yanc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ναι, το χθεσινο ηταν advanced screening για μαρκετινγκ λογους, η σειρα ξεκιναει το 1ο δεκαημερο του Μαρτη κανονικα Δεν το ειδα αλλα ακουσα ειναι μεγαλη κλαψα Δε σου τα ειπαν καλα. Εξαιρετικα ενδιαφερον ξεκινημα...βεβαια να δουμε και τα επομενα 2-3 αλλα τα δειγματα ηταν παραπανω απο θετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 μου αρεσε το touch, αν και δεν ξερω πως μπορει να λειτουργησει σαν σειρα...μου θυμισε καπως το early edition...Επισης θεωρω λιγακι απιθανο να εχει καποια πλοκη, το επισης με χαλαει...θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πολύ έξυπνη σειρά. Και cast φοβερό. Μόνο τον Danny Glover να αναφέρω νομίζω αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ο Danny Glover μου την έσπασε από τότε που τον είδα στο Predator 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ο Danny Glover μου την έσπασε από τότε που τον είδα στο Predator 2... Ναι ο χειροτερος ρολος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πριν από λίγο το Predator 2 έβλεπα.Μυθικές ταινίες τα Predator.Και μόνο το ότι βλέπονται άνετα ενώ είναι του 1987 η πρώτη και του 1990 η δεύτερη τα λέει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Προβλήθηκαν τα τελευταία επεισόδια του 5ου κύκλου του Chuck. Απ΄ότι έχει ανακοινωθεί δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος κύκλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ναι είναι γνωστό ότι θα τέλειωνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 new trailer: http://www.youtube.com/watch?v=cf3z3J-RV40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πειραζει που δεν ξερω αυτη την σειρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αν σου αρεσει το καφρο humour δες την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ωραια τα τελευταια επεισοδια του chuck. γενικα μια τιμια σειρα, που ψυχαγωγουσε τον κοσμο χωρις πολλα πολλα.. μαθαμε και την strahofski.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ξερει κανεισ τι γίνεται με το The firm...?συνεχιζει κανονικά ή κόπηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ξανά άρχισε το ringer.Από τις αγαπημένες μου σειρές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ρίξτε μια ματιά στο Unsupervised. Νέο animation του FX σε παραγωγή των θεών που βρίσκονται πίσω από το It's Always Sunny In Philadelphia και με τις φωνές των David Hornsby(Cricket στο IASIP), Justin Long, Kristen Bell και Romany Malko. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά έχει τις στιγμές του και σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά κατ' εμέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα