tmjuju Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εχω βαλει ενα fan mate zalman ρυθμιστη στροφων και εχω συνδεσει και τους 4 με το κολλητηρι στον ρυθμιστη αυτο και ρυθμιζονται ταυτοχρονα ολοι μαζι. Για το πλαινο δεν μπορω αλλα ουτε θελω γιατι εχει τζαμακι παρατηρησα οτι εκει που βγαζει ζεστο αερα ειναι ο ανεμιστηρας πισω ψηλα που τραβαει απο την cpu Αρα αν μπει απεναντι να του δινει κρυο αερα θα ειναι καλυτερα Με την ευκαιρία άρα συγύρισε λίγο και το θέμα αυτό. Προτείνω τουλάχιστο ένα δεύτερο ρυθμιστικό. Αν και υπάρχουν οικονομικές λύσεις με 4 ποτενσιόμετρα. Εγώ συνήθως έχω δυο ‘προγράμματα’ ένα χαλαρό και ήσυχο. Και ένα δεύτερο ‘κανάλι’ που ενεργοποιείτε μόνο σε gaming / extreme oc. Οι μπροστά ανεμιστήρες λογικά θα είναι πολύ χαμηλά σε στροφές, για αθόρυβη μόνιμη λειτουργία (έστω ο ένας).
pc_admin Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με την ευκαιρία άρα συγύρισε λίγο και το θέμα αυτό. Προτείνω τουλάχιστο ένα δεύτερο ρυθμιστικό. Αν και υπάρχουν οικονομικές λύσεις με 4 ποτενσιόμετρα. Εγώ συνήθως έχω δυο ‘προγράμματα’ ένα χαλαρό και ήσυχο. Και ένα δεύτερο ‘κανάλι’ που ενεργοποιείτε μόνο σε gaming / extreme oc. Οι μπροστά ανεμιστήρες λογικά θα είναι πολύ χαμηλά σε στροφές, για αθόρυβη μόνιμη λειτουργία (έστω ο ένας). πως γινεται να ενεργοποιειται αυτοματα το καναλι αυτο? εχεις καποιο πανελ που ρυθμιζονται ?ποιο ειναι? ειχα 4 διαφορετικους ρυθμιστες στροφων και με την λυση να μπουν ολα σε ενα γλιτωσα πολυ καλιοδιομανι Ενα θεμα που εχω ειναι πως θα στρερεωσω τον ανεμιστηρα.Αφηνει 0.5 εκ περιθωριο ,ειναι δηλ λιγο μικροτερος απο την θεση 5,25" κατα 0,5 εκ περιπου.Μια λυση που ειδα και κανουν ειναι στερεωμα με δεματικα.Υπαρχει καποια πιο "επαγγελματικη" και λιγοτερο προχειρη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.