vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ότι μπορεί να εξελίχθει σε κάτι καλύτερο είναι αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που έχουν την επιλογή να φύγουνα απ' αυτό το καταραμένο σπίτι και δεν το κάνουν χάνει κάθε ίχνος πιστευτότητας(?). ποιο θριλερ παγκοσμιος εχει εστω και μια "λογικη" κινηση?? αυτοματα δεν θα υπηρχαν θριλερ με στοιχειωμενα σπιτια παντως το οτι εχει ενα κλιμα "σχεδον" τρομου, ειναι πολυ καλο πιστευω, γιατι ετσι δεν κουραζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ειδα το πιλοτο του the boss http://www.youtube.com/watch?v=n7WxRrqaxmM μου αρεσε αρκετα, θυμιζει αρκετα σοπρανος σαν κονσεπτ αλλα σε διαφορετικη ατμοσφαιρα. πολυ καλο καστ επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ειδα το πιλοτο του the boss http://www.youtube.com/watch?v=n7WxRrqaxmM μου αρεσε αρκετα, θυμιζει αρκετα σοπρανος σαν κονσεπτ αλλα σε διαφορετικη ατμοσφαιρα. πολυ καλο καστ επισης + παραγωγή STARZ, και Kelsey Grammer, σίγουρα στα υπόψην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Θα διαφωνήσω καθέτως. Καλή μεν ως ατμόσφαιρα αλλά ως εκεί κατ' εμέ. Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο απ' το δεύτερο και μου φαίνεται θέλουν με το στανιό να μας περάσουν ένα back-story που προς το παρόν απλά είναι αδιάφορο. Όσο για τους παιδικούς διαλόγους δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ότι μπορεί να εξελίχθει σε κάτι καλύτερο είναι αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που έχουν την επιλογή να φύγουνα απ' αυτό το καταραμένο σπίτι και δεν το κάνουν χάνει κάθε ίχνος πιστευτότητας(?). Sorry που επανερχομαι αλλα επειδη χθες ειδα το 2ο...αλλα το "we are selling the house"? δεν το ειδες στο τελος? Ισα ισα, προς τιμης η σειρα, μολις στο 2ο επεισοδιο ριχνει την ιδεα ας φυγουμε αποδω Νομιζω οτι ειναι αρκετα πρωτοτυπο που καποιος το εθιξε τοσο νωρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ενταξει παντως το σκηνικο με τους αναπαραστες και γενικως το ακτιγκ του τριου στουτζες ηταν για μουτζες (εκανε και ομοιοκαταληξια!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παντως, να πω την αληθεια, εχουμε γινει πολυ ψειρες ρε αδερφε.. το ενα μας ξυνιζει, το αλλο μας βρωμαει, δεν καθομαστε να δουμε καμια σειρα με την ησυχια μας, ψαχνουμε αμεσως ψεγαδια π.χ. εγω, κατσε να δω και το δευτερο του homeland, εκει να δειτε γκρινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ενταξει παντως το σκηνικο με τους αναπαραστες και γενικως το ακτιγκ του τριου στουτζες ηταν για μουτζες (εκανε και ομοιοκαταληξια!). Συμφωνω απολυτα. Το μονο σημειο που με χαλασε στα 2 επεισοδια, πολυ "τριτης κατηγοριας" acting Μεχρι εκει ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Sorry που επανερχομαι αλλα επειδη χθες ειδα το 2ο...αλλα το "we are selling the house"? δεν το ειδες στο τελος? Ισα ισα, προς τιμης η σειρα, μολις στο 2ο επεισοδιο ριχνει την ιδεα ας φυγουμε αποδω Νομιζω οτι ειναι αρκετα πρωτοτυπο που καποιος το εθιξε τοσο νωρις Μα το θέμα είναι ότι αν φύγουν η σειρά αυτόματα τελειώνει. Σωστά; Από τη στιγμή που ο τρόμος έρχεται απ' το σπίτι και τους 3 της τελευταίας σκήνης, σειρά πώς θα γίνει μακρία από κει; Άρα δε φεύγουν. Απλό. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι κακό. Απλά σε βάθος χρόνου απλά δε το βλέπω να λειτουργεί. Σαν mini-series 5-6 ωρών ίσως ήταν από τα καλύτερα του είδους στην TV, αλλά τώρα απλά δε το βλέπω. Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά από την πορεία των άλλων show των δημιουργών δε μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα αισιόδοδοξος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το πως θα το χειριστουν θα το δουμε Αλλα και παλι, οπως σου λεει ο vlacha, αμα κατσεις να σκεφτεις ολα τα θριλερ, ολα στηριζονται σε ηλιθιες αποφασεις/μη αποφασεις που παιρνουν/δεν παιρνουν οι χαρακτηρες, ειναι λιγο "ουτοπικο" αυτο που ζητας Και πλεον μιας και τεθηκε το θεμα τοσο νωρις, θα ειναι καλο οτι θα μεινουν για καποιο λογο. Δηλαδη αφου ξεκινησε η κουβεντα "ας φυγουμε" προφανως δεν θα φυγουν αλλα θα μας δειξει το γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κόπηκε το Charlie's Angels; Καλά τι γίνεται στην φετική τηλεοπτική περίοδο; Δεν κοιτάνε καθόλου αν οι σειρές θα έχουν έστω κάποια σχετική αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό πριν αρχίσουν να προβάλλονται; Δεν κάνουν μελέτες ή δοκιμαστικές προβολές; Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα κόβονται σειρές πριν καν παίξουν το επεισόδιο πιλότος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Θελετε να παιξουμε εστω και τοσο αργοπορημενα μια παραλλαγη του Deadpool του tv.com? Να πρεπει να διαλεξουμε σειρες που θα κοπουν, σειρες που θα ανανεωθουν κτλ Πχ μπορουμε να δινουμε +2π για σειρες που θα κοπουν/ανανεωθουν, +1π για σειρες που θα τελειωσουν τη σεζον τους (και δεν θα εχουν κοπει μεχρι να τελειωσει ο κυκλος, ασχετα αν θα κοπουν το καλοκαιρι) και αντιστοιχα, -2π αν πουμε σειρα οτι θα ανανεωθει/κοπει και τελικα κοπει/ανανεωθει και -1π αν πουμε οτι θα κοπει και μεινει μεχρι το καλοκαιρι Ή κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 μεσα, οργανωσε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ξέρει κανείς γιατί η εικόνα στις σειρές του AMC The Walking Dead και The Killing είναι τόσο κακής ποιότητας ακόμα και σε επίπεδο 720p; Απλή περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ξέρει κανείς γιατί η εικόνα στις σειρές του AMC The Walking Dead και The Killing είναι τόσο κακής ποιότητας ακόμα και σε επίπεδο 720p; Απλή περιέργεια. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο να σου πω την αλήθεια και τις βλέπω και τις δύο(το Walking Dead τουλάχιστον, γιατί δε θα δω τη 2η του Killing). Έχεις δοκιμάσει άλλες το πώς φαίνονται να συγκρίνεις ή μήπως σε "ενοχλεί"( το φίλτρο που χρησιμποιούν οι δύο αυτές σειρές για να περάσουν την ατμόσφαιρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ξέρει κανείς γιατί η εικόνα στις σειρές του AMC The Walking Dead και The Killing είναι τόσο κακής ποιότητας ακόμα και σε επίπεδο 720p; Απλή περιέργεια. Προφανως λογω μετριου bitrate του καναλιου, ειδικα εν συγκρισει με HBO πχ, το εχω παρατηρησει κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα