Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη MSI MS-7357

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Δουλευε κανονικα(δουλευε μια φορα τον μηνα στην καλητερι), και μια μερα...δεν αναβεεε....

Πατας κουμπι και γιριζουν λιγο τα φουρφουρια και μετα...dead...

Τι εχει??

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει.... Ηταν χωρις μπαταρια για κανα 2 μερουλες....

α χα. Ε δεν έχω να σκεφτώ και πολλά τότε...

Τροφοδοτικό άλλο δοκίμασες; (μπορεί να παίζει τέτοιο σενάριο)

Να τα ξεκουμπώσεις όλα και πάλι να συνδέσεις; (δεν θα βγει κάτι νομίζω)

Πόσο καιρό την έχεις;

Δημοσ.

Δεν ηταν δικια μου...ενας μου την εδωσε με τον Q6660 που βλεπεις κατω στο pc1...Κρατησα το CPU και απλα λεω..επιδη καλητερα αυτην παρα την Gigabyte G31M-ES2L που εχω πανω τωρα..ετσι? Τα ελισα ολα και το psu δουλευει αψογα στην gigabyte....Αρα???Καμενη???

EDIT: Μηπως θελω πιο μεγαλο τροφοδοτικο? Δουλευε με ενα 250αρι και με 250αρι δοκιμασα...

Δημοσ.

Δεν ηταν δικια μου...ενας μου την εδωσε με τον Q6660 που βλεπεις κατω στο pc1...Κρατησα το CPU και απλα λεω..επιδη καλητερα αυτην παρα την Gigabyte G31M-ES2L που εχω πανω τωρα..ετσι? Τα ελισα ολα και το psu δουλευει αψογα στην gigabyte....Αρα???Καμενη???

EDIT: Μηπως θελω πιο μεγαλο τροφοδοτικο? Δουλευε με ενα 250αρι και με 250αρι δοκιμασα...

Μπα δεν νομίζω δοκίμασε και με το δικό σου τροφοδοτικό αν δεν βαριέσαι αλλά μάλλον θα την βάψεις μπλε αφού έχεις αλλάξει όλα τα Parts όπως καταλαβαίνω. Δοκίμασε και με μία μνήμη μόνο σε ένα ένα τα σλοτς να φύγει και αυτό το ενδεχόμενο

Δημοσ.

Μπα.. τιποτα.... Τα ιδια.... Ετσι οπως το καταλαβενω δηλαδει ειναι καμενη... Υπαρχει ενδεχομενο επισκευης??? Καλητερα να δωσεις κανα 20αρι παρα να δωσεις κανα 60αρι για μια καλη MSI.... Τις προτιμω απο τισ gigabyte...

Δημοσ.

Εσύ θα το κρίνεις... Αν μπορείς να πας να στην τσεκάρουν και να σου πουν τόσο είναι, δικό σου θέμα. Μπορεί να σου πουν αστείο ποσό, μπορεί και όχι. Αλλά τον έλεγχο λογικά θα τον πληρώσεις, είτε την επισκευάσεις τελικά, είτε όχι.

Εγώ θα πήγαινα σε νέα πάντως...

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι αξίζει να την πάς καν για έλεγχο που θα σου πάρουν κανα 30 euro (μην σου πω πιο πολύ) + οτι πες αν φτιάχνεται να μην δώσεις κανα 40 euro ακόμη αναλογα το πρόβλημα.

Για εμένα καλυτερά να πάρεις καινούργια όποτε μπορείς.

Δημοσ.

Τελικα η μητρικη βρηκε παρεα... Οπως βλεπετε στην φωτο τωρα κανει παρεα με μια ATI Radeon X1650 και μια DFI P2XLX.......στον τοιχο ομως....

post-200597-0-60799000-1305730730_thumb.jpg

Δημοσ.

χαχαχαχα πάρε και λίγο στόκο όμως βρε να καλύψεις τις υπόλοιπες τρύπες του τοίχου. Κανένα 286 είχες κρεμασμένο πιο παλιά; :P :lol:

Δημοσ.

μια ερωτηση. οταν βαζεις το cpu στην μητρικη βαζεις και μια ειδικη ουσια πανω του ετσι ωστε να ''κολλησει'' πανω της?

αυτο ειναι μια ουσια που αποροφα την θερμοκρασια και αμα το cpu δν ακουμπα πανω στην μητρικη απολυτα με αυτην την ουσια δεν περνει μπροστα με τιποτα. μου εχει τυχει κατι τετοιο. ολα ηταν μια χαρα και εβαλα το cpu πανω στην μητρικη και δν αναβε και εφτιαγε αυτο.

Δημοσ.

μια ερωτηση. οταν βαζεις το cpu στην μητρικη βαζεις και μια ειδικη ουσια πανω του ετσι ωστε να ''κολλησει'' πανω της?

αυτο ειναι μια ουσια που αποροφα την θερμοκρασια και αμα το cpu δν ακουμπα πανω στην μητρικη απολυτα με αυτην την ουσια δεν περνει μπροστα με τιποτα. μου εχει τυχει κατι τετοιο. ολα ηταν μια χαρα και εβαλα το cpu πανω στην μητρικη και δν αναβε και εφτιαγε αυτο.

Η ουσία που λες είναι η θερμοαγώγιμη πάστα... Αυτή τη βάζεις πάνω στο cpu και ΟΧΙ πάνω στην υποδοχή της Mobo για να κολλήσεις τον επεξεργαστή. Πάνω λοιπόν στο cpu Που βάζεις την πάστα βάζεις και την ψύχτρα.

Αν λοιπόν έβαλες την πάστα στο socket και έβαλες πάνω τον επεξεργαστή για να κολλήσει όπως λες, λογικό το αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Η ουσία που λες είναι η θερμοαγώγιμη πάστα... Αυτή τη βάζεις πάνω στο cpu και ΟΧΙ πάνω στην υποδοχή της Mobo για να κολλήσεις τον επεξεργαστή. Πάνω λοιπόν στο cpu Που βάζεις την πάστα βάζεις και την ψύχτρα.

Αν λοιπόν έβαλες την πάστα στο socket και έβαλες πάνω τον επεξεργαστή για να κολλήσει όπως λες, λογικό το αποτέλεσμα...

μα και βεβαια εννοουσα πανω στον επεξεργαστη το αλλο θα αχρηστευε και την μητρικη και τον επεξεργαστη. ναι θα κολλαγαν αυτο ειναι γεγονοσ αλλα θα ηταν για πεταμα. και αμα δν κανει καλη επαφη η ψυχτρα με τον επεξεργαστη δν δουλευει οταν το ανοιγεις. αυτο εμενα μου συναιβει και λεω ισως το ιδιο συμβαινει με το προβλημα εδω. δεν θυμωμουν πως την λεγανε την παστα !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...