kostas_dr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το Fox διάβασα κάπου, ότι προσπαθεί να σώσει ( ;;; ) το Touch και του αλλάζει ημέρα μετάδοσης! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και έχει προβάλλει μέχρι στιγμής μόνο το 1ο επεισόδιο! Είδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Oχι ρε, τι να σωσει, ισα ισα το προμοταρει και αλλαζει μερα στο Bones και του δινει το spot του, φαντασου Το Touch πηγε καλυτερα αποτι περιμεναν και το προμοταρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα, για να το προμοτάρει το Fox (γνωστοί αγιογδύτες) πάει να πει πως ίσως δεν πάει και τόσο καλά, όσο περίμενε ίσως το κανάλι. Του αλλάξαν μέρα μετάδοσης και θα το βάλουν μετά το American Idol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Κοίτα, για να το προμοτάρει το Fox (γνωστοί αγιογδύτες) πάει να πει πως ίσως δεν πάει και τόσο καλά, όσο περίμενε ίσως το κανάλι. Του αλλάξαν μέρα μετάδοσης και θα το βάλουν μετά το American Idol. Ε, αυτο ακριβως αποδεικνυει πόσο το πιστευουν, του εδωσαν τρομερο lead-in Ειναι σαν να μου λες οτι δεν πιστευουν σειρα που την βαζουν μετα το Super Bowl Εγω διαβαζα οτι πηγε πολυ καλα στο επεισοδιο που εδειξαν τον περασμενο μηνα και γιαυτο θα το στηριξουν γιατι το πιστευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ένα επεισόδιο το μήνα ποιος θα αντέξει να βλέπει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ένα επεισόδιο το μήνα ποιος θα αντέξει να βλέπει;;; Μπαρδον? Ενα τη βδομαδα Το πρωτο βγηκε 1 μηνα νωριτερα σαν promo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Sorry, 2 μήνες εννοούσα! 25 Ιανουαρίου, 22 Μαρτίου. Παίζει ρόλο ότι ήταν promo; Το 3ο επεισόδιο, πότε με το καλό; Τον Απρίλιο φαντάζομαι! Για να μην παρεξηγηθώ, ελπίζω να πάει καλά η σειρά. Απλώς δεν μου αρέσει με τίποτα όπως έχουν κανονίσει την προβολή των επεισοδίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γιατι μπερδευεσαι? Χωρις να εχω δει - ουτε ξερω αν θα την δω -την σειρα, ξερω οτι εβγαλαν το 1ο επεισοδιο πολυ νωρις σαν promo και απο 22/3 θα παιζει κανονικα ανα βδομαδα Μονο για 1ο επεισοδιο εγινε η δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Σύμφωνα με το IMDB, το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί 19 Μαρτίου (η Wikipedia λέει 22) και το 3ο επεισόδιο έχει ημερομηνία προβολής 2 Απριλίου! Τέλος πάντων, θα δούμε τελικά αν θα έχει κανονική ροή προβολής απ' τον Απρίλιο. Λογικά ναι. Αλλιώς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς τίποτα για το community? Άκουσα ότι θα ξαναξεκινήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Σύμφωνα με το IMDB, το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί 19 Μαρτίου (η Wikipedia λέει 22) και το 3ο επεισόδιο έχει ημερομηνία προβολής 2 Απριλίου! Τέλος πάντων, θα δούμε τελικά αν θα έχει κανονική ροή προβολής απ' τον Απρίλιο. Λογικά ναι. Αλλιώς ... μου αρέσει το "λογικά" βρες μου μια σειρά που δεν είχε κανονική ροή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς τίποτα για το community? Άκουσα ότι θα ξαναξεκινήσει.. Σε 2 βδομάδες, 15 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ξεκινάει (λογικά ) 8 Απριλίου στο Lifetime μια καινούργια σειρά με την Jennifer Love Hewitt: The Client List. Είχε κυκλοφορήσει και σε ταινία το 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 σήμερα βγήκε επίσημα και το 1ο επεισόδιο του Awake.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανάμικτα συναισθήματα για το awake.Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα αν μου αρέσει. Btw στο Ringer γίνεται της πόπης.Αυτή η σειρά πρέπει να έχει το ρεκόρ ανατροπών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα