Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας γραφικων!!

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την αποψη σας για επιλογη καρτας γραφικων!! Το pc ειναι της υπογραφης μου απλα αφαιρεστε τις 2 5870 που λεει :P Η χρηση ειναι καθημερινη και παιζω και μερικα παιχνιδια τα οποια θα προτιμουσα να παιζω φουλ χωρις κανενα κολλημα.. πχ crysis 2..

Καταρχην να παω σε ati η nvidia; Εχω ακουσει οτι intel με nvidia κολλανε πιο πολυ.. Απλα οι nvidia ειναι αρκετα ποιο ακριβες...

Εχω σκεφτει να παρω χ2 6870 για crossfire οι οποιες ειναι σε παραπολυ καλη τιμη και η αποδοση τους πολυ ικανοποιητικη! Με χαμηλες θερμοκρασιες..

Οι nvidia παλι εχουν τρελες θερμοκρασιες..

Ειμαι αρκετα μπερδεμενος θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας :)

Δημοσ.

Σε συμβουλεύω να ξεχάσεις c/f και Sli. Πιό πολλά προβλήματα δημιουργούν παρά προσφέρουν.

Από μένα http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=GTX580

Εγώ θα έπαιρνα αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-580-Twin-FrozR-II-OC-PCI-Express-GDDR5-1536MB.htm

Γενικά η 580 είναι η ισχυρότερη μονή κάρτα. Κυριολεκτικά δεν κολώνει πουθενά. Δεν προτιμώ την ΑΤΙ λόγω κακών οδηγών. Και ελπίζω να μην αρχίσει κανένα flame. Δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας έχει την άποψή του :)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την αποψη σας για επιλογη καρτας γραφικων!! Το pc ειναι της υπογραφης μου απλα αφαιρεστε τις 2 5870 που λεει :P Η χρηση ειναι καθημερινη και παιζω και μερικα παιχνιδια τα οποια θα προτιμουσα να παιζω φουλ χωρις κανενα κολλημα.. πχ crysis 2..

Καταρχην να παω σε ati η nvidia; Εχω ακουσει οτι intel με nvidia κολλανε πιο πολυ.. Απλα οι nvidia ειναι αρκετα ποιο ακριβες...

Εχω σκεφτει να παρω χ2 6870 για crossfire οι οποιες ειναι σε παραπολυ καλη τιμη και η αποδοση τους πολυ ικανοποιητικη! Με χαμηλες θερμοκρασιες..

Οι nvidia παλι εχουν τρελες θερμοκρασιες..

Ειμαι αρκετα μπερδεμενος θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας :)

απο το cf των 5870 εμεινες ευχαριστημενος?απο αποψη συμβατοτητας,aπο drivers κτλ?

Δημοσ.

Είναι αρκετά τα χρήματα για μια απλή κάρτα 580.. Σκέφτομαι για μια 570 απο πιξ μανία 290... Η 460; Στα 220;

Δημοσ.

Η 570 είναι αποτυχία. Μακρυά. Η 580 είναι όπως θα έπρεπε να είναι η 480. Το σύστημά σου αξίζει μιά κορυφαία κάρτα , εκτός και δεν ασχολείσαι με gaming, οπότε και μια 560 θα ήταν ότι πρέπει.

Δημοσ.

Είναι αρκετά τα χρήματα για μια απλή κάρτα 580.. Σκέφτομαι για μια 570 απο πιξ μανία 290... Η 460; Στα 220;

Βρε απαντησε στο post μου να σου πω και εγω την σκεψη μου

Δημοσ.

Η 570 είναι αποτυχία. Μακρυά. Η 580 είναι όπως θα έπρεπε να είναι η 480. Το σύστημά σου αξίζει μιά κορυφαία κάρτα , εκτός και δεν ασχολείσαι με gaming, οπότε και μια 560 θα ήταν ότι πρέπει.

Χμμ μήπως οι 2 460 σε sli πήγαιναν καλα; Η να πάω σε μια 580; Επίσης γιατί η 570 είναι αποτυχία; :P

Δημοσ.

Για εμένα αν κοιτάξεις σε nvidia μεριά δες την 560ti (σε sli σπέρνουν) και σε ati 5850 (cf πάνε και αυτές νεράκι)

Αν διαλέξεις την 570 απο nvidia να προσέξεις να μην ειναι reference γιατι σε αρκετά κομμάτια εχουν παρουσιαστεί προβλήματα με καμένα VRMs.

Δημοσ.
Αν διαλέξεις την 570 απο nvidia να προσέξεις να μην ειναι reference γιατι σε αρκετά κομμάτια εχουν παρουσιαστεί προβλήματα με καμένα VRMs.

Έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο και χωρίς overclocking;

Δημοσ.

Έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο και χωρίς overclocking;

Έχω διαβάσει για ελάχιστες περιπτώσεις που απο ελάχιστο εως καθόλου overclocking παλι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Διάβασε και εδώ που έχουμε το αντοίστιχο thread

Δημοσ.

Για εμένα αν κοιτάξεις σε nvidia μεριά δες την 560ti (σε sli σπέρνουν) και σε ati 5850 (cf πάνε και αυτές νεράκι)

να παω σε crossfire με 2 6870 η να παω σε μια 580;

Δημοσ.

να παω σε crossfire με 2 6870 η να παω σε μια 580;

βασικα δεν μας ειπες ποιο ειναι το χρηματικο ποσο που διαθετεις.

για μενα παρε την 6970. ειναι αρκετα καλη καρτα. δεν χριαζεται να δωσεις πολλα χρηματα. βασικα αμα δεις αυριο- την αλλη οτι δεν σε καλιβει στις απετισεις σου περνεις αλλη μια και εισαι οκ.

τωρα αμα θες την απολυτη καρτα πας σε 6990 η 590. αρκει να αντεχει το τροφοδοτικο σου και να χοραει η καρτα στο κουτι που εχεις. ειναι αρκετα μεγαλλες αυτες.

αλλα και γω θα σου ελεγα να μην παρεις 2 καρτες μαζι. παρε μια δυνατη.

Δημοσ.

Η 580 ειναι μια χαρά θα σε καλύψει σε οτι και αν παίξεις ακομα και με την 570 δεν θα έχεις πρόβλημα.

Όσο για την 590 δεν νομίζω οτι αξίζει τοσο απο χρήματα οσο και απο απόδοση σε σχέση με την 580 που θα παίζεις τα πάντα.

Edit : Όπως ειπε και ο john πες μας πόσα χρήματα διαθέτεις

Δημοσ.

στην θεση σου θα επερνα μια απ τις 2

570.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23491&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

6970

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24238&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

ειναι αρκατα καλες καρτες. δεν πιστευω να χριαστεις μεγαλητερη επεξεργαστικη για τα παιχνιδια. αυτες οι 2 καρτες ειναι υπεραρκετες.

απλα αν διαθετεις κατι παραπανω σε χρηματα παρε καρτα σε καλη υλοποίηση. να ειναι καλης εταιριας και να εχει καλο συστιμα ψυξης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...