Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Terra Nova μπήκε πολύ δυναμικά. Δείτε το οπωσδήποτε...

αμα δεν εχει aliens

εγω δεν το βλεπω

http://www.tv.com/ne...tspot;gumball;1

τα πρωτα 5'

:fear:

me is watching dis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα πολύ από τις πολύ κακές κριτικές από δύο άτομα που εμπιστεύομαι και τα ονόματα των δημιουργών είναι η αλήθεια δε μου δίνουν λόγο να τους αμφισβητήσω. Θα δω τον πιλότο και αν δω ότι είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λένε θα φάει σουτ πολύ σύντομα.

• Moderators

Το Homeland είχε αρκετά καλή αρχή. Συγκριτικά με νέες σειρές αλλά και κάποιες που επέστρεψαν (αναφέρομαι κυρίως στο Dexter) ήταν η πιο ενδιαφέρουσα αρχή για season για μένα.

Εντωμεταξύ ήξερα για την συμμετοχή του Damian Lewis (Band of Brothers, Life) και της Morena Baccarin (προτιμώ να τη θυμάμαι από το Firefly, αν και πλέον κάνει λίγο κακούς V συνειρμούς το παρουσιαστικό της), αλλά η εμφάνιση του Mandy Patinkin ήταν ευχάριστη έκπληξη. Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να το συνεχίσουν και νομίζω ότι ο πιλότος είπε αρκετά πράγματα, που δεν θέλω απλά να αναμασάει η υπόλοιπη season. Εχω και μια ανησυχία μήπως εξελιχθεί στο φιάσκο (imho) του The Killing.

Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να το συνεχίσουν και νομίζω ότι ο πιλότος είπε αρκετά πράγματα

Εννοεις οτι δεν μας αφησε αμφιβολιες για το αν ο damian ειναι τελικα ο sleeper cell?Παντως και μενα μ'αρεσε αρκετα ο πιλοτος και το καστ ειναι αρκετα δυνατο.Ελπιζω τα επομενα να μας κρατανε σε καποια αγωνια.

Praetorian, ασχετο αλλα αν θυμαμαι καλα εβλεπες και συ περσι το Rubicon?Γιατι κοπηκε τελικα?Χαμηλα ratings ή επαιξε τιποτα αλλο?Ηταν πολυ συμπαθητικη σειρα.Αργη αλλα καλη και σοβαρη.

• Moderators

Νομίζω χαμηλά ratings και το ότι αποχώρησε ο δημιουργός της σειράς μετά το πρώτο επεισόδιο, λόγω κάποιας διαφωνίας με το AMC, οπότε η σειρά (ως σειρά μυστηρίου/αντικατασκοπείας) έχασε στον τομέα της εγγυησης ότι "ακολουθεί κάποιο αρχικό πλάνο".

Το Hart of Dixie δεν θυμίζει αρκετά το Royal Pains; Τι να κάνουν θα μου πείτε και αυτοί οι σεναριογράφοι; Κάθε χρόνο πρέπει να βγαίνουν τόσες νέες (νέες;;; )σειρές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες το Person of Interest και το Homeland. Και τα δύο είναι ενδιαφέροντα και ξεκίνησαν τώρα τον 1ο κύκλο (ελπίζω να υπάρξει και 2ος!).

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ότι και το Ringer είναι πολύ παραπλήσιο με το The Lying Game! (στο πιο teen)

Επεξ/σία από kostas_dr

υπαρχει καποια αξιολογη σειρα (season 1 ) που ξεκινησε σχετικα προσφατα?

+1 για Homeland και Person of interest

Κάνε ένα check άμα θέλεις και στο A Gifted Man

http://www.imdb.com/title/tt1820742/

πιο ασχημα πιτσιρικια δε παιζει να μπορουσαν να βρουν ε?

και στην ανακοινωση για τις ontition τι λεγανε? φερτε οποιο ασχημο παιδακι εχετε στο σπιτι σας? και τι οι γονεις χαιροντουσαν που διαλεξαν τα παιδια τους ως τα πιο ασχημα? περιεργα πραγματα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...