Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Υπάρχουν ήρωες που βλέπουν ακόμα το touch? που σαι ρε legendary hero... πόσες σειρές έβλεπες που κόπηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3ZhhcX03244 αρχιζει παλιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ξεκινησα κι εγω το awake προχθες. Ειδα τα 5 πρώτα. Ευτυχώς τελειώνει στα 13 γιατί θα το είχα παρατήσει. Ενδιαφέρον το κεντρικό στόρυ αλλά οι υποθέσεις του κάθε επεισοδίου πολύ ανιαρές και τραγικα προβλέψιμες. Είδα μέχρι το 6ο επεισόδιο και μετά το παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τελειώνει το Borgias 17 Ιουνίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ξεκινάει στο Βρετανικό κανάλι Sky1 η νέα σειρά "Sinbad". Χαρακτήρας απο τη νουβέλα Arabian Knights. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Κάποια εφε είναι ...κάπως ελπίζω(αν και δεν νομιζω) λόγω promo clip. Παραγωγή κάνει το Sky1 Και το BBC Worldwide. Και παίζουν κάποιες γνωστές φάτσες : Naveen Andrews (Lost), Orla Brady (Mistresses. Strike Back), Sophie Okonedo (Hotel Rwanda) and Timothy Spall (Secrets and Lies, Harry Potter). Πρεμιέρα αρχές Ιουλίου First trailer http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_H11CkII8o Επισης, τηλεταινία στο HBO με τους Clive Owen και Nicole Kidman έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαϊού. Μέχρι τώρα κράζετε ψιλοάσχημα αλλά δεν ξέρω τίποτα μέχρι να το δώ. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BAHunsPBm0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και εγώ τα Awake και Touch περίμενα να ολοκληρωθούν για να τα δω όλα μαζί. Το 1ο τελείωσε (κυριολεκτικά) το 2ο πήρε ανανέωση. Πως το' παθε; Νόμιζα ότι και αυτό θα πήγαινε για φούντο! Το Fox έκανε την έκπληξη! Και εγώ έχω ακούσει άσχημες κριτικές για την τηλεταινία του HBO με την Kidman . Για να δούμε. Έχει κυκλοφορήσει στις γνωστές πηγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για να δούμε. Έχει κυκλοφορήσει στις γνωστές πηγές; Κάπου την πήρε το μάτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πιο καλή ποιότητα απο DVDRip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ολοκληρώθηκε και ο 3ος κύκλος του Cougar Town. Ανανεώθηκε για άλλον έναν κύκλο αλλά μεταφέρθηκε απ' το ABC στο TBS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 και προστέθηκε στο βασικό cast και ένας ακόμα ηθοποιός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 και προστέθηκε στο βασικό cast και ένας ακόμα ηθοποιός Δεν εχω δει το διπλο τελευταιο και δεν ξερω για ποιον λες. Ελπιζω ομως να δεσει με τους υπολοιπους. Πολυ παρεξηγημενη σειρα παντως. Φταιει ο τιτλος και τα πρωτα 5-6 επεισοδια βεβαια. Αν τα δεις μαζεμενα φαινεται οτι αλλου το πηγαιναν και αλλου τους βγηκε, ευτυχως. Εχει γελιο που στην δευτερη season διακωμωδουσαν τον τιτλο τους και την σκεψη τους να τον αλλαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Είδε κανείς το πρώτο επεισόδιο από Continuum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Είδε κανείς το πρώτο επεισόδιο από Continuum; mass effect με boobies κατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είδε κανείς το πρώτο επεισόδιο από Continuum; Οκ είναι βλέπετε ψιλο-ευχάριστα. Δεν είναι και η σειρά που θα αφήσει εποχή αλλά τουλάχιστον ο πιλότος είναι μια χαρά. Κάπου είδα οι στον Καναδά έκανε καλά νούμερα η πρεμιέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καναδική δεν είναι η σειρά; Λογικό είναι. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα