Προς το περιεχόμενο

2011 - 2012 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σημερα βγηκε και το person of interest το ειδε κανεις?? φαινεται αρκετα ενδιαφερον..

αμα κατεβαινε θα το βλεπαμε...

δεν ξέρω τι είναι φλομπα αλλα ακουγεται άσχημο..

true des

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σημερα βγηκε και το person of interest το ειδε κανεις?? φαινεται αρκετα ενδιαφερον..

Το είδα πριν λίγο κι έχω ανάμεικτες εντυπώσεις. Η σειρά φαίνεται ότι έχει πολύ potential και μπορεί να γίνει και procedural(που εκεί το πάει) και serialized που θα μ' άρεσε περισσότερο. Σενάριο είχε αρκετά κλισέ αλλά ήταν λογικό καθώς ήταν πιλότος και πρέπει να τραβήξει κόσμο, έτσι επέλεξαν την πεπατημένη. Ο Emerson ενδιαφέρον χαρακτήρας σίγουρα αλλά ο Caviezel επιβεβαίωσε τους φόβους μου. Τον θεωρώ πολύ αδύναμο για lead και δε μου άλλαξε τη γνώμη τώρα. Πάντως πιστεύω πως θα τη συνεχίσω λόγω Nolan και Emerson, ελπίζοντας να αλλάξει κάπως ο Caviezel.

To ringer έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα και πολύ καλές ηθοποιίες.

Βλέπω και το The Secret Circle το οποίο από ότι κατάλαβα απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό.

απο καινουριοuς πιλοτους ειδα free agents, και up all night. To 1to μου αρεσε διοτι εχει hank azaria kai Kathryn Hahn και εχουν φοβερη χημεια. Αλλα σαν χιουμορ και σεναριο δεν ελεγε και πολλα, περιμενο να δω πως θα εξελιχθει. Αν καταφερουν με τετοιο καστ να βγαλουν πατατα θα ναι κατορθωμα. Το up all night εχει εξισου καλο καστ, will arnet και Christina Applegate, συμπαθεστατοι και οι δυο, αλλα ο πιλοτος ηταν πολυ χαλι σε σημειο που δεν του δινω καν δευτερη ευκαιρια. Αλλοστε ο will με εχει απογοητευσει πολυ τελευταια. Η σειρα εχει να κανει με το πως αλλαζει η ζωη τους με το νεογενητο μωρο τους και δεν βλεπω ενδιαφερον για τη συνεχεια.

Αρχισα και το prime suspect, καλο cast αλλα δεν ξερω τι μπορει να κανει για να διαφερει και να ξεχωρισεi απο τα αλλα cop/detective shows. Δειχνει την τυπισα που προσπαθει να πεισει το τμημα οτι αξιζει να ναι ντετεκτιβ και οτι με λιγα λογια δεν περνει προαγογες κανοντας σουσελ και οτι εχει να αντιμετωπισει μια λιγο σεξιστικη συμπεριφορα. προς το παρον κλισε και βαρετο. Ισως του δωσο κανα δυο επεισοδεια λογο καστ, αλλα δεν βλεπω καποιο κεντρικο στορυ που να με κρατησει

Ωραιο ηταν.

Εχει δραση, μυστηριο και δεινοσαυρους. I'm sold.

Από τα λεγόμενα των δημιουργών στην Comic Con μην περιμένεις και πολλά απ' αυτά στα επόμενα επεισόδια. Μου φαίνεται έτσι το ήθελαν αλλά το μπάτζετ είναι απαγορευτικό. Έτσι, όπως λένε, θα είναι οικογενειακό δράμα στο μέλλον/παρελθόν. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι αλλά ότι είδατε στον πιλότο δε θα ξαναδείτε υποθέτω. Σκοπεύω να του ρίξω μια ματιά μέχρι το βράδυ αλλά δεν έχω και πολλές προσδοκίες για τη σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...