Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαγκες οποιος δεν εχει δει breaking bad πραγματικα δεν εχει δει τιποτα απο σειρες.μονο αυτο σας λεω.ξεκινηστε το και αν δεν μηνεται ετσι http://neverlose-yourflames.tumblr.com/post/10675841285/yeah-science θα κατσω να μου τον σφυριξεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eλα ρε μαν, καλη σειρα?

Δεν την εχω πολυακουσει.

θα σου πω μονο οτι ο βασικος πρωταγωνιστης(Bryan Cranston) πηρε 3 συνεχομενα ΕΜΜΥ γι αυτη την σειρα.αυτο νομιζω μιλαει απο μονο του.αρχισε το φιλε δεν θα το μετανοιωσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οντως με δουλευε???????ρε φιλε βαλε και μια φατσουλα διπλα να καταλαβω.χαχαχαχαχα.παντως υπαρχουν οντως ατομα που δεν ξερουν καθολου την σειρα

κοιτα τα πρωτα επισοδια που σε βαζει στο κλιμα ειναι ωραια αλλα οχι τιποτα το φοβερο.μετα το 4ο ομως που η σειρα φορτωνει εισαι σε καθε επεισοδιο ετσι :o.

εμενα να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε.. προσπαθησα 2 φορες να το δω και δεν τα καταφερα, ειδα μερικα επεισοδια και μου φανηκε too much...

αμα δεν δεις το 6ο δεν μπορεις να κρινεις tongue.gif

και το ντεξ ακομα στα 2 τουλαχιστον πρωτα επεισοδεια ειναι δυσκολο να καταλαβεις για το ποσω καλη σειρα ειναι. Εΐδικα επειδη βγαζει ενα λατιν σαπουνοπερα στυλ και οι ερμηνειες ειδικα απο λαγκουερτα, ανχελ, ντεμπ.....στην αρχη ξενιζουν τελος παντων. Ειδικα στο μπρεικινγ μπαντ, η 1τη σεζον παει αργα και απο καποια στιγμη και μετα γινεται πανικος. Και μονο για τις τεραστιες ερμηνειες των 2 πρωταγωνιστών (Bryan Cranston, Aaron Paul) επιβαλλεται να το δει καποιος.

Το Prime Suspect μου άρεσε. Παρόλο που δεν μπορώ να παρακολουθήσω καθόλου τα CSI/NCIS, σε αυτή τη σειρά μου αρέσει οι ηθοποιοί, ο ρυθμός και το σενάριο.

ειδα τον πιλοτο και τον βρηκα μετριο. Το ολο θεμα της δυναμικης γυναικας ντετεκτιβ που αντιμετωπιζεται σεξιστικα και βρισκει δυσκολιες στο ντεπαρτμεντ το βρηκα πολυ ξεπερασμενο και χιλιοπαιγμενο. Γενικα ο πιλοτος ηταν βαρετος, αλλα εχει καλο καστ και ισως βρει τον εαυτο της σαν σειρα. Αξιζει αλλη μια ευκαιρια, αλλα δεν εχω χρονο για ολες τις σειρες. Μιας και θα το βλεπεις, ενημερωσε μας τι πορεια περνει η σειρα και αν αξιζει. Ασε να περασουν 3-4 επεισοδεια τουλαχιστον και πες αν αποκτα ενδιαφερον.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οντως με δουλευε???????ρε φιλε βαλε και μια φατσουλα διπλα να καταλαβω.χαχαχαχαχα.παντως υπαρχουν οντως ατομα που δεν ξερουν καθολου την σειρα

Eιχε πλακα παντως οτι τη μερα που εκανες το ποστ, το Νο1 τοπικ κατω απο τα sticky με 96 σελιδες ηταν το Breaking Bad :mrgreen: :mrgreen:

Νομιζω οτι ηταν αρκετα σαφες πως την ξερουμε τη σειρα :-D

Για μενα απο τις νεες σειρές μόνο το Homeland μου εφερε το "θελω να δω το επομενο" συναισθημα (δεν εχω δει το 2ο ακομα) και το American Horror Story την αισθηση οτι θα τη γουσταρω τη σειρα (παροτι δεν με αφησε σε φαση "που ειναι το 2ο?που ειναι το 2ο?")

Μετά το τρίτο επεισόδιο του Prime Suspect νομίζω ότι σιγά σιγά αφαιρούν ή αφήνουν στο πολύ background κάποια στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον πιλότο (όπως η σεξιστική αντιμετώπιση των συναδέλφων της ή η σχέση με τον σύντροφό της και το παιδι του) και το κατευθύνουν προς το καθαρά αστυνομικό με μία υπόθεση ανά επεισόδιο. Ίσως μόνιμος συνάδελφός της στις υποθέσεις ο Kirk Acevedo (που έπαιζε και στο Fringe τον Charlie).

Γενικά έχει καλό ρυθμό με κάποια light στοιχεία για να μην βαραίνει και πολύ και την βλέπω πολύ ευχάριστα. Μαζί με το Homeland είναι οι μόνες δύο σειρές που ξεχώρισα από τις νέες της φετινής σεζόν.

Eιχε πλακα παντως οτι τη μερα που εκανες το ποστ, το Νο1 τοπικ κατω απο τα sticky με 96 σελιδες ηταν το Breaking Bad :mrgreen: :mrgreen:

Νομιζω οτι ηταν αρκετα σαφες πως την ξερουμε τη σειρα :-D

το πιστευεις οτι παρολο που ειμαι πανω απο 1-1,5 χρονο στο insomnia δεν ειχα μπει ποτε στην στηλη "Κινηματογράφος & Τηλεόραση"

και ξερεις με το που μπηκα τσεκαρα μονο τα sticky.Ειχα δει και το τελευταιο και μπηκα φορτσατος.τελως παντων κουβεντα να γινεται.εγω τωρα που τελειωσε περιμενω το misftis(αμα δεν την εχεις δει, αξιζει ν ασχοληθεις) και κατεβασα και το walking dead απο περιεργεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...