vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αυτο σου μεινε απο τη σειρα,το φως στην σπηλια? πολυ λες??? μαλλον εχεις δικιο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αυτο σου μεινε απο τη σειρα,το φως στην σπηλια? Εμενα μου ελειψε παρα πολυ αυτο το μυστηριο που ειχε η σειρα.Σιγουρα οταν αρχισε το time travel χαλασε πολυ. Τεσπα,απλα αναρωτιομουν ps:koulouri,ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ! Εμενα μου ελειπε το μυστηριο πριν τελειωσει η σειρα, οταν ημασταν στην 5η σεζον. Οποτε τωρα εχω τελειως ξεχασει πως ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εμένα μου έχει λείψει το νταβαντούρι που γινόταν κάθε φορά που είχε επεισόδιο. Θυμάμαι απο τριτη σεζόν και πέρα κάθε χρόνο άνοιγε το θέμα και γινόταν κόλαση... Ααααχ... Μελαγχόλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εμένα μου έχει λείψει το νταβαντούρι που γινόταν κάθε φορά που είχε επεισόδιο. Θυμάμαι απο τριτη σεζόν και πέρα κάθε χρόνο άνοιγε το θέμα και γινόταν κόλαση... Ααααχ... Μελαγχόλησα. Sellers' Melancholia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Sellers' Melancholia. Τι Trier και τρίχες κατσαρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι Trier και τρίχες κατσαρές. Υπομονη και θα παρεις την αναπαντητοερωτηματική δοση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Υπομονη και θα παρεις την αναπαντητοερωτηματική δοση σου Ό(χ)ι ρε... Αλκατράζ ρε. Αυτο περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super 8 ->Mεγαλη πατατα family-friendl-ια μυριζομαι Αλκατραζ-->Περιμενω. Δεν μιλαω. Περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ό(χ)ι ρε... Αλκατράζ ρε. Αυτο περιμένω. Χαχαχα με πρόλαβες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 11 Ιουλίου το 1ο επεισόδιο του 3ου κύκλου Warehouse 13. Άντε να δούμε! Επίσης έχει καθυστερήσει υπερβολικά το 2ο μέρος του 4ου κύκλου του Eureka! Επεισόδιο 11 επίσης 11 Ιουλίου!!! Τι γίνεται; Ραντεβού είχαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ετοιμάζεται και νέα σειρά απο τον Gervais. Life's Too Short. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το CW ετοιμάζει νέα σειρά με τον τίτλο The Secret Circle. Πολύ μαγεία έχει πέσει τώρα τελευταία. Άκουσα ότι θα έχει την τιμητική της στον 4ο κύκλο του True Blood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το Secret Circle θα ειναι περισσοτερο για εφηβα κοριτσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μόλις είδα το promo trailer και φαίνεται (ελπίζω) κάτι παραπάνω (και σε πιο dark) από κλασικές teen αμερικανιές. Παίζει και ο Thomas Dekker (Sarah Connor Chronicles). Θα φανεί από το 1ο επεισόδιο τι καπνό φουμάρει και που το πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ξεκίνησε νέα αστυνομική σειρά. The Protector με πρωταγωνίστρια την Ally Walker. Έπαιζε στην σειρά Profiler (για τους παλαιότερους). Επίσης το Falling Skies ξεκινάει στις 19 Ιουνίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα