xanthigate13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 γεια σας παιδια ειχα πριν απο 2 μισι εβδομαδες ειχα στηλει τιν καρτα μοθ για service στα e-shop καβαλας και μου ειπαν οτι σε 2 εβδομαδα θα εχω κανει τον pc μου και κατα τα αλλα την καρτα την εστειλα να για service λογο οτι μου ανεβαζε παρα πολθ θερμοκρασια και εχουν κανει 2 μιση εβδομαδες και ακομα να με ενημερωσουν για κατι... εκφραζω την δυσαρεσκεια μου
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 κατ αρχας θελει αποκωδικοποιηση το μηνυμα σου για να βγει νοημα. απο εκει και περα μη μας εκφραζεις σε εμας τη δυσαρεσκεια σου. εμεις ξερουμε τι εστι eshop και πως συμπεριφερεται τα τελευταια χρονια. παρε τους τηλεφωνο να την εκφρασεις σε αυτους και θα σου πουν και προς τι η καθυστερηση.
greekparot Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 γεια σας παιδια ειχα πριν απο 2 μισι εβδομαδες ειχα στηλει τιν καρτα μοθ για service στα e-shop καβαλας και μου ειπαν οτι σε 2 εβδομαδα θα εχω κανει τον pc μου και κατα τα αλλα την καρτα την εστειλα να για service λογο οτι μου ανεβαζε παρα πολθ θερμοκρασια και εχουν κανει 2 μιση εβδομαδες και ακομα να με ενημερωσουν για κατι... εκφραζω την δυσαρεσκεια μου Το τεχνικό τμήμα τι σου απαντησε; Και στο κατάστημα να ρωτήσεις θα σε βοηθήσουν. Λογικά απτο πρόβλημα που αναφέρεις πιστεύω θα σου την αντικαταστήσουν. Καλύπτεται απο εγγύηση η μη φυσιολογική αύξηση θερμοκρασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.