DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Μιας και βγηκαν τα προγραμματα, ας πουμε ο καθενας τι προτεινει Προσωπικα περιμενω NBC Awake Ισως τσεκαρω Grimm Fox Πιθανοτατα Τerra Nova Σίγουρα!!!Aυτο περιμένω βασικα... Alcatraz ABC The River Iσως, ισως οχι. Αυτα προς το παρον Επεξ/σία 18 Μαΐου 2011 από DKNI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πέρα από το alcatraz που σίγουρα το περιμένουμε οι περισσότεροι με έχει ψησει πολύ το Awake . απλά πιστεύω ότι θα είναι η του ύψους η του βάθους . Η θα δούμε κάτι φοβερό ή θα ναι τελείως πατατα που θα παρατήσουμε στο 4-5 επεισόδιο. τα άλλα που αναφέρεις δεν μου έχουν γεμίσει το μάτι αλλά θα βλέπονται λογικά ευχάριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 hbo Luck θα εβαζα και το american gods αλλα μαλλον παει για αργοτερα Starz Boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Να βάλω αυτό στα pinned και να βγάλω το άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Falling Skies, αν και φαίνεται ψιλο-fail, για το γαμώτο και μονο θα το δω. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2011 από Sugizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Λεω να τσεκαρω το Τerra Nova.Ελπιζω να ειναι κατι αξιολογο και οχι καμια πατατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Σελερς, ναι ρε συ, καλυτερα. Το 2010-2011 προγραμμα ειναι πλεον fixed, ακομα και αν καποιες σειρες μολις ξεκινησαν ή θα ξεκινησουν το καλοκαιρι. Για το Awake ρε συ guido (σοβαρα? guido? Τhe Situation κι ετσι? ) και γω αυτο πιστευω. Μην το κανουν ΠΟΛΥ κουλτουρα και χασει το ενδιαφερον του. Μην το παραβαρυνουν. Απο την αλλη, φαινεται καλλιτεχνια και αν εχει και το ενδιαφερον της πλοκης ισως βγει σουπερ Οσο για το Γκριμ, συμφωνω με TV com. Το μεγαλυτερο ενδιαφερον είναι πως θα καταφέρει να το γυρίσει σε mythology μόλις η μεγάλη αλλά περιορισμένη δεξαμενή παραμυθιών εξαντληθει. Δεν γινεται να βλεπεις 3 βδομαδες την Κοκκινοσκουφιτσα. Αν το καταφεει ισως γινει το νέο Supernatural, αν οχι, δεν βγάζει ούτε το χειμωνα Το Luck το ειχα παρει πρεφα αλλα το εχω απορριψει απο τη λιστα μου, το Falling Skies το ειχα και εγω στα υποψην αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος Το Boss ομολογώ ότι δεν το ειχα παρει πρέφα αλλα δεν με συγκινεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 (σοβαρα? guido? Τhe Situation κι ετσι? ) λολ όχι . αγνοούσα την slang έννοια του ονόματος τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εκανα Update το πρωτο μου ποστ με το The River απο τους παραγωγους του Paranormal Activity (και προφανως εχει το ιδιο κολπο με την FP-camera footage που ειχε χρησιμοποιήσει τωρα προσφατα μωρε, πριν 10+ χρονια το Blair Witch Project) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Οπωσδηποτε το Alcatraz αν και μετα το lost τον φοβαμαι τον j.j. οτι μετα απο 6 χρονιες και απειρο καψιμο θα μας πει οτι για ολα φταιει ενα φως σε ενα υπογειο πηγαδι της φυλακης... Θα τσεκαρω και το The Finder, το ειδα απο το bones και αυτο το τριο φαινεται αρκετα ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Οπωσδηποτε το Alcatraz αν και μετα το lost τον φοβαμαι τον j.j. οτι μετα απο 6 χρονιες και απειρο καψιμο θα μας πει οτι για ολα φταιει ενα φως σε ενα υπογειο πηγαδι της φυλακης... Και όμως μου έλειψε ολο αυτο που γινόταν εδώ μετά απο ένα επεισόδιο του Λοστ. Οπότε κι εγώ το περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Alcatraz και Falling Skies με ψήνουν so far, αλλά φοβάμαι ότι το Falling Skies θα είναι λίγο απάτη. Μακάρι να βγω λάθος, Ένας μήνας έμεινε για τη πρεμιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Θα ξεκινησω σιγουρα Alcatraz, TerraNova και Awake. Και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Alphas Once Upon A Time Unforgettable Hell On Weels Person Of Interest Revenge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το person of interest μου φαινεται μια χαρα... θα το τσεκαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα