Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το House of Lies λέει τίποτα; Το έχει δει κανείς;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει potential. Ήταν επεισόδιο που παραμέρισε αρκετά την υπόλοιπη ομάδα πέρα του Cheadle αλλά είχε αυτό το κάτι. Περιμένω περισσότερα όταν εμβαθύνει πιο πολύ στις σχέσεις των μελών του team. Πολύ clopy από Hu$tle είναι η αλήθεια(pause του background κι ο πρωταγωνιστής απευθύνεται στο κοινό, μουσική, ύφος) αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό :) Θέλει αλλά 2-3 επεισόδια για πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Απ'την άλλη το The Firm που είδα πολύ με απογοήτευσε. Αρκετά αστείο σε μερικές σκηνές και πολλές σεναριακές ευκολίες που με ξένισαν αρκετά. Το κεντρικό μυστήριο μου κίνησε λίγο την περιέργεια, είναι η αλήθεια, αλλά επειδή ξέρω ότι για 5-6 επεισόδια θα μας δώσει συνολικά ένα μισάωρο maximum απ' αυτό, κι επειδή όπως είπα το όλο υπόλοιπο επεισόδιο ήταν αστείο δε νομίζω να το συνεχίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πιλοτο του φιρμ το ειδα λογω της τζουλιετ λιουις που την παω, αλλα δεν καταλαβα τη δουλεια εχει σε μια τετοια σειρα...και ενω τα δικηγοριστικα μου αρεσουν, αυτο μου αφησε πολυ χλιαρες εντυπωσεις...Το damages με το οποιο μοιαζει αρκετα, πιστευω οτι ειναι σαφως ανωτερο...

το πιλοτο του house of lies το ειχα δει εδω και καιρο λογω της μπελ, αν και ειναι νωρις ακομα, δεν εχω υψηλες προσδοκιες...

Υπάρχει άλλη μια τηλεοπτική μεταφορά του Treasure Island σαν μινι σειρά. Είναι 2 επεισόδια και παίζει και ο Donald Sutherland.

Όπως και άλλη μια αγγλική σειρά, το The Mystery of Edwin Drood, που βασίζεται στο ημιτελές έργο του Charles Dickens.

Σημερα ξεκινα το The finder, spin-off απο το bones.

Σε εκεινο το επεισοδιο που εμφανιστηκαν φανηκε πολυ ενδιαφερον.. Για να δουμε

http://www.tv.com/shows/the-finder/

Ξεκίνησε ο 6ος κύκλος του 30 Rock. Ποιος το περίμενε ότι θα κρατήσει 6 χρόνια (τουλάχιστον)!

Πάντως είναι απο τις κωμικές σειρές που βλέπονται ευχάριστα.

Φακ για

πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα κι ας παίζει το ξανθό μωρό...

House of Pies

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...