pc_admin Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τωρα το κουτακι μου (lancool pc-k62) εχει 1 14αρη μπροστα ,1 12αρη πισω και 2 14αρηδες πανω Εχει δηλ 3 να βγζουν αερα και 1 να βαζει.ετσι ειναι μπροστα: και σκεφτομαι να βαλω μπροστα 2ο 14αρη να γινει ετσι: για να αντισταθμισει την αναλογια αυτων που βαζουν -βγαζουν αερα απο 1-3 σε 2-3 επισης για να δειξει καλυτερο Μονο που σκεφτομαι μηπως ετσι χαλασω το airflow που υπαρχει τωρα που ξεκιναει απο εμπρος χαμηλα ο κρυος αερας και φευγει απο επανω και πισω τι λετε?
poedeer7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 λογικα κακο δε κανεις αλλα μη περιμενεις και τρελες διαφορες...
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Γενικά δεν είναι κακό να έχεις και έναν ακόμη να βάζει. Το καλύτερο για μένα είναι να βάλεις έναν αρκετά δυνατό μπροστά και να τον αφήσεις έτσι
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αυτο που είπε o rafail ενα πολύ δυνατό μπροστά να βάζει και πίσω 1 να βγάζει απο πίσω και όσους παίρνει στην οροφή να βγάζουν επίσης.
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πόσο δυνατό πια ωρέ; Κι αν τον απασχολεί ο θόρυβος;
tmjuju Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μετρήσεις … Επισταμένες μετρήσεις … Και δε μιλάμε για 15 λεπτά. Κάνε το κουτί να πυρώσει αν τα καταφέρεις… Δεν είναι απαραίτητο ότι θα βοηθήσει κατά πολύ ένας δεύτερος ανεμιστήρας πιο ψηλά από αυτό που έχεις. Μιας και δε το ξέρω το κουτί. Έχεις επιλογή να βάλεις ανεμιστήρα στο πλάι, στο τζάμι, να ρίχνει προς τις κάρτες γραφικών και άλλες κάρτες ? Πως ρυθμίζεις τις στροφές των ανεμιστήρων?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Το εχω κανει αυτο που λες αλλα με 12αρι.τωρα απο την στιγμη που εχεις χωρο και θα σου δειχνει καλυτερο το κουτακι,δεν βρισκω καποιο λογο για να μην το κανεις.απλα θα μαζευει ισως λιγο περισσοτερη σκονη.ελαχιστα παραπανω.και μαλλον θα σου βελτιωσει και τις θερμοκρασιες εστω και λιγο.οποτε για εμενα κανε το.
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πόσο δυνατό πια ωρέ; Κι αν τον απασχολεί ο θόρυβος; Δεν μας λέει ποιον έχει οπότε δεν ξέρουμε πόσο δυνατός είναι .Όσον αναφορά τον θόρυβο κάτι μπορεί να κάνει αν μπορεί να διαθέσει κανένα 15Ε για ανεμιστήρα
pc_admin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γενικά δεν είναι κακό να έχεις και έναν ακόμη να βάζει. Το καλύτερο για μένα είναι να βάλεις έναν αρκετά δυνατό μπροστά και να τον αφήσεις έτσι Πόσο δυνατό πια ωρέ; Κι αν τον απασχολεί ο θόρυβος; Με ενοχλει πολυ ο θορυβος και γιαυτο εχω ρυθμισει ολα τα fan σε χαμηλες στροφες και αντι για ενα δυνατο μπροστα (με θορυβο) προτιμω 2 αθορυβους.Προβλημα με την ψυξη δεν εχω ιδιετερο,πιο πολυ για ομορφια τον θελω ,αλλα και αν βελτιωσει λιγο και τις θερμοκρασιες ειναι καλοδεχουμενο. τωρα αν ειναι να χαλασω το airflow ή αυξησω τον θορυβο να λειπει. Απλα βλεπω κατι τετοια mod που εχουν κανει αλλοι στο κουτακι που εχω και εγω και μου αρεσουν... δειτε πως το εφτιαξε http://www.blazingpc.com/forum/showthread.php?p=234453
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κανε το ρε συ.ασε που ο οι 14αριδες γιαυτο και ειναι 14αριδες.για να δουλευουν με λιγοτερες στροφες και ταυτοχρονα να μπορουν να κινησουν ικανοποιητικη ποσοτητα αερα.βαλε τον εαν θελεις. Ρε συ το κουτακι που ποσταρες φερνει παρα πολυ στο δικο μου.και εγω ετσι το εχω ακριβως με το ιδιο χρωμα ανεμιστηρων. Ασε που μοιαζει και παρα πολυ με το utgard.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 H Lancool είναι θυγατρική της Lian Li Πωωω Lancool ειναι.και εγω διαβαζα hantool.χαχαχαχαχαχα. αλλα τι σχεση εχει αυτο με την xigmatek?μπας και εκανε αντιγραφη η xigmatek την Lancool?
pc_admin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μετρήσεις … Επισταμένες μετρήσεις … Και δε μιλάμε για 15 λεπτά. Κάνε το κουτί να πυρώσει αν τα καταφέρεις… Δεν είναι απαραίτητο ότι θα βοηθήσει κατά πολύ ένας δεύτερος ανεμιστήρας πιο ψηλά από αυτό που έχεις. Μιας και δε το ξέρω το κουτί. Έχεις επιλογή να βάλεις ανεμιστήρα στο πλάι, στο τζάμι, να ρίχνει προς τις κάρτες γραφικών και άλλες κάρτες ? Πως ρυθμίζεις τις στροφές των ανεμιστήρων? Εχω βαλει ενα fan mate zalman ρυθμιστη στροφων και εχω συνδεσει και τους 4 με το κολλητηρι στον ρυθμιστη αυτο και ρυθμιζονται ταυτοχρονα ολοι μαζι. Για το πλαινο δεν μπορω αλλα ουτε θελω γιατι εχει τζαμακι παρατηρησα οτι εκει που βγαζει ζεστο αερα ειναι ο ανεμιστηρας πισω ψηλα που τραβαει απο την cpu Αρα αν μπει απεναντι να του δινει κρυο αερα θα ειναι καλυτερα Και ποιον σκέφτεσαι να βάλεις; Μαλλον για τον aerocool shark blue led ,εχω βαλει ενα τετοιο (aerocool shark red led )στο τροφοδοτικο και ειναι αψογος ,αθορυβος και αποδοτικος σε σχεση με τον thermaltake που ειχε που δουλευε λες και απογειονοταν ελικοπτερο οταν ζεσταινοταν.τωρα δεν ακουγεται τπτ
pc_admin Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τελικα παραγγειλα τον xigmatek blue line 14cm http://www.eworld.com.gr/front/details/1335 και επισης ενα ιδιο 12αρη για να μπει πισω να αντικαταστησει αυτο που ειχα χωρις led
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.