privateer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 free agents παει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μόλις είδα το American Horror Story. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας αλλά δεν ήταν καθόλου κακό. Ο McDermott μου τα χάλασε λίγο ειδικά στο shouting-match αλλά Britton, που είναι εγγύηση, και η Farmiga, που απ' ότι φαίνεται το πήρε απ' την αδερφή, το σώζουν από πλευράς ερμηνειών. Το supporting αρκετά creepy, που μάλλον είναι και στόχος των δημιουργών, και γενικά είχε αρκετά καλή ατμόσφαιρα. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι, το πώς μπορεί να κάνει κι άλλες σεζόν με το ίδιο cast εφόσον έχουν ήδη αρχίσει να φέρονται κου-κου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχω βαλει το new girl, ειμαι στο 15λεπτο και αναρωτιεμαι εαν θα ειχε ποιο πλακα να αρχισω να τραβαω τα νυχια μου! Δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου, απο τους χειροτερους πιλοτους που θυμαμαι! Δεν λεω οτι ειναι κακογυρισμενο η οτι οι ηθοποιοι ειναι ανικανοι, αλλα το θεμα με αφηνει αδιαφορο, αλλη μια σειρα με ενα παρεακι που συγκατηκουνε, απλα τωρα ειναι 3 τυποι κουλ και η γκομενα ειναι ψιλονερτζουλα. Μου εμοιαζε κακογουστο αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έχει κανένας υπόψη του την σειρά Hidden του BBC; Παίζει και ο David Suchet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ειδε κανεις το Αμερικαν Χορορ; Να το δουμε η ειν πατατα ψητη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το New Girl πρέπει να είναι από τους ελάχιστους πιλότους που πάλεψα πολύ να μην κλείσω - και μιλάμε για 25λεπτο! Braindead, κακό χιούμορ, κακοί χαρακτήρες, γενικά ένα ωραιότατο shift+delete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1835129/ Αυτο το βλεπει κανεις? Ξεκινησα να το βλεπω και μπορω να πω πως ειναι ιδιαιτερο. Εμετικες σκηνες, σιχαμενο χιουμορ και εντελως κουλες καταστασεις. Πολυ περιεργη σειρα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ξέρει κανένας πότε ξεκινάει ο 2ος κύκλος του The Killing; Μιλάω για την αμερικάνικη σειρά του AMC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ξέρει κανένας πότε ξεκινάει ο 2ος κύκλος του The Killing; Μιλάω για την αμερικάνικη σειρά του AMC. Αντέχεις κι άλλο; :Ο Μετά την απίστευτα προσβλητική προς τους θεατές εξέλιξη δεν περίμενα να υπάρχει άτομο που να θέλει να το συνεχίσει. Πάντως αν θες τόσο πολύ να το δεις δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά υποθέτω πρώτο 4μηνο του '12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ευγε konnak τεκνο μου! Θαρω οτι διαβασα καλλα λογια καπου εδω μεσα και ειδα επισης οτι στα ratings παει πολυ καλα στο αμερικα. Οποτε και εγω βαζω να δω new girl και εφαγα φρηκη, μπορω να πω οτι ηταν χειροτερο απο το 1το ημιχρονο ελλαδα-κροατια!! Ασχετο, ρε συ ο ενας ο τυπος ειχε ενα πηγουνι λες και τον ειχαν περασει απο πρεσα, ειδικα οταν τον εδειχνε απο το πλαι ηταν χειροτερος απο τον jay leno!! Και η γκομενιτσα σε μερικους ρολους ειναι συμπαθητικια, αλλα εδω ηταν απαραδεκτη, βεβαια το υλικο γενικως ηταν αισχος, αλλα πλεον αυτο ειναι το χιουμορ που πανε να περασουν οι και καλα νεες μοντερνες σειρες. Φιλαρακια, παρεακι, ανεξαρτητοι, μοντερνοι, ψευτοκουλ, καθε επεισοδειο και αλλο date, με και καλα δικο τους κωδικα επικοινωνιας, εσωτερικα αστειακια, μαλακιουλες, κλισαδιες, ενας κινεζος, ενας μαυρος, κανας γκει, ενας δικηγορος που δεν θελει να καλουποθει, ενας μπιζνεςμαν παρομοια, μια δυναμικη γκομενα, μια κουλη γκομενα...........σκατα.....Και αυτοι 30 κατι μαντραχαλοι ολοι και θελουν 4 ατομα για συγκατηκοιση? τι διαολο το Playboy mansion θα νοικοιαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 New Girl, είδα 2 επεισόδια ως τώρα. Περισσότερη περιέργεια είχα να δω ποιά είναι αυτή η Zooey Deschanel που όλοι λένε πόσο συμπαθητική είναι (sorry, δεν την ξέρω από κάτι άλλο που έχει κάνει). Ε σε αυτή τη σειρά δεν μου άρεσε (ούτε κάποιος από το υπόλοιπο cast ή την κατάσταση συγκατοίκησης), και δεν προβλέπεται να δω άλλο επεισόδιο παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στο 500 Days of Summer και στο The Happening θυμάμαι να την έχω δει. Δεν μου λέει και κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 New Girl, είδα 2 επεισόδια ως τώρα. Περισσότερη περιέργεια είχα να δω ποιά είναι αυτή η Zooey Deschanel που όλοι λένε πόσο συμπαθητική είναι (sorry, δεν την ξέρω από κάτι άλλο που έχει κάνει). Ε σε αυτή τη σειρά δεν μου άρεσε (ούτε κάποιος από το υπόλοιπο cast ή την κατάσταση συγκατοίκησης), και δεν προβλέπεται να δω άλλο επεισόδιο παρακάτω. Συμφωνώ απόλυτα, την περιέργεια μου την κίνησε η ίδια η Zooey, κατα τα άλλα η σειρά είναι μαπα. 2 επς και εγώ, και επειδή παιζόταν στην tv ενω δεν είχε κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Αλλα δεν αξίζει ούτε σε τέτοια περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kk1991 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ειδε κανεις το Αμερικαν Χορορ; Να το δουμε η ειν πατατα ψητη; το δα. μαρεσε σχετικα. εχει πολυ γρηγορη εναλλαγη σκηνων και μου θυμιζε λιγο το the others στο θεμα με τα φαντασματα, μπορει να ναι και ιδεα μου δε ξερω... καλο μου φανηκε παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ας το δουμε τοτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα