους οι ταινίες (ιππότες,βασιλίαδες ...) οπως εχω ξαναπει το 1ο επεισοδιο δινει λαθος εντυπωση...
DKNI Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μια χαρα ηταν το 1ο επεισοδιο στο κλιμα των υπολοιπων Αν δεν του αρεσουν ιπποτες και βασιλιαδες να μην συνεχισει να βλεπει γιατι η σειρα ειναι δραμα χαρακτηρων και ιντριγκας με ιπποτες και βασιλιαδες και την αυλη του Βασιλια κτλ τουλαχιστον για την 1η σεζον, οποτε δεν θα του αρεσει πιο μετα. Ουτε μεγαλες μαχες εχει καν ουτε κατι αλλο που θα μπορουσε να του αρεσει αν δεν του αρεσει απο τηυν αρχη
finch Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βγήκε η πρεμιέρα του Falling Skies για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ θα το τσεκάρω σε λίγες ημέρες.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ναι βγήκε...Θα το δω το απόγευμα.Είναι 2 επεισόδια μαζί απότι είδα
sanji Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Νεο τρειλερ απο Person of Interest http://www.youtube.com/watch?v=bCM14jNOYcQ&feature=player_embedded#at=92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα