Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Person of Interest ειναι ο Ιπποτης της Ασφαλτου χωρις το αμαξι?

Στα σοβαρα, παρότι εχει δυνατο καστ και παραγωγούς, το premise εχει παιξει οπότε το backstory του θα πρεπει να βρει καποια τσαχπινια για να μας κρατησει πανω απο 3-4 επεισοδια

Το Once Upon a Time πρεπει να ειναι το φλωρικο ξαδελφάκι του Supernatural και του Grimm(αν και αυτο δεν το εχουμε δει ακομα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα τσεκαρω και το

The Finder,

το ειδα απο το bones και αυτο το τριο φαινεται αρκετα ενδιαφερον

Aκριβως το ιδιο και γω.Τουλαχιστον θα το αρχισω και θα δω στη συνεχεια πως θα εξελιχτει(αν και εχω μια ιδεα πως θα το πανε.Διαφορετικες ιστοριες σε καθε επεισοδιο και σιγα σιγα θα μας ξετυλιγουν το κουβαρι του παρελθοντος του πρωταγωνιστη και των συμπρωταγωνιστων του).Εκανε μπαμ απο εκεινο το επεισοδιο του Bones οτι παει για καινουργια σειρα.

Οσο για τα υπολοιπα shows σιγουρα το Alcatraz και ενα μεγαλο ισως το Grimm.Τα αλλα meh....

Το Alphas είναι όπως το Heroes ή ιδέα μου είναι; Τότε γιατί το κόψανε; Για να μας το ξανασερβίρουν με άλλη συσκευασία; Το Grimm φαίνεται ενδιαφέρον αλλά έχω την εντύπωση ότι όλες οι σειρές που εμάς μας φαίνονται ότι έχουν κάτι το ιδιαίτερο, στο μέσο αμερικανικό κοινό δεν θα πιάσουν. Θα πέσει τρελό κόψιμο και στις ίδιες τις σειρές και στον αριθμό επεισοδίων που θα έχουν. Βλέπε The Cape που το πετσόκοψαν σε 10 επεισόδια μόνο! Είδωμεν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

teen wolf , πωωω την είχα ξεχάσει αυτήν την ταινία . είχε βγει και cartoon μια περίοδο .

υποθέτω βασισμένη στην ταινία θα είναι η σειρά ε; δεν ψήνομαι πάντως παρά το νοσταλγικό flashback

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...