Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Υπάρχουν ήρωες που βλέπουν ακόμα το touch?

που σαι ρε legendary hero...

πόσες σειρές έβλεπες που κόπηκαν? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξεκινησα κι εγω το awake προχθες. Ειδα τα 5 πρώτα. Ευτυχώς τελειώνει στα 13 γιατί θα το είχα παρατήσει. Ενδιαφέρον το κεντρικό στόρυ αλλά οι υποθέσεις του κάθε επεισοδίου πολύ ανιαρές και τραγικα προβλέψιμες.

Είδα μέχρι το 6ο επεισόδιο και μετά το παράτησα.

Ξεκινάει στο Βρετανικό κανάλι Sky1 η νέα σειρά "Sinbad". Χαρακτήρας απο τη νουβέλα Arabian Knights. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Κάποια εφε είναι ...κάπως ελπίζω(αν και δεν νομιζω) λόγω promo clip. Παραγωγή κάνει το Sky1 Και το BBC Worldwide. Και παίζουν κάποιες γνωστές φάτσες : Naveen Andrews (Lost), Orla Brady (Mistresses. Strike Back), Sophie Okonedo (Hotel Rwanda) and Timothy Spall (Secrets and Lies, Harry Potter).

Πρεμιέρα αρχές Ιουλίου

First trailer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_H11CkII8o

Επισης, τηλεταινία στο HBO με τους Clive Owen και Nicole Kidman έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαϊού. Μέχρι τώρα κράζετε ψιλοάσχημα αλλά δεν ξέρω τίποτα μέχρι να το δώ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BAHunsPBm0

Και εγώ τα Awake και Touch περίμενα να ολοκληρωθούν για να τα δω όλα μαζί.

Το 1ο τελείωσε (κυριολεκτικά) το 2ο πήρε ανανέωση. Πως το' παθε; Νόμιζα ότι και αυτό θα πήγαινε για φούντο! Το Fox έκανε την έκπληξη!

Και εγώ έχω ακούσει άσχημες κριτικές για την τηλεταινία του HBO με την Kidman :wub: .

Για να δούμε. Έχει κυκλοφορήσει στις γνωστές πηγές;

και προστέθηκε στο βασικό cast και ένας ακόμα ηθοποιός

Δεν εχω δει το διπλο τελευταιο και δεν ξερω για ποιον λες. Ελπιζω ομως να δεσει με τους υπολοιπους.

Πολυ παρεξηγημενη σειρα παντως. Φταιει ο τιτλος και τα πρωτα 5-6 επεισοδια βεβαια.

Αν τα δεις μαζεμενα φαινεται οτι αλλου το πηγαιναν και αλλου τους βγηκε, ευτυχως.

Εχει γελιο που στην δευτερη season διακωμωδουσαν τον τιτλο τους και την σκεψη τους να τον αλλαξουν.

Είδε κανείς το πρώτο επεισόδιο από Continuum;

Οκ είναι βλέπετε ψιλο-ευχάριστα. Δεν είναι και η σειρά που θα αφήσει εποχή αλλά τουλάχιστον ο πιλότος είναι μια χαρά. Κάπου είδα οι στον Καναδά έκανε καλά νούμερα η πρεμιέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...