karmen1983 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τότε απλά έκανες λίγο λάθος διατύπωση και κατάλαβα κάτι άλλο. Οκ κατανοητό τώρα...
Grindelwald Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τότε απλά έκανες λίγο λάθος διατύπωση και κατάλαβα κάτι άλλο. Οκ κατανοητό τώρα... εχεισ δικιο τωρα που το βλεπω!!!δεν πειραζει μικρο το κακο! μακαρι να ειναι η λυση αυτη για να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος τσαμπα! γιατι μου εχει τυχει!
driftingcris Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Χαχαχα..... Βασικα πηρα απο την Gigabyte CPU και Ψυκτρα και δεν χριαστικε να βαλω παστα.... Τον τοιχο τον εχω μαμισει... Εχω κρεμασει.... Τελικα οντως ερωτευμενη ηταν... με την DFI διπλα της στην εικονα.... Τις παντρεψα
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε παιδια τωρα που εβλεπα την μητρικη εβγαλα το heatsink απο το chipset και εχει ενα φουσκοματακι.. Υπαρχει περιπροση να εινια καμενο ή κατι τετοιο αυτο??
Chief90 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 αμαν! ναι μπορεί να τα έπαιξε απο αυτο!! μάλλον σήκωσε θερμοκρασία και τα κακάρωσε...
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βασικα δεν νομιζω γιατι οπως ειπα, τον ειχε τον υπολογιστη ενας που στην καλητερη να τον αναβε 1 φορα τον μηνα... Εκτος αν τον ειχε ανοιχτο κανα 2μηνο... :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.