Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Προφανως λογω μετριου bitrate του καναλιου, ειδικα εν συγκρισει με HBO πχ, το εχω παρατηρησει κι εγω. Μέτριο bitrate η AMC?? Μάλλον κάτι παίχτηκε με το συγκεκριμένο upload... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου του The Walking Dead δεν έχει καλή ποιότητα εικόνας για αρχείο 720p, ειδικά δε σε σύγκριση με επεισόδια σειρών του HBO όπως πχ Boardwalk Empire η διαφορά είναι τεράστια. Ίσως διαφορά (μεγάλη όμως) στο bitrate όπως αναφέρει ο yanc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Επ επ, όχι προς τα εκεί την κουβέντα παιδιά. Αναφορές σε torrent trackers με πειρατικό περιεχόμενο, release groups κλπ. απαγορεύονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ψιλομαπα και το once upon a time και το grimm, αν και για το 1ο μαλλον θα του δωσω μερικα επεισοδεια να δω πως παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά πιστεύω ότι μία από τις καλύτερες φετινές σειρές είναι το ringer. Απίστευτο σενάριο, πολλές ανατροπές ακόμα και μέσα στο ίδιο επεισόδιο και γενικά είσαι συνέχεια στην τσίτα! 10/10 από εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Eιδε κανεις Boss;...Δειχνει ενδιαφερον και ποιοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ψιλομαπα το grimm, αν και για το 1ο μαλλον θα του δωσω μερικα επεισοδεια να δω πως παει... σημερα βγαινει 28 οκτωβ. πως γινεται να το ειδες στις 23 οκτωβ.??????? :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 pre-air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 σημερα βγαινει 28 οκτωβ. πως γινεται να το ειδες στις 23 οκτωβ.??????? :huh: Πού ζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Eιδε κανεις Boss;...Δειχνει ενδιαφερον και ποιοτικο. χωρις να γινεται τιποτα τρομακτικο στο 2ο επεισοδειο προσωπικα μου κραταει το ενδιαφερον... η Hannah Ware ειναι απλα πανεμορφη, ενω πιο σεξι απο την Kathleen Robertson οπως παρουσιαζεται στη σειρα με το γυαλακι και κτλ δεν γινεται... ο δημαρχος νομιζω εχει το εμμι στο τσεπακι του, αλλα ποιος νοιαζεται... το ελπιδοφορο παντως ειναι η κατευθυνση που φαινεται οτι παιρνει το σταρζ τωρα που ανελαβε τη διοικηση ο αλμπρεχτ, ο προηγουμενος διευθυντης του ΗΒΟ...πλεον εχουμε ακομα ενα καναλι απο το οποιο εχουμε προσδοκιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Eιδε κανεις Boss;...Δειχνει ενδιαφερον και ποιοτικο. το πρωτο ηταν καλο το δευτερο θα δουμε σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 τρελη φωλα το γκριμερ. συμπαθητικουληδες ηθοποιοι, αλλα χιλιοπαιγμενο σεναριο. Δεν ειμαι και φαν του ολου σκηνικου με βρικολακες, λυκους, τερατα και παπαριες. Αλλα ακομα και στους φαν του ειδους πρεπει να φανηκε μουφα ο πιλοτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον το Grimm εννοεις ε? Δεν το εχω δει αλλα και γιαυτο και για το Once Upon a Time νομιζω too much hype και ειμαι επιφυλακτικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Moλις το ειδα. Συμπαθητικο το βρηκα, σιγουρα οχι wow αλλα νομιζω πως εχει potential. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 To Once upon a time φαινεται συμπαθητικο. η πρωταγωνιστρια μου αρεσε και απο το how i met your mother και ισως του δωσω κανα 2 επεισοδια μεχρι να αποφασισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα