Προς το περιεχόμενο

Προφυλακίστηκε γιατί του φόρτωσαν τσάντα με μολοτοφ

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μυστικη αποστολη?μαλιστα.φανταζομαι για να γινουν εξτρα πειστικοι σπανε και καταστηματα,και πετανε μολοτωφ και καινε κοσμο ε?

πραγματικα θα χαρω πολυ αν πιασουν εναν τετοιον και τον διαμελισουν την ωρα που σπαει κατι και αποδειχτει οτι ηταν μπατσος η παρακρατικος.

Ελπίζω να κατάλαβες ότι παρουσιάζω μία άποψη και όχι την δική μου, έτσι;.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να νομίζει ότι βάζει ταμπέλα από μόνος του, χωρίς να του έχει δώσει δικαίωμα ο άλλος. Προφανώς και θεωρείς ότι ξέρεις όσα θα χρειάζονταν για να με κρίνεις. Και στα pm σου έγραψα ότι είσαι λάθος στις εκτιμήσεις σου, αλλά μάλλον το προσπέρασες. Αυτός είναι και ο ορισμός της ταμπέλας. Έτσι και την φορέσεις σε κάποιον, επικεντρώνεσαι στα στοιχεία που την επιβεβαιώνουν και αγνοείς αυτά που την διαψεύδουν.

Αυτό βλέπουμε και στη συγκεκριμένη (και όλες τις παρόμοιες) συζήτηση στο φόρουμ. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν αποφασίσει ήδη ότι "οι αναρχικοί με τις μολότωφ είναι παρακράτος και στημένοι, γι' αυτό δεν τους αγγίζουν τα ΜΑΤ κι οι δικαστές". Αν αύριο σκοτωθεί ένας από αυτούς από αστυνομικό, θα το θεωρήσουν μάλλον εργατικό ατύχημα. Άλλοι πάλι, είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για "αλήτες εγκληματίες, χωρίς ιδεολογία" και επομένως βρίσκονται σε πόλεμο με την έννομη τάξη. Αν βγει ένα βίντεο που τους δείχνει παρέα με τα ΜΑΤ, τότε προφανώς πρόκειται για λίγους αστυνομικούς σε μυστική αποστολή, για να δίνουν πληροφορίες για τις επικίνδυνες συμμορίες αναρχικών. Έτσι όμως ούτε συζήτηση μπορεί να γίνει, ούτε σοφότερος γίνεται κανείς από την κουβέντα.

QFE.

Και καπως ετσι απαξιωνεται το μεσο.

Δημοσ.

λολ, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σε μεταπείσω, πάντως δεν είναι έτσι (πάντως αν υπάρχουν αλβανοί ιδεολόγοι αναρχικοί είναι καλοδεχούμενοι).

Φυσικά δεν μιλάω για αυτούς που πετάνε μολότωφ, που μπορεί να είναι κάλλιστα αυτοί που λες, δεν ξέρω (εξάλλου, κάποιος άνω των 17 έχει περισσότερες ευθύνες στη ζωή του και το σκέφτεται δυο φορές πριν πετάξει μολότωφ).

Πάντως, επειδή διάβασα πως το indymedia είναι χώρος ενθάρρυνσης βίαιων πράξεων και πετάγματος μολότωφ, το indymedia είναι απλά χώρος ελεύθερης έκφρασης κι ενημέρωσης (αν κι έχει σχετικά αυστηρή λογοκρισία εκεί που "πρέπει").

Ευτυχως ή δυστυχως ( για τους αναρχικους ), αυτη η λεξη πλεον αυτο σημαινει.

Αναρχικος πλεον ειναι αυτος που πεταει μολοτοφ, πετρες, καιει αμαξια, σπαει βιτρινες μαγαζιων, προκαλει τον τρομο ( των πολιτων ) και τιποτα παραπανω.. Αμορφοτα οντα..

Δημοσ.

Αναρχικος πλεον ειναι αυτος που πεταει μολοτοφ, πετρες, καιει αμαξια, σπαει βιτρινες μαγαζιων, προκαλει τον τρομο ( των πολιτων ) και τιποτα παραπανω.. Αμορφοτα οντα..

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Δημοσ.

Πες τα ρε φιλε!

Δημοσ.

Hurry up, κάποιος να ενημερώσει τα λεξικά ανά τον πλανήτη!

Δημοσ.

Εσύ που το ξέρεις ότι του φορτώσανε τις μολότοφ? Εμένα δέν μου έχει τύχει να μου φορτώσουν κάτι πάντως

Ούτε εμένα μου έχει τύχει να με ληστέψουν. Άρα δεν συμβαίνει.

Δημοσ.

Αμορφοτα οντα..

Συμφωνώ , το εκπαιδευτικό σύστημα είναι τόσο άθλιο που οι φοιτητές στην πλειοψηφία τους θεωρούνται αμόρφωτοι..

Πάντως για κάποιο λόγο συνεχίζουμε να βλέπουμε "μορφωμένους" να συμπεριφέρονται σαν "αμόρφωτοι". :mellow:

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ούτε εμένα μου έχει τύχει να με ληστέψουν. Άρα δεν συμβαίνει.

Μπορεί το παρουσιαστικό σου να δείχνει ότι δέν έχεις φράγκο ή οτι τα πέρνεις κρυφά..

Μπορεί το παρουσιαστικό σου να δείχνει ότι δέν έχεις φράγκο ή οτι τα πέρνεις κρυφά..

Ή ότι η λογική σου να είναι άκυρη :P Ή ότι το insomnia trollaccount σου να δουλεύει σωστά (αφού σου απαντάω :P ).

Αν φωνάζεις ποσο Έλληνας είσαι όπως κανεις στα ψευδώνυμα που βάζεις στα forum(GREEK) λογικό είναι να μην σου φορτώσουν τίποτα. :rolleyes:

Βρε μήπως είσαι από εκείνα τα καράφλα που φωνάζουν χρήση αυγή και κυνηγάνε τους κακούς ξένους? Πάντως αν σε προσέβαλα με το χρυσαυγίτης ζητω ταπεινά συγγνώμη. :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...