sumvec Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες. Χθές ήρθε κλητήριο θέσπισμα να εμφανιστώ στο Πταισματοδικείο για παράβαση ανασφάλιστου δικύκλου. Ρωτάω να μάθω περίπου σε τί επίπεδα παίζουν τα πρόστιμα σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κανείς γνωρίζει κι έχει εμπειρία. Ξέρω ότι γενικά είναι στη κρίση του εκάστοτε δικαστή και ότι έχει προσαύξηση 92% περίπου συν τα έξοδα δίκης. Αν δεν εμφανιστώ η δίκη θα γίνει σα να είμαι παρών, και θα πληρώσω μετά σε κάποιο Δ.Ο.Υ. Έχω όμως αμφιβολίες μήπως η απουσία μου επηρεάσει το ύψος του προστίμου. Το 2ο θέμα που μ'έχει απασχολήσει είναι ότι πριν 8 μήνες που πήρα την κλήση, πήγα να πληρώσω σε 3 μέρες. Τώρα που ήρθε το "μπουγιουρντί" και ξανακοίταξα το θέμα, είδα κάπου ότι αν πληρωθεί μέσα σε 10 μέρες η κλήση, το πρόστιμο είναι στο μισό. Εγώ όμως το πλήρωσα ολόκληρο και κανείς δε μου είχε πει κάτι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω με κάποιο τρόπο; Να συνεννοηθώ με την τροχαία ή μόνο με τη Δ.Ο.Υ που τά'σκασα; Να το θεωρήσω λήξαν αφού έδωσα το χρήμα και έχουν περάσει και τόσοι μήνες; Αν καταφερνα να συμψηφιστεί με το πρόστιμο που θα έχω τώρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση, θα ήταν καλά. Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή θα είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες. Ξέρω ότι γενικά είναι στη κρίση του εκάστοτε δικαστή και ότι έχει προσαύξηση 92% περίπου συν τα έξοδα δίκης. Αν δεν εμφανιστώ η δίκη θα γίνει σα να είμαι παρών, και θα πληρώσω μετά σε κάποιο Δ.Ο.Υ. Έχω όμως αμφιβολίες μήπως η απουσία μου επηρεάσει το ύψος του προστίμου. Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή θα είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ. 1. Πήγαινε , μην το αφήσεις να δικαστείς χωρίς να είσαι εκεί θα είναι χειρότερα. 2. Κοίτα κάτι περίεργα πράγματα , πληρώνεις για να σε δικάσουν. Το 2ο θέμα που μ'έχει απασχολήσει είναι ότι πριν 8 μήνες που πήρα την κλήση, πήγα να πληρώσω σε 3 μέρες. Τώρα που ήρθε το "μπουγιουρντί" και ξανακοίταξα το θέμα, είδα κάπου ότι αν πληρωθεί μέσα σε 10 μέρες η κλήση, το πρόστιμο είναι στο μισό. Εγώ όμως το πλήρωσα ολόκληρο και κανείς δε μου είχε πει κάτι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω με κάποιο τρόπο; Να συνεννοηθώ με την τροχαία ή μόνο με τη Δ.Ο.Υ που τά'σκασα; Να το θεωρήσω λήξαν αφού έδωσα το χρήμα και έχουν περάσει και τόσοι μήνες; Αν καταφερνα να συμψηφιστεί με το πρόστιμο που θα έχω τώρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση, θα ήταν καλά. Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή θα είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ. Λοιπόν απότι καταλαβαίνω σου περνάει από το μυαλό να το αφήσεις και να μην πας στο δικαστήριο και να πάει το πρόστιμο στην Δ.Ο.Υ όπου εκεί θα κανεις συμφωνία να σου επιστρέψουν τα μισά λεφτά επειδή δεν έπρεπε να πληρώσεις ολόκληρη την κλίση και έτσι να τους πεις να πληρώσεις την διαφορα. Λοιπόν η συμβουλή μου είναι ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Πρώτα απόλα για τον λόγο που εξήγησα από πάνω και δεύτερον γιατί το κράτος σου παίρνει λεφτά αλλα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να σου δώσει πίσω, το πολύ πολύ να σου δείξουν τίποτα μικρά γράμματα εκεί που υπέγραψες που να λέει "Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". Καλά ξεμπερδέματα Πάντως κοίτα μήπως γίνετε κάτι με τα λεφτά που πλήρωσες παραπάνω.
wgibson Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 προφανως σε εγραψαν στο δρόμο και α) σου κοψαν Χ προστιμο, β) μηνυσαν για ανασφαλιστο οχημα? σωστα? εαν ναι τότε αφου πληρωσες το προστιμο (δλδ το διοικητικό κομματι) πηγαινε μαζι με την ασφαλεια σου (πρεπει να την εχεις βγαλει πλεον...) στο Πταισματοδικείο. Σιγουρα ειναι εκει και οχι στο μονομελες Πλημμελειοδικειο??
Pantelwolf Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 έχουν πέσει κατηγορία, τώρα γίνονται στο πταισματοδικείο. Φίλε, δε βλέπω να τη βγάζεις αθώος.πήγαινε, με την ασφάλεια, και κλάψε στο δικαστή για να σου βάλει όσο λιγότερο πρόστιμο γίνεται. Αλλά κράτα κανα 500ρι μαζί σου.. 50 είναι μόνο τα έξοδα. Αν δεν πας θα σου έρθει υπερμεγέθες μπουγιουρντί στο σπίτι..
sumvec Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 500ρι????...πλάκα με κάνεις φιλαράκι;; Ασφάλεια έβγαλα αναγκαστικά τότε για να μου δώσουν και την άδεια από την τροχαία.Τώρα είναι κανα δίμηνο πού'χει λείξει... Το πρόστιμο είναι 250 ευρώ για ανασφάλιστο δίκυκλο και σου παίρνουν την άδεια (που μπορείς να πάρεις πίσω μετά 10 μέρες με τη πληρωμένη κλήση), υποτίθεται σου παίρνουν και τις πινακίδες αλλά ευτυχώς τό'χαν αφήσει τότε. Σε τέτοια παράβαση γίνεται και μήνυση αυτεπάγγελτα από το όργανο που σε έγραψε, και μετά από πολλούς μήνες - εκεί που έχεις κάνει όνειρα μπας και η υποθεση έχει πέσει στα αζήτητα μες στο χάος της γραφειοκρατείας - ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου το πρωί και βλέπεις κολλημένο πίσω ένα κλητήριο θέσπισμα για να εμφανιστεις στο Πταισματοδικείο... ...αλλά όχι να ακούω και για 500ρες;;ξέρεις απο προσωπική εμπειρία ή γνωστού σου pantelwolf;..Δε φτάνει που την πάτησα και έδωσα όλο το πρόστιμο από την βιασύνη μου την 1η φορά...
Pantelwolf Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 σε αφήνω άνθρωπο. Στο τελευταιο πταισματοδικειο που πηγα τα προστιμα ηταν απο μονο τα εξοδα 50€ ως και 500. Ανάλογα τα κέφια και τι προβλέπεται για το άρθρο που έχεις τη μήνυση. Συγκεκριμένα: Ποιες κυρώσεις προβλέπονται από το Νόμο, σε περίπτωση κυκλοφορίας ανασφάλιστου οχήματος; Ο Νόμος προβλέπει την επιβολή αυστηρότατων κυρώσεων σε βάρος των παρανομούντων οδηγών, ιδιοκτητών και κατόχων που θέτουν σε κυκλοφορία ή οδηγούν ανασφάλιστο όχημα. Ειδικότερα: Στις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 4 του Ν. 489/76 προβλέπεται ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό, αποδεικτικό της ασφάλισης, σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων: α) αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας με πράξη της Αστυνομικής Αρχής για ένα χρόνο. Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια. β) χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1.000 Ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 Ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250 Ευρώ για τα δίκυκλα. Επίσης, με τις διατάξεις του άρθρου 12 του ανωτέρω νόμου, ορίζεται δέσμη ποινικών κυρώσεων, που έχουν ως εξής: α) φυλάκιση από δύο (2) έως δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή τουλάχιστον 300 Ευρώ σε βάρος του κυρίου ή κατόχου οχήματος που το θέτει σε κυκλοφορία ή ανέχεται να το κυκλοφορεί τρίτος χωρίς να πληροί τις απαιτήσεις του Ν. 489/76, δηλαδή της εκπλήρωσης της υποχρέωσής του για ασφαλιστική κάλυψη. β) με τις ίδιες ως άνω ποινές τιμωρείται και ο κάτοχος - μη κύριος, ο οποίος θέτει σε κυκλοφορία ανασφάλιστο όχημα. Περαιτέρω διοικητικά κατασταλτικά μέτρα εμπεριέχονται και στον ΚΟΚ (άρθρο 103 παρ.1), τα οποία συνίστανται σε αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού καθώς και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για δέκα (10) ημέρες. Άρα απ'ότι βλέπω πάς για κανα 400ρι ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
sumvec Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Καταλαβαίνω πως δεν είναι συνετό να μην εμφανιστώ στο πταισματοδικείο...εντάξει, θα περάσει κι αυτό και απλά ελπίζω με το λιγότερο οδυνηρό τρόπο.... Για τη δεύτερη απορία που είχα ήταν ακυρο τελικά. Σε τέτοια παράβαση πληρώνω σε ΔΟΥ, οπότε αναγκαστικά είναι ολόκληρο το πρόστιμο..Ήταν λάθος πληροφορία.Για λίγο νόμιζα ότι έκανα μλκια αλλά ΟΚ.Σίγουρα τό'ψαξα και τότε και απλά δε θυμόμουν. Λογικό, αφού έχω απωθήσει από τη μνήμη μου αυτή την ιστορία
Agnostos__ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 τελικα τι εγινε φιλε; εχω και εγω δικαστηριο για ανασφαλιστο δικυκλο..
sumvec Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γεια σε όλους... Παίδες ειλικρινά συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω. Το είχα κατα νου αλλά δυστυχώς δε το θυμόμουν όταν μπορούσα. Μόλις είδα και στο email μου προσωπικά μηνύματα από συμφορουμίτες που θέλουν να μάθουν πως πήγε... Πάνε καμιά 20αριά μέρες που "δικάστηκα". Λοιπόν, τελικώς στην περιπτωσή μου η δικαστίνα μου έδωσε το χαμηλότερο πρόστιμο: 30€. Ο δημόσιος κατήγορος πρότεινε να απαλλαγώ. Το θέμα είναι ότι εγώ είχα εμπλακεί σε ενα ατυχηματάκι για το οποίο όμως δεν ευθυνόμουν. Έτσι, αφού είπα ότι πλήρωσα το διοικητικό κομμάτι και έβγαλα και ασφάλεια όταν έγινε το συμβάν κτλ., έδειξα τα χαρτιά κτλ., είπα πως ήμουν ανασφάλιστος περίπου 2 χρόνια επειδή δε κυκλοφορούσα πολύ το μηχανάκι και ήταν προσωρινή λύση και θα το πούλαγα (αλλά ως γνωστό "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"), είπα πως πάντα τώρα είμαι ασφαλισμένος και ότι το παθημα μου έγινε μάθημα κτλ. ,έτσι η δικαστίνα θεώρησε πως είχα ελαφρυντικά και πήρα το 30αρι. Θα μπορούσαν να με απαλλάξουν κιόλα και ας ξέρουν οσοι έχουν τέτοιες υποθέσεις ότι παίζει πάντα κι αυτό το ενδεχόμενο σε τέτοια παράβαση... Τα χρηματικά τώρα είναι : 30€ + 92% προσαύξηση + 50€ έξοδα δίκης =107 ευρώπουλα.... Όμως δε τελείωσε εκεί. Βγαίνοντας από το Πταισματοδικείο, βλέπω μπατσους και μπατσίνες να κόβουν κλήσεις σε μηχανάκια. Τρέχω στο δικό μου αλλά ήταν αργά. Είχα χαρτί για παρανομο παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο. Λες κι εκεί υπήρχε πουθενά αλλού να παρκαρεις γ@@ώ τη καταδίκη μου. Αν δεν με καθυστερούσαν στο ταμείο για να πάνε να αλλάξουν χαρτονομίσματα όταν πλήρωνα για τη δίκη πιστεύω θα το είχα προλάβει. Τί να κάνεις, πήγα στο καπακι στο ταχυδρομειο και πληρωσα 20€(+1,20€ στα ΕΛΤΑ) τη μισή παράβαση. Σύνολο 128€. Αυτά για την ιστορία. Ήταν φαίνεται της μέρας... Ελπίζω να βοήθησα όποιον έχει μια τέτοια υποθεση να αντιμετωπίσει και γενικά συμβουλεύω να μην αγχώνεται κανείς. Μπορεί και να τον απαλλάξουν. Αν είναι και τυχερός και είναι ψηλά στη λίστα δε θα χάσει το χρόνο του με άλλες υποθέσεις πριν τη δική του (αν και μερικές είναι κωμικές καταστάσεις)... Καλή τύχη σε όλους Και αύριο όλοι στον αγώνα να γράψουμε ιστορία να αλλάξουμε εμείς οι απλοί και καθημερινοί πολίτες τη κοινωνία μας, δυνατα και με τσαμπουκά. Εμείς πληρώνουμε πάντα τις όποιες παραβάσεις μας...Καιρός να κάτσουμε στο σκαμνί και να τιμωρήσουμε και όλα τα λαμόγια που παρανομούν σε τελείως άλλα μεγεθη και επίπεδα εις βάρος μας και την βγάζαν καθαρή ως τώρα. Όλοι στο Σύνταγμα... Άντε και με τη Νίκη καλοί μου Άνθρωποι....
Agnostos__ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Γεια σε όλους... Παίδες ειλικρινά συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω. Το είχα κατα νου αλλά δυστυχώς δε το θυμόμουν όταν μπορούσα. Μόλις είδα και στο email μου προσωπικά μηνύματα από συμφορουμίτες που θέλουν να μάθουν πως πήγε... Πάνε καμιά 20αριά μέρες που "δικάστηκα". Λοιπόν, τελικώς στην περιπτωσή μου η δικαστίνα μου έδωσε το χαμηλότερο πρόστιμο: 30€. Ο δημόσιος κατήγορος πρότεινε να απαλλαγώ. Το θέμα είναι ότι εγώ είχα εμπλακεί σε ενα ατυχηματάκι για το οποίο όμως δεν ευθυνόμουν. Έτσι, αφού είπα ότι πλήρωσα το διοικητικό κομμάτι και έβγαλα και ασφάλεια όταν έγινε το συμβάν κτλ., έδειξα τα χαρτιά κτλ., είπα πως ήμουν ανασφάλιστος περίπου 2 χρόνια επειδή δε κυκλοφορούσα πολύ το μηχανάκι και ήταν προσωρινή λύση και θα το πούλαγα (αλλά ως γνωστό "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"), είπα πως πάντα τώρα είμαι ασφαλισμένος και ότι το παθημα μου έγινε μάθημα κτλ. ,έτσι η δικαστίνα θεώρησε πως είχα ελαφρυντικά και πήρα το 30αρι. Θα μπορούσαν να με απαλλάξουν κιόλα και ας ξέρουν οσοι έχουν τέτοιες υποθέσεις ότι παίζει πάντα κι αυτό το ενδεχόμενο σε τέτοια παράβαση... Τα χρηματικά τώρα είναι : 30€ + 92% προσαύξηση + 50€ έξοδα δίκης =107 ευρώπουλα.... Όμως δε τελείωσε εκεί. Βγαίνοντας από το Πταισματοδικείο, βλέπω μπατσους και μπατσίνες να κόβουν κλήσεις σε μηχανάκια. Τρέχω στο δικό μου αλλά ήταν αργά. Είχα χαρτί για παρανομο παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο. Λες κι εκεί υπήρχε πουθενά αλλού να παρκαρεις γ@@ώ τη καταδίκη μου. Αν δεν με καθυστερούσαν στο ταμείο για να πάνε να αλλάξουν χαρτονομίσματα όταν πλήρωνα για τη δίκη πιστεύω θα το είχα προλάβει. Τί να κάνεις, πήγα στο καπακι στο ταχυδρομειο και πληρωσα 20€(+1,20€ στα ΕΛΤΑ) τη μισή παράβαση. Σύνολο 128€. Αυτά για την ιστορία. Ήταν φαίνεται της μέρας... Ελπίζω να βοήθησα όποιον έχει μια τέτοια υποθεση να αντιμετωπίσει και γενικά συμβουλεύω να μην αγχώνεται κανείς. Μπορεί και να τον απαλλάξουν. Αν είναι και τυχερός και είναι ψηλά στη λίστα δε θα χάσει το χρόνο του με άλλες υποθέσεις πριν τη δική του (αν και μερικές είναι κωμικές καταστάσεις)... Καλή τύχη σε όλους Και αύριο όλοι στον αγώνα να γράψουμε ιστορία να αλλάξουμε εμείς οι απλοί και καθημερινοί πολίτες τη κοινωνία μας, δυνατα και με τσαμπουκά. Εμείς πληρώνουμε πάντα τις όποιες παραβάσεις μας...Καιρός να κάτσουμε στο σκαμνί και να τιμωρήσουμε και όλα τα λαμόγια που παρανομούν σε τελείως άλλα μεγεθη και επίπεδα εις βάρος μας και την βγάζαν καθαρή ως τώρα. Όλοι στο Σύνταγμα... Άντε και με τη Νίκη καλοί μου Άνθρωποι.... ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση! Ευτυχως ολα καλα! Εχω και εγω δικαστηριο για ανασφαλιστο και δεν μασαμε.
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 βεβαια το 30 που εγινε 100ε δεν εχει καμμια σχεση με τις κατωτατες τιμες/ποινες που εγραφε ο pantelwolf!! δηλ.στην ουσια σε πιασαν γιατι μπλεχτηκες σε τρακαρισμα(και ας μην εφταιγες).τις υποθεσεις πριν απο σενα σε τετοια ποσα παιζανε?! στην ουσια την αυστηροτητα της παρονομιας την ακυρωνουν
FoXfOxFoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σε παρόμοια περίπτωση και εγώ... Ατύχημα που δεν έφταιγα, αλλά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια. 250€ στο επικουρικό μετά από κλήση/ανάκριση της τροχαίας μισό χρόνο μετά. και στο χρόνο πάνω κλήση στο πταισματοδικείο. έχοντας βγάλει δίπλωμα και ασφάλεια στο μεσοδιάστημα... με έκριναν ένοχο... με 100+100=150!?! + δικαστικά έξοδα... 350€.... 250+350=600€ του κουστουμάκι.... Ξέρετε αν το ποινικό μητρώο λερώνεται κανονικά με καταδικαστική απόφαση πταισματοδικείου;
Hamurabi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ετσι ετσι καλα τα λετε!!! Εμεις οι τιμιοι πολιτες που κυκλοφορουμε ανασφαλιστοι (του τσεστιν χεστηκα αν σε τρακαρω,δεν σε αποζημιωνω και κοψε το λαιμο σου) παμε στο συνταγμα να διαδηλωσουμε για αυτο το αδικο και απατεωνιστικο κρατος!!! Κατι δεν παει καλα εδω ή ιδεα μου ειναι; 1
FoXfOxFoX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εσύ τώρα γιατί το γυρνάς σε offtopic και πετάς ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ??? ποιος σου είπε ότι ο καθένας που κυκλοφορεί ανασφαλιστος, μπορεί να σκέφτεται έτσι? κάποιοι μπορεί να έχουν καβάτζα στην άκρη να μπορούν να καλύψουν ένα ποσό σε περίπτωση δικής τους υπαιτιότητας. και επίσης κοίτα και στην ασφάλεια σου να δεις ότι καλύπτεσαι σε περίπτωση ατυχήματος με υπαιτιότητα του ανασφάλιστου οχήματος.... γιατί με υπαιτιότητα δικιά σου... εσύ πληρώνεις...άσχετα από την απουσία χαρτιών του άλλου. δε λέω ότι επικρίνω την όλη φάση... κανείς δε το κάνει επειδή είναι ωραίο ή οτιδήποτε... π.χ. εγώ είχα παραπληροφορηθεί από ένα γνωστό μου κιόλας ασφαλιστή πράκτορα ο οποίος μου είπε ότι και καλά οι ασφαλιστικές είχαν ζορίσει τα πράγματα και δεν έκαναν ασφάλειες σε μη έχοντες δίπλωμα... και μία εβδομάδα μετά το ατύχημα που είχα, ως εκ θαύματος... βρήκα ασφαλιστική που το έκανε μια χαρά... (δεν ήταν θέμα το 50αρικο το 6μηνο.... θέμα ήταν ο π@π@ρ@ς ο γνωστός μου) θέμα ήταν το περίπου 400αρι που ήξερα για δίπλωμα. Α κατ. (είχα για 50cc και για Β κατ.), που εν γνώση μου καθυστερούσα γιατί στα 28 μου με δουλειά η οικονομική μου κατάσταση είναι 3 φορές χειρότερη από τα 18 μου... το οποίο εν τέλη το ξεκίνησα τα Χριστούγεννα, οι πρακτικές εξετάσεις έγιναν Ιούνιο, και Σεπτέμβριο πήρα το χαρτί..... 10 μήνες διαδικασία αντί για 10 μέρες....γιατί έτσι είναι αυτό το ωραίο το κράτος το οποίο υπερασπίζεσαι... Αερολογίες τύπου "(του τσεστιν χεστηκα αν σε τρακαρω,δεν σε αποζημιωνω και κοψε το λαιμο σου)" και ειδικά τύπου "παμε στο συνταγμα να διαδηλωσουμε..." είναι πολύ καλά "στοχευμένες" και πατάνε σε πάνω σε γερά θεμέλια..... συγχαρητήρια...... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2011 από FoXfOxFoX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα