kostas_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Werehouse 13, Teen Wolf, Falling Skies, Covert Affairs μερικές απ' τις σειρές που θα δω αυτό το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Breaking Bad και Dexter σίγουρα... fixed Το Dexter από Σεπτέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 1ο επεισόδιο 30 Σεπτεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Werehouse 13, Teen Wolf, Falling Skies, Covert Affairs μερικές απ' τις σειρές που θα δω αυτό το καλοκαίρι. το πρωτο το βαρεθηκα το δευτερο ισως... το τριτο ετσι και ετσι το τεταρτο δεν με ενθουσιασε... mierdas μονο videotutorials θα βλεπω αυτο το καλοκαιρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το Warehouse 13 είχε έναν πολύ καλό 3ο κύκλο με εντυπωσιακό cliffhanger τέλος. Είναι απ' τις σειρές που περιμένω πως και πως. Το Teen Wolf ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Εντάξει, ούτε εμένα με ενθουσίασε το Falling Skies, αλλά έχω περιέργεια να δω τι γίνεται στο 2ο κύκλο και γενικά που το πάει. Το Covert Affairs σε σύγκριση με άλλες σειρές του είδους, πχ Chaos, είναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Eχουμε καμια αλλη major σειρα εκτος απο το Game of Thrones που να τελειωνει αυτη την εβδομαδα για να ανοιξω το επομενο τοπικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ανοιξτο μη μασάς. Μια απόφαση είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ανοιξτο μη μασάς. Μια απόφαση είναι. E, κατσε να κλεισει και το GoT την Κυριακη και το ανοιγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 το Touch τελειώνει την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος, το Mad Men 10 Ιουνίου, το Borgias 17 Ιουνίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Υπάρχουν ήρωες που βλέπουν ακόμα το touch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Υπάρχουν ήρωες που βλέπουν ακόμα το touch? Toσο χαλια? Το μαζευα να το δω ολο τον 1ο μαζι, οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και έχω κατεβάσει και τα υπόλοιπα, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να τα δω.. Τόσο χάλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 παιδια ξερετε αν το awake που εκοψαν εχει τελος με εξηγηση?? λενε τι παιχτηκε η μπα?? Ναι, ειπε ο Κιλεν τι επαιξε (σορρυ, νομιζα το εχεις δει ολο. Δες το, αξιζει, βγαζει μια ακρη στο τελος) Στο σποιλερ εχει την εξηγηση του δημιουργου, διαβασε το αφου το δεις λοιπον, αυτο που βλεπεις στο τελος ειναι μια τριτη πραγματικοτητα, ενα ονειρο μεσα σε ονειρο (ή παραλληλα, οχι ακριβως σαν το Inception) Επισης ειπε κατηγορηματικα οτι - δεν ειναι και οι 2 ονειρο ή αληθεια αλλα η μια ονειρο, η αλλη αληθεια και στο μελλον, αν ειχε 2η, θα επαιζε τριτη πραγματικοτητα - στο μυαλο του η Κοκκινη πραγματικοτητα ηταν η αληθινη εξαρχης γιατι θεωρει μεγαλυτερο τραυμα την απωλεια ενος παιδιου, ικανο να δημιουργησει νεο κοσμο - Ομως και η Πρασινη λειτουργει μια χαρα ως αληθινη και η Κοκκινη ψευτικη (αυτο λεγανε και οι περισσοτεροι) και μαλιστα οπως τελειωσε η σεζον στεκει μια χαρα και αυτο το σεναριο και το χαρακτηρισε "valid" Απο τη συνεντευξη του καταλαβα οτι οπως εκτυλιχθηκε η 1η και μοναδικη σεζον, στις λεπτομεριες, το να ειναι η Πρασινη αληθινη στεκει καλυτερα και το αποδεχεται ο ιδιος σαν valid επιλογη. Απλα αν ειχε αλλες 2-3 σεζον στη διαθεση του, μαλλον θα κατεληγε να ειναι η Κοκκινη αληθινη (αυτη που ζει η γυναικα και πεθανε ο γιος) Ειπε βεβαια οτι μαθαινε απο τριγυρω διαφορα σεναρια και δεν θα ειχε προβλημα να αλλαξει πορεια αν του αρεσε κατι καλυτερα Εγω το που παρατησα γυρω στο 4ο επεισοδιο μπορειτε να μου πειτε σε spoilers εννοειται τι παιχτηκε στο τελος και ποια απο τις 2 καταστασεις ισχυε ή ποια πιστευετε τεσπα αν δεν εξηγηθηκε ξεκαθαρα? Δες αυτο που λεω στον vlacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ξεκινησα κι εγω το awake προχθες. Ειδα τα 5 πρώτα. Ευτυχώς τελειώνει στα 13 γιατί θα το είχα παρατήσει. Ενδιαφέρον το κεντρικό στόρυ αλλά οι υποθέσεις του κάθε επεισοδίου πολύ ανιαρές και τραγικα προβλέψιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα