left_andr65 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας υπήρχε ένα μοτοποδήλατο στο όνομα μου και το οποίο ήταν ανασφάλιστο και το οδηγούσε άτομο γνωστός μου ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης το μοτοποδήλατο μου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με άλλο μηχανάκι και με ιχ αυτοκίνητο και υπήρχαν τραυματισμοί ο συνοδηγός το μοτο/του μου ελαφριά ο οδηγός του μοτ/του μου ελαφρια και ο επιβάτης του ΙΧ αυτοκινήτου ελαφριά ηλικίας 2 ετών ο δε οδηγός το δευτέρου μοτοποδηλάτου εγκατέλειψε το όχημα και τον τόπο του τροχαίου περιττό είχα κάνει παραχώρηση της ιδιοκτησίας του μοτοποδηλάτου μου αφού πλήρωσα το διοικητικό πρόστιμο του ιδιοκτήτη 250 ευρώ και την μάντρα γιατί έλειπα και δεν μπορούσα να παραλάβω το μοτοποδήλατο αλλά είχα στείλει εξουσιοδότηση στον οδηγό αφού τού το είχα παραχωρήσει δεν πήγε να το παραλάβει από την μάντρα και έμεινε εκεί για περισσότερο από 10 μήνες προτού πάει στον ΟΟΔΥ για καταστροφή Τώρα ο λεβέντης αφού έκανε το τροχαίο δεν ανάλαβε τις ευθύνες του ούτε τις υποχρεώσεις του αφού ιδιοκτήτης είμαι εγώ και δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και έχει εξαφανιστεί Λογικό κάποια στιγμή θα κληθώ να δικαστώ για το ανασφάλιστο όχημα τι πρόστιμα θα κληθώ να πληρώσω ακόμη? και τι άλλες επιπτώσεις θα έχω ευχαριστώ ξέρω ότι έχω μπλέξει πάρα πολύ Υ/Γ περιμένω απάντηση σας Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2016 από left_andr65
nikosarduino Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλημερα μια ερωτηση αν ξερει κανενας με γραψανε για ανασφαλιστο μου πηραν αδεια διπλωμα κλπ μου ηρθε κληση για πταισματοδικειο και δεν πηγα τωρα μου ηρθε προστιμο για ποινικα στην εφορια 350 ευρω ξερει κανενας αν αυτο το προστιμο ειναι το τελικο; η μπορει να εχω και ποινη φυλακισης και να εχει εκδοθει αποφαση και σε κανα ελεγχο να με πανε μεσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα