grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 hdmi στο main pc ή στο htpc? Γιατι δεν τη κατεβαζες στο htpc, ωστε να μην χρειαζοσουν μεταφορα? Ποια τηλεοραση εχεις? ηχεια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 hdmi στο main pc ή στο htpc? Γιατι δεν τη κατεβαζες στο htpc, ωστε να μην χρειαζοσουν μεταφορα? Ποια τηλεοραση εχεις? ηχεια? Αν ειχες διαβασει τα προηγουμενα δεν θα ρωταγες γαι htpc κλπ.Ουτε πληκτρολογιο δεν του εχω !!!! HDMI εχω στο htpc για συνδεση με την 47αρα LG red νομιζω σειρα 6000. Ηχεια αυτα της tv.
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 plasma ειναι? lg εχω κι εγω. Πόσο τη πηρες? ποσα w ειναι τα ηχεια? Ελεγα οτι θα αξιοποιησεις περισσοτερο το htpc αν το κανεις και κατεβαστηρι. Για να μην εχεις keyboard σημαινει οτι το ελεγχεις οπως κι εγω μεσω remote.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 plasma ειναι? lg εχω κι εγω. Πόσο τη πηρες? ποσα w ειναι τα ηχεια? Ελεγα οτι θα αξιοποιησεις περισσοτερο το htpc αν το κανεις και κατεβαστηρι. Για να μην εχεις keyboard σημαινει οτι το ελεγχεις οπως κι εγω μεσω remote. Οχι...lcd ειναι και την ειχα παρει πριν 3+ χρονια 3000 ευρω.Δεν εχω ασχοληθει με ηχεια κλπ. Ολα τα κανω με ενα bluetooth ποντικι οπως εχω ξαναγραψει.
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι, δε χρειαζεται να ξαναπεις οτι δεν εχεις keyboard κλπ. δε σε ρωτησα αυτο. Σου λεω οτι μπορεις να ελεγχεις το htpc απ το main pc μεσω του remote desktop connection. Mια blu-ray ταινια για να την απολαυσεις σωστα πρεπει να εχεις και τον καταλληλο ηχητικο εξοπλισμο. Καποια απο τα GB της ειναι του ηχου. Οταν εχεις τηλεοραση 47'' καλο ειναι να φροντισεις και τον ηχο της, κριμα να χαραμιζεται με τα 2x10W ηχειακια που φανταζομαι οτι θα εχει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγω εχω δοκιμασει blue ray,και ειναι καλυτερη η εικονα αλλα οχι πολυ καλυτερη.Για εμενα δεν αξιζει,οι διαφορες ειναι μικρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.