kk1991 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 απο οσα εχω δει/διαβασει/ακουσει μεχρι τωρα τα σιγουρα ειναι : castle the secret cicle the vampire diaries nikita ringer unforgettable dexter csi criminal minds grimm pll the lying game once upon a time hart of dixie μια ευκαιρια θα δωσω στα: how i met your mother (τελευταια ομως) glee(μπορει και καμια) big bang theory 2 broke girls suburgatory terra nova Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε σεις, το American Horror Story Τελευταια εχει ανεβει πολυ το hype (ειναι στο FX, αυριο Αμερικης, Σαββατο Ελλαδας ο θειος) Αρχικα νομιζα πως θα ηταν παρωδια (επειδη ειναι απο τους παραγωγους του Glee) αλλα ειναι κανονικη, κανονικοτατη horror σειρα, και μαλιστα στην Αμερικη εχει αρχισει να γινεται ντορος(αρχικα το ειχαν γραμμενο) Θα δουμε... Παντως επειδη δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, θα το τσεκαρω οπωσδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε σεις, το American Horror Story (ειναι στο FX, αυριο Αμερικης, Σαββατο Ελλαδας ο θειος) Μου φαίνεται ότι κάτι έχεις μπερδέψει, ή εγώ έχω χάσει επεισόδια. http://www.tvrage.com/shows/id-28776 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 the fades ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Oχι, δεν τα εχω μπερδεψει. Το tv.com το ειχε 23/9 αλλά μετά είδα στο φορουμ του tv.com οτι οντως το FX to έστειλε 5/10 αρα απλα το tv.com ειχε μεινει πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 the fades ενδιαφερον ναι, το παρατηρησα και εγω, το ειδες? καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ναι, το παρατηρησα και εγω, το ειδες? καλο? αχα και η σειρα ειναι ενδιαφερον αλλα και το ξανθο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αυριο έχουμε φριντζάρα? αυτο με την buffy το είδαμε καθόλου? λέει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αυριο έχουμε φριντζάρα? αυτο με την buffy το είδαμε καθόλου? λέει τπτ? Buffy? Που? Εξπλεην πληζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Buffy? Που? Εξπλεην πληζ! εδώ.τωρα είδα οτι έχουν παιξει κ 2 επς. για πείτε κανείς που τα είδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Α. Ετσι οπως το εθεσεσες νομισα πως ηταν κανενα νεο Buffy series και ψαρωσα ασχημα Ενδιαφερον σεναριο εχει το Ringer. Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kk1991 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αυριο έχουμε φριντζάρα? αυτο με την buffy το είδαμε καθόλου? λέει τπτ? Α. Ετσι οπως το εθεσεσες νομισα πως ηταν κανενα νεο Buffy series και ψαρωσα ασχημα Ενδιαφερον σεναριο εχει το Ringer. Για να δουμε. το ειδα εγω, αρκετα καλο ειναι μυστηριο εχει σε κρεταει σε αγωνια προς το παρων τουλαχιστον ελπιζω να το συνεχισουν ετσι..... η αληθεια ειναι οτι σε μια σκηνη που δερνοταν με ενα ελεγα δε μπορει τωρα θα πεταχτει ο spike αλλα τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 εδώ.τωρα είδα οτι έχουν παιξει κ 2 επς. για πείτε κανείς που τα είδε. ειδα το πρωτο ep και μπορω να πω οτι ειναι φλομπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ειδα το πρωτο ep και μπορω να πω οτι ειναι φλομπα... δεν ξέρω τι είναι φλομπα αλλα ακουγεται άσχημο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα βγηκε και το person of interest το ειδε κανεις?? φαινεται αρκετα ενδιαφερον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα