Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κατεβασα την Τροια και ειναι 30GB και οι φακελοι εχουν την παρακατω μορφη.Με ποιον player και πως μπορω να την δω ??? Ειναι πολλα μικρα κοματια και δεν ξερω πως θα δω και τους ελληνικους υποτιτλους που εχει...Ευχαριστω. Παω για υπνο και ελπιζω σε μια απαντηση που θα δω το πρωι!!!!
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Λείπω χρόνια ρε Γιάννη απ' τα δρώμενα,αλλά για καλή σου τύχη πέτυχα στο φτερό τον Τάσο (trustfm) που συνεχίζει και κάνεις τις περατζάδες του εδώ μέσα... Κοίτα,στη περίπτωσή σου διάλεξε το μεγαλύτερο αρχείο που θα βρες στο φάκελο που έχεις την ταινία και χώστο σε ένα standalone soft player,όπως TheKmPlayer ή VLC και επειδή αυτοί έχουν ενσωματωμένα φλιτράκια αποκωδικοποίησης (δηλαδή δεν χρειάζονται codecs για να παίξουν),θα στη "περπατήσει" την ταινία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ευχαριστω.Αν θυμαμαι καλα ο φακελος STREAM ειναι ο μεγαλος με τα αρχεια μεσα.Θα τον δοκιμασω..Σε media player clasic που εχω για ψωμο τυρι δεν θα κανει ? Εχω περασει klite code pack.
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Την Τροια την επαιξε ενα τηλεοπτικο καναλι τη περασμενη Παρασκευη. Για να εχεις αρχειο 30GB σημαινει οτι κατεβασες την blu-ray εκδοση. Eχεις το υλικο για να τη δεις? Αλλιως κατεβασε μια κοπια του ενος GB:)
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Blu ray ειναι και δεν εχω τετοια συσκευη αναπαραγωγης αλλα ελεγα να την δω μεσω δικτυου σε htpc στην 47αρα FullHD tv.
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Oταν λεω "υλικο" εννοω την οθονη και τη καρτα γραφικων. Αν εχεις οθονη 1920x1080 και hd καρτα εισαι ok. Tι εννοεις οτι θα το δεις "μεσω δικτυου? Στον σκληρο δισκο του υπολογιστη σου δε βρισκεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Oταν λεω "υλικο" εννοω την οθονη και τη καρτα γραφικων. Αν εχεις οθονη 1920x1080 και hd καρτα εισαι ok. Tι εννοεις οτι θα το δεις "μεσω δικτυου? Στον σκληρο δισκο του υπολογιστη σου δε βρισκεται? Οθονη εχω αλλα δεν θυμαμαι τι καρτα γραφικων εχω.Η ταινια ειναι στο κεντρικο pc και τις βλεπω στην μεγαλη tv μεσω ενος htpc που συνδεεται στο router.
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τότε,Γιάννημ,η δικτυακή ταχύτητα μπορεί να τα κλάσει στη διαμεταγωγή,ιδίως άμα είναι 1080... Το πιό πιθανό.
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μεσω ασυρματου router? Συνδεσε το htpc μεσω hdmi με την τηλεοραση. Μετεφερε την ταινια απο τον κεντρικο υπολογιστη στο htpc. Τσεκαρε τη καρτα του htpc και παιξε την ταινια μεσω mpc-h264
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τότε,Γιάννημ,η δικτυακή ταχύτητα μπορεί να τα κλάσει στη διαμεταγωγή,ιδίως άμα είναι 1080... Το πιό πιθανό. Αρα καλυτερα πριν την δω να "στειλω" την ταινια στο Htpc που συνδεεται αμμεσα με hdmi με την tv... Μεσω ασυρματου router? Συνδεσε το htpc μεσω hdmi με την τηλεοραση. Μετεφερε την ταινια απο τον κεντρικο υπολογιστη στο htpc. Τσεκαρε τη καρτα του htpc και παιξε την ταινια μεσω mpc-h264 Με καλωδιοι συνδεεται στο router το htpc . mpc-h264 τι ειναι ?
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ειναι η εκδοση του media player classic για hd ταινιες. Γενικα ειναι καλυτερα να παρακολουθεις ταινιες απευθειας απο τον τοπικο σκληρο παρα απο απομακρυσμενο. Απ οτι καταλαβα κατεβασες τη ταινια απο τον κεντρικο υπολογιστη. Γιατι δεν τη κατεβασες απο το htpc?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ειναι η εκδοση του media player classic για hd ταινιες. Γενικα ειναι καλυτερα να παρακολουθεις ταινιες απευθειας απο τον τοπικο σκληρο παρα απο απομακρυσμενο. Απ οτι καταλαβα κατεβασες τη ταινια απο τον κεντρικο υπολογιστη. Γιατι δεν τη κατεβασες απο το htpc? Ευχαριστω. Το htpc το εχω απλα με ενα λειτουργικο για να εχω δικτυο στην tv...Ουτε πληκτρολογιο δεν του αλλαξα απο οταν χαλασε.Με ενα ποντικι bluetooth για να πιανει απο την πολυθρονα τα κανω ολα...
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγω στο htpc δεν εχω ουτε πληκτρολογιο, ουτε monitor, ουτε dvd. Πιο σωστα, Η264 ειναι φορματ συμπιεσης, εσυ βαλε MPC-HC και directΧ redistributable. Οποτε κατα την αναπαραγωγή ο MPC-HC θα γραφει κατω "Playing (DXVA)". Το DXVA σημαίνει hardware acceleration.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ευχαριστω. Το htpc το εχω απλα με ενα λειτουργικο για να εχω δικτυο στην tv...Ουτε πληκτρολογιο δεν του αλλαξα απο οταν χαλασε.Με ενα ποντικι bluetooth για να πιανει απο την πολυθρονα τα κανω ολα... Μια χαρα θα stramaρεις την ταινια με ethernet.Με extreamer επαιξα τον αρχοντα 1080p blue ray κανονικο χωρις κανενα προβλημα
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ανοιγω τον media player clasic home cinema παταω browse διαλεγω το πρωτο απο τα πολλα αρχεια video αλλα παιζει μονο αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.