kostas_dr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Απο τηλεθέαση δεν έχω ακούσει να πηγαίνει και πολύ καλά. Μακάρι βέβαια να έχει και 2ο κύκλο. Παίζει και η Jaime Murray Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 βλεποντας το awake μπορω να πω οτι δεν καταλαβα εαν ειμουν ξυπνιος η κοιμομουν!! Κατεληξα να το εχω στο background χωρις να του δινω ιδιαιτερη σημασια, οποτε μπορει και να εχω χασει κατι σημαντικο, αλλα μου φανηκε πολυ βαρετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ανάμικτα συναισθήματα για το awake.Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα αν μου αρέσει. Btw στο Ringer γίνεται της πόπης.Αυτή η σειρά πρέπει να έχει το ρεκόρ ανατροπών. και οχι μονο στα επεισοδια αλλα και στους guests επαιξε χτες ο misha collins ακα κας και μαθαμε επιτελους προς τι το μισος της σιβον στη αδερφουλα της..To ringer πραγματικα τα σπαει. οτι καλυτερο σε σειρα θριλερ εχω δει ως τωρα.πραγματικα εαν τολμησουν και τη κανουν κανσελ και αυτη θα ειμαι απ τους πρωτους που θα τους στειλει υβριστικο μυνημα <στο καναλι> και επ το river ειναι πολυ καλο paranormal activity meets lost και αρκετα σπουκι δε περιμενα να με τρομαξει με κανα 2 σκηνες αν και το imdb το δινει χαμηλη βαθμολογια για καπιο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα: Hart of Dixie, Nikita, Ringer και το The Secret Circle είναι πιθανόν να μην ανανεωθούν!!! Λέτε το CW να κάνει τέτοια σφαγή; Ακόμα και για το Supernatural η ανανέωση δεν θεωρείται σίγουρη! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2012 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μακαρι για το Supernatural να μην ανανεωθει.Οσο για τη Νικιτα,ειδα τις 2 πρωτες σεζον και κατι επεισοδια απο την 3η και την εκοψα.Πολυ απλα δεν εχει κατι αλλο να προσφερει απ'αυτα που εχει ηδη δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το Supernatural ίσως να έχει κάνει τον κύκλο του. 7 χρόνια δεν είναι και λίγα. Απ' την άλλη θα μου λείψει αν κοπεί. Λίγες είναι οι καλές σειρές αυτού του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος του Breakout Kings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος του Breakout Kings. εχει και 2ο κυκλο αυτο το πραγμα; ειχα δει το 1ο επεισοδιο και δεν μου αρεσε ps στο house m.d η olivia wilde σε ποσες σεζον παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ps στο house m.d η olivia wilde σε ποσες σεζον παιζει; http://www.imdb.com/name/nm1312575/ δες και αναλυτικά σε ποια επεισόδια είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το Supernatural ίσως να έχει κάνει τον κύκλο του. 7 χρόνια δεν είναι και λίγα. Απ' την άλλη θα μου λείψει αν κοπεί. Λίγες είναι οι καλές σειρές αυτού του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το Supernatural σχεδιαστηκε απο τον Kripke για 5 σεζον και στις 5 σεζον εκλεισε ο κυκλος Οι +2 σεζον λεγονται "απληστια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος του Breaking In. Επίσης προβλήθηκε (μετά απο τρίμηνη σχεδόν διακοπή ) το 5ο επεισόδιο του I Hate my Teenager Daughter. Άλλη μια σειρά που μάλλον πάει για κόψιμο. Το Fox συνεχίζει να μας εκπλήσσει; (όχι πλεον) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ξέρει κανεις αν βγηκε καινουριος κυκλός επισοδιων flight of the concords? οι τυποι ειναι φοβεροι αλλα δεν βρισκω αλλα επισοδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 2 σεζον μονο δυστηχος. Τους εχω χασει τους τυπους, προσφατα ειδα τον μπρετ σε ενα talk show, αλλα δεν ειπε τιποτα για κονκορτς. Κατι ακουστηκε οτι θελουν να κανουν μια ταινια, αλλα δεν υπαρχει τιποτα ουσιαστικο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 2 σεζον μονο δυστηχος. Τους εχω χασει τους τυπους, προσφατα ειδα τον μπρετ σε ενα talk show, αλλα δεν ειπε τιποτα για κονκορτς. Κατι ακουστηκε οτι θελουν να κανουν μια ταινια, αλλα δεν υπαρχει τιποτα ουσιαστικο ακομα. o Bret πήρε Oscar φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα