Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανως λογω μετριου bitrate του καναλιου, ειδικα εν συγκρισει με HBO πχ, το εχω παρατηρησει κι εγω.

Μέτριο bitrate η AMC?? Μάλλον κάτι παίχτηκε με το συγκεκριμένο upload...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου του The Walking Dead δεν έχει καλή ποιότητα εικόνας για αρχείο 720p, ειδικά δε σε σύγκριση με επεισόδια σειρών του HBO όπως πχ Boardwalk Empire η διαφορά είναι τεράστια. Ίσως διαφορά (μεγάλη όμως) στο bitrate όπως αναφέρει ο yanc.

Παιδιά πιστεύω ότι μία από τις καλύτερες φετινές σειρές είναι το ringer.

Απίστευτο σενάριο, πολλές ανατροπές ακόμα και μέσα στο ίδιο επεισόδιο και γενικά είσαι συνέχεια στην τσίτα!

10/10 από εμένα!

ψιλομαπα το grimm, αν και για το 1ο μαλλον θα του δωσω μερικα επεισοδεια να δω πως παει...

σημερα βγαινει 28 οκτωβ. πως γινεται να το ειδες στις 23 οκτωβ.??????? :huh: :huh:

Eιδε κανεις Boss;...Δειχνει ενδιαφερον και ποιοτικο.

χωρις να γινεται τιποτα τρομακτικο στο 2ο επεισοδειο προσωπικα μου κραταει το ενδιαφερον...

η Hannah Ware ειναι απλα πανεμορφη, ενω πιο σεξι απο την Kathleen Robertson οπως παρουσιαζεται στη σειρα με το γυαλακι και κτλ δεν γινεται...

ο δημαρχος νομιζω εχει το εμμι στο τσεπακι του, αλλα ποιος νοιαζεται... :devil:

το ελπιδοφορο παντως ειναι η κατευθυνση που φαινεται οτι παιρνει το σταρζ τωρα που ανελαβε τη διοικηση ο αλμπρεχτ, ο προηγουμενος διευθυντης του ΗΒΟ...πλεον εχουμε ακομα ενα καναλι απο το οποιο εχουμε προσδοκιες...

τρελη φωλα το γκριμερ. συμπαθητικουληδες ηθοποιοι, αλλα χιλιοπαιγμενο σεναριο. Δεν ειμαι και φαν του ολου σκηνικου με βρικολακες, λυκους, τερατα και παπαριες. Αλλα ακομα και στους φαν του ειδους πρεπει να φανηκε μουφα ο πιλοτος

To Once upon a time φαινεται συμπαθητικο. η πρωταγωνιστρια μου αρεσε και απο το how i met your mother και ισως του δωσω κανα 2 επεισοδια μεχρι να αποφασισω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...