vaggospat13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παιδες εχετε να μ προτεινετε καποια σειρα να δω; εχω δει μεχρι στιγμης τα εξης prison break , heros , supernatural , chuck , human target, lost , doctor who δεν θελω κομωδιες βαρετα αστυνομικα και οχι με γιατρους , θελω δραση αγωνια και περιπετεια, σκεφτομαι να αρχισω το dexter εχετε καμια αλλη προταση; το Leverage τι λεει ενδιαφερον ειδα το story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γι αυτά που αναφέρεις δοκίμασε τα κλασσικά πετυχημένα: 24 και Alias. Σε στυλ heroes, κοίταξε το Alphas που παίχτηκε το καλοκαίρι και θα συνεχίσει με 2η season από του χρόνου. Μετά σε κάτι αρκετά καλύτερο αλλά όχι τίγκα στο action υπάρχουν Terriers (μόνο μια season) και Justified (2 και συνεχίζει). Σε hardcore υπάρχουν και τα Spartacus (2 season -περίπου). Δεν προτείνεται για ανήλικους (ούτε το Dexter). Σε αντιπολεμική: Band of Brothers. Για το Leverage δεν έχω άποψη, πέραν ενός επεισοδίου που έχω δει, και κάπου 4-5 seasons από το αγγλικό Hustle από το οποίο προέρχεται. (Το Hustle ήταν καλό αλλά κάπου το βαρέθηκα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscyb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 παιδες εχετε να μ προτεινετε καποια σειρα να δω; εχω δει μεχρι στιγμης τα εξης prison break , heros , supernatural , chuck , human target, lost , doctor who δεν θελω κομωδιες βαρετα αστυνομικα και οχι με γιατρους , θελω δραση αγωνια και περιπετεια, σκεφτομαι να αρχισω το dexter εχετε καμια αλλη προταση; το Leverage τι λεει ενδιαφερον ειδα το story μην το σκέφτεσαι καν εννοείται ότι πρέπει να δεις το dexter μακράν η καλύτερη σειρά που έχω δει ως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 παιδες εχετε να μ προτεινετε καποια σειρα να δω; εχω δει μεχρι στιγμης τα εξης prison break , heros , supernatural , chuck , human target, lost , doctor who δεν θελω κομωδιες βαρετα αστυνομικα και οχι με γιατρους , θελω δραση αγωνια και περιπετεια, σκεφτομαι να αρχισω το dexter εχετε καμια αλλη προταση; το Leverage τι λεει ενδιαφερον ειδα το story Battlestar Galactica! (ελληνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 παιδες εχετε να μ προτεινετε καποια σειρα να δω; εχω δει μεχρι στιγμης τα εξης prison break , heros , supernatural , chuck , human target, lost , doctor who δεν θελω κομωδιες βαρετα αστυνομικα και οχι με γιατρους , θελω δραση αγωνια και περιπετεια, σκεφτομαι να αρχισω το dexter εχετε καμια αλλη προταση; το Leverage τι λεει ενδιαφερον ειδα το story Δες χωρίς δεύτερη σκέψη Game of Thrones και Breaking Bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 με πρετοριαν ειμαι...αλιας και 24 ειναι ταμαμ για εσενα...θα εβαζα και κανα σπαρτακο στο κολπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 παιδια, δεν ξερω αν το εχει δει κανεις, αλλα το american horror story ειναι κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο εχει βγει φετος. 2 επεισοδια το ενα πιο καλο απο το αλλο. μοναδικη μου ενσταση να μην κουρασει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 παιδια, δεν ξερω αν το εχει δει κανεις, αλλα το american horror story ειναι κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο εχει βγει φετος. 2 επεισοδια το ενα πιο καλο απο το αλλο. μοναδικη μου ενσταση να μην κουρασει.. Θα διαφωνήσω καθέτως. Καλή μεν ως ατμόσφαιρα αλλά ως εκεί κατ' εμέ. Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο απ' το δεύτερο και μου φαίνεται θέλουν με το στανιό να μας περάσουν ένα back-story που προς το παρόν απλά είναι αδιάφορο. Όσο για τους παιδικούς διαλόγους δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ότι μπορεί να εξελίχθει σε κάτι καλύτερο είναι αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που έχουν την επιλογή να φύγουνα απ' αυτό το καταραμένο σπίτι και δεν το κάνουν χάνει κάθε ίχνος πιστευτότητας(?). Όσο για την καλύτερη σειρά που βγήκε φέτος πιστεύω ότι κατά γενική ομολογία είναι το Homeland και από αυτά που έχω δει δε θα διαφωνήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 κόπηκε το Charlie's Angels. Who's next? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 κόπηκε το Charlie's Angels. Who's next? Το Who's Next θα ηταν ωραιο παιχνιδακι για το φορουμ, και για το ποιες θα κοπουν και για το ποιες θα ανανενωθουν για φουλ σεζον Ομως εχουμε αργησει λιγο φοβαμαι και εχουν κοπει/ανανεωθει αρκετες Για American Horror Story έχωντας δει το 1ο μονο, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, ειναι σίγουρο το πιο διαφορετικο και ενδιαφερον show αυτη τη στιγμη. Καιγω λεω οτι το Homeland ειναι το καλυτερο, αλλα το ΑHS ειναι για οποιον γουσταρει κατι πιο περιεργο, πιο Λιντσικο (παροτι προσπαθει να γινει horror) και δεν ειναι για ολα τα γουστα Οποτε περιμενω αποψεις απο "γαματο" εως "μπαρουφα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το Who's Next θα ηταν ωραιο παιχνιδακι για το φορουμ, και για το ποιες θα κοπουν και για το ποιες θα ανανενωθουν για φουλ σεζον Ομως εχουμε αργησει λιγο φοβαμαι και εχουν κοπει/ανανεωθει αρκετες Για American Horror Story έχωντας δει το 1ο μονο, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, ειναι σίγουρο το πιο διαφορετικο και ενδιαφερον show αυτη τη στιγμη. Καιγω λεω οτι το Homeland ειναι το καλυτερο, αλλα το ΑHS ειναι για οποιον γουσταρει κατι πιο περιεργο, πιο Λιντσικο (παροτι προσπαθει να γινει horror) και δεν ειναι για ολα τα γουστα Οποτε περιμενω αποψεις απο "γαματο" εως "μπαρουφα" Είναι γαμάτο και μπαρούφα ταυτόχρονα. Έχει μαζέψει όλα τα στοιχεία που μπορούν να φτιάξουν ένα κλασικό θρίλερ και τα έχει βάλει σε ένα. Κάποιοι διαλόγοι και κάποιες σκηνές είναι τελείως γτπ. Αλλά κατα τα άλλα θες να δεις και το επόμενο. Επίσης, πολύ χάλια τίτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το Who's Next θα ηταν ωραιο παιχνιδακι για το φορουμ, και για το ποιες θα κοπουν και για το ποιες θα ανανενωθουν για φουλ σεζον Ομως εχουμε αργησει λιγο φοβαμαι και εχουν κοπει/ανανεωθει αρκετες Για American Horror Story έχωντας δει το 1ο μονο, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, ειναι σίγουρο το πιο διαφορετικο και ενδιαφερον show αυτη τη στιγμη. Καιγω λεω οτι το Homeland ειναι το καλυτερο, αλλα το ΑHS ειναι για οποιον γουσταρει κατι πιο περιεργο, πιο Λιντσικο (παροτι προσπαθει να γινει horror) και δεν ειναι για ολα τα γουστα Οποτε περιμενω αποψεις απο "γαματο" εως "μπαρουφα" my money is on pan am/gifted man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ειδε κανείς το βρετανικό SPY; Κορυφή το πιτσιρίκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Είναι γαμάτο και μπαρούφα ταυτόχρονα. Έχει μαζέψει όλα τα στοιχεία που μπορούν να φτιάξουν ένα κλασικό θρίλερ και τα έχει βάλει σε ένα. Κάποιοι διαλόγοι και κάποιες σκηνές είναι τελείως γτπ. Αλλά κατα τα άλλα θες να δεις και το επόμενο. Επίσης, πολύ χάλια τίτλος. ειδα χτες τον πιλοτο και σκεφτομουν το ιδιο πραγμα, ειναι λιγο οτι να ναι, να χωρεσουμε οτι βρουμε, να κανουμε κανα περιεργο ζουμαρισμα, κανα κουνηματακι στην καμερα, αντιγραφουμε οποιο θριλερ μας ερθει στο κεφαλι και τα βαζουμε ολα στην κατσαρολα. Το υλικο ειναι για ταινια μιας ωριτσας και κατι και θα ξεχειλωθει σε σειρα. Δεν νομιζω οτι μπορει να διατηρησει την ατμοσφαιρα και να ειναι τρομακτικο (οχι οτι ηταν τρομακτικος ο πιλοτος!) για πολλα επεισοδεια. Αλλα επισης δεν ηταν και αθλιο, βλεποτανε, εχει καλουτσικο καστ (πλην του συζηγου!), ειναι ασυνηθιστο για σειρα και θα δουμε που το παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον λαθος σειρα περιμένατε. Ειναι σειρα μυστηριου/ psycho/alternative με στοιχεια τρομου Ειναι σαν να μου λετε οτι δεν ηταν πολυ καλο αστυνομικο το Mulholland Drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα