DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 http://www.tv.com/news/watch-the-first-five-minutes-of-american-horror-story-26830/?tag=hotspot;gumball;1 τα πρωτα 5' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Terra Nova μπήκε πολύ δυναμικά. Δείτε το οπωσδήποτε... αμα δεν εχει aliens εγω δεν το βλεπω http://www.tv.com/ne...tspot;gumball;1 τα πρωτα 5' me is watching dis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα πολύ από τις πολύ κακές κριτικές από δύο άτομα που εμπιστεύομαι και τα ονόματα των δημιουργών είναι η αλήθεια δε μου δίνουν λόγο να τους αμφισβητήσω. Θα δω τον πιλότο και αν δω ότι είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λένε θα φάει σουτ πολύ σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το Homeland είχε αρκετά καλή αρχή. Συγκριτικά με νέες σειρές αλλά και κάποιες που επέστρεψαν (αναφέρομαι κυρίως στο Dexter) ήταν η πιο ενδιαφέρουσα αρχή για season για μένα. Εντωμεταξύ ήξερα για την συμμετοχή του Damian Lewis (Band of Brothers, Life) και της Morena Baccarin (προτιμώ να τη θυμάμαι από το Firefly, αν και πλέον κάνει λίγο κακούς V συνειρμούς το παρουσιαστικό της), αλλά η εμφάνιση του Mandy Patinkin ήταν ευχάριστη έκπληξη. Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να το συνεχίσουν και νομίζω ότι ο πιλότος είπε αρκετά πράγματα, που δεν θέλω απλά να αναμασάει η υπόλοιπη season. Εχω και μια ανησυχία μήπως εξελιχθεί στο φιάσκο (imho) του The Killing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να το συνεχίσουν και νομίζω ότι ο πιλότος είπε αρκετά πράγματα Εννοεις οτι δεν μας αφησε αμφιβολιες για το αν ο damian ειναι τελικα ο sleeper cell?Παντως και μενα μ'αρεσε αρκετα ο πιλοτος και το καστ ειναι αρκετα δυνατο.Ελπιζω τα επομενα να μας κρατανε σε καποια αγωνια. Praetorian, ασχετο αλλα αν θυμαμαι καλα εβλεπες και συ περσι το Rubicon?Γιατι κοπηκε τελικα?Χαμηλα ratings ή επαιξε τιποτα αλλο?Ηταν πολυ συμπαθητικη σειρα.Αργη αλλα καλη και σοβαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω χαμηλά ratings και το ότι αποχώρησε ο δημιουργός της σειράς μετά το πρώτο επεισόδιο, λόγω κάποιας διαφωνίας με το AMC, οπότε η σειρά (ως σειρά μυστηρίου/αντικατασκοπείας) έχασε στον τομέα της εγγυησης ότι "ακολουθεί κάποιο αρχικό πλάνο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το Hart of Dixie δεν θυμίζει αρκετά το Royal Pains; Τι να κάνουν θα μου πείτε και αυτοί οι σεναριογράφοι; Κάθε χρόνο πρέπει να βγαίνουν τόσες νέες (νέες;;; )σειρές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει καποια αξιολογη σειρα (season 1 ) που ξεκινησε σχετικα προσφατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δες το Person of Interest και το Homeland. Και τα δύο είναι ενδιαφέροντα και ξεκίνησαν τώρα τον 1ο κύκλο (ελπίζω να υπάρξει και 2ος!). Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ότι και το Ringer είναι πολύ παραπλήσιο με το The Lying Game! (στο πιο teen) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2011 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει καποια αξιολογη σειρα (season 1 ) που ξεκινησε σχετικα προσφατα? +1 για Homeland και Person of interest Κάνε ένα check άμα θέλεις και στο A Gifted Man http://www.imdb.com/title/tt1820742/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kk1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 http://www.tv.com/news/watch-the-first-five-minutes-of-american-horror-story-26830/?tag=hotspot;gumball;1 τα πρωτα 5' πιο ασχημα πιτσιρικια δε παιζει να μπορουσαν να βρουν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 υποθετω οτι that's the concept Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kk1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 και στην ανακοινωση για τις ontition τι λεγανε? φερτε οποιο ασχημο παιδακι εχετε στο σπιτι σας? και τι οι γονεις χαιροντουσαν που διαλεξαν τα παιδια τους ως τα πιο ασχημα? περιεργα πραγματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κόπηκε το The Playboy Club από τώρα Μόνο μετά από 3 επεισόδια. Τόσο χάλια ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κόπηκε το The Playboy Club από τώρα Μόνο μετά από 3 επεισόδια. Τόσο χάλια ήταν; πολύ χαμηλά ratings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα