mentoras99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εχω ενα φλασακι βιντεο σε μια ιστοσελιδα, κι επειδη ολες οι συσκευες της apple(iphone, ipad, εκτος απο τα mac φυσικα) δεν εχουν εξ'ορισμου τη δυνατοτητα να δουνε flash(παρα μονο με μερικες πατεντες οπως διαβαζω), θα ηθελα να βαλω ενα κωδικα στη σελιδα μου, ωστε αν μπαινει καποια συσκευη με ios, να της 'δειχνει' στη θεση του flash, εναλλακτικα, καποια jpg εικονα, για να μην φαινεται κενό σε εκεινο το σημειο στην ιστοσελιδα. Υπαρχει καποια λυση γι' αυτο?
Haldol Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν φαίνεται κενό. Δείχνει ένα γκρι-μπεζ πλαίσιο που ενημερώνει για την έλλειψη του plugin. Εάν θέλεις όμως να βάλεις κάτι άλλο, βρίσκεις το user agent string του επισκέπτη και ψάχνεις μέσα σε αυτό τις λέξεις "iPhone", "iPod", "iPad". Εάν τις έχει είναι τέτοια συσκευή. Π.χ.: >Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4 Mobile/7B334b Safari/531.21.10
mentoras99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ios συσκευη. Εχω nokia-symbian, και στο nokia δειχνει κενο. Τωρα βεβαια, και γκρι-μπεζ να δειχνει σε apple συσκευη, δεν αλλαζει τιποτε, παλι ασχημο ειναι. Ποιος κωδικας θα μπορουσε να μπει, που να ανιχνευει "iPhone", "iPod", "iPad" και να δειχνει σε εκεινο το σημειο αντι του flash μια εικονα?
dewn735 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό, κοίτα μήπως σε βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.