Προς το περιεχόμενο

Προφυλακίστηκε γιατί του φόρτωσαν τσάντα με μολοτοφ

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν υπήρχε ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια με τον νέο νόμο και κάθε Πέμπτη υπήρχε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, κάθε μα κάθε Πέμπτη υπήρχαν επεισόδια. Όλες ανεξαιρέτως, εκτός από την Πέμπτη που επισκέφτηκε ο Πούτιν την Ελλάδα και όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν απασχολημένες με την φύλαξή του. Όχι μόνο δεν άνοιξε ρουθούνι, σχεδόν δεν βρίζανε στην πορεία.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Όποιος νομίζει ότι οι υψηλά ιστάμενοι δεν έχουν ανάμιξη στα επεισόδια, απλά απατάται. Δεν μπορώ να το αποδείξω φυσικά, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά γνωρίζω τηλεφώνημα υπουργού Δημόσιας Τάξης σε ακρομπαχαλική ομάδα να κάνει επεισόδια, γιατί απλά τα χρειάζονταν.

Χωρίς να μπορώ να πάρω θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό, αναρωτιέμαι απλά τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν ανήκει σε κάποιον χώρο, αν βρεθεί σε κατάσταση να του φυτέψουν κατηγορίες, είτε από προβοκάτσια, είτε επειδή ήταν ανυποψίαστος και κάποιος έριξε δίπλα του μια τσάντα με μολότωφ. Δηλαδή αν δεν βρει άκρες στον αριστερό χώρο να αντλήσει υποστήριξη κάθε είδους, δεν κατασκευάσει μάρτυρες εκτός από έναν δύο φίλους του που ήταν μαζί, δεν πάρει τον γνωστό "χρωματισμένο" δικηγόρο, ποιες πραγματικά είναι οι ελπίδες του με μόνο όπλο την αθωότητά του. ..

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα οι μισοι αναρχικοι στην Ελλαδα ειναι αλβανοι και λοιπα αλλοδαπα στοιχειά της φυσεως.. Και φυσικα στις πρωτες γραμμες των μολοτοφ δε βλεπεις ατομα πανω απο 17 ετων.. Ολοι ανηλικοι με διαλυμενες οικογενειες και χωρις πιστευω και μελλον.

Καμμία επαφή .... που τα διαβάζεις αυτά???!?

Δημοσ.

Βασικά οι μισοί αναρχικοι στην Ελλάδα είναι Αλβανοί και λοιπά αλλοδαπά στοιχειά της φύσεως..

Μήπως διάβασες κάποιο φυλλάδιο της χρήσης αυγής τελευταία? (δεν ειρωνεύομαι)

Ολοι ανηλικοι με διαλυμενες οικογενειες και χωρις πιστευω και μελλον.

Εδώ συμφωνούμε , μόλις ανέδειξες τον βασικό λόγο που βλέπεις αυτά τα άτομα στις πορείες.

Πολλές φορες αναρωτιέμαι , όλοι αυτοί που κατακρίνουν τους αναρχικούς που όπως λες δεν έχουν μέλλον.., έχουν δουλέψει σκληρά στην ζωή τους για να τα βγάλουν πέρα? η τα ιδιωτικά σχολεια και τα λεφτά των γονιών για σπουδές τους τα φέρανε ευκολότερα στην ζωή τους? ξέρεις τι σημαίνει να μην έχεις να φας?

--

Και πριν βιαστεί ο οποιοσδήποτε να μου κάνει reply , όχι δεν υποστηρίζω τις πράξεις των αναρχικών ούτε την ρίψη μολότοφ, αν και σε πολλά πράγματα συμφωνώ μαζί τους.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις την αυτοαναίρεση σου, έτσι;

Indeed :P

Δεν υπερασπίζομαι το indymedia σαν χώρο απόλυτης ελευθερίας (τύπου trompaktiko, webwar, /b/, trafficlag), απλά τονίζω το ότι δεν περιορίζεται όπως τα συμβατικά ενημερωτικά sites από τον καθωσπρεπισμό.

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως Luci ειναι γενικα αποδεκτο και σχεδον αποδεδειγμενο οτι και με τις ταξεις των σκληροπυρηνικων αναρχικων δεν κανουν τη δουλεια τους οπως πρεπει

Δοκιμασε να πετυχεις στα δικαστηρια μια δικη αναρχικων... και οταν ακουσεις την αποφαση ελα ενημερωσε εδω μεσα...

γιατι εγω το "αθωοι" σε δικη αναρχικων απο φασαριες το εχω ακουσει απειρες φορες.

ελπιζω καποτε να καταλαβουν οι περισσοτεροι εστω πολιτες το λογο που οι "γνωστοι αγνωστοι" δεν μπαινουν σε καμια φυλακη αλλα ζουν αναμεσα μας και να παψουν να νομιζουν οτι δεν τους πιανει η αστυνομια.

Μη λέμε και υπερβολές, φυσικά τους πιάνουνε και τους ενόχους.

Να, εδώ τους έχουν πιάσει, τους έχουν εξηγήσει τα λάθη τους και τα παιδιά μετανόησαν και βοηθάνε:

Φανταζομαι το εχουμε κατανοησει οτι ειναι ασφαλιτες και απλα κανουμε χιουμορ,ετσι;

Δημοσ.

ναι ολους αυτους μαζι,περιεργο σου φαινεται?αν ναι προφανως ζεις στο δικο σου κοσμο.

το να πας σε πορεια θα δεις απο μονος σου ποιος προκαλει τι και ποιος βαραει,χωρις να περιμενεις να δεις κομμενες και μονταρισμενες σκηνες απο τα καναλια των συμφεροντων.

Σοβαρα πιστευεις οτι ολες οι αρχες της χωρας εχουν σχεδιο να καταδικαζουν αθωους με αποκλειστικο σκοπο να μην παει ο κοσμος στος διαδηλωσεις?

Στο δικο σου κοσμο ζεις εσυ αν εχεις τετοιες φαντασιωσεις. Σιγα μη κατσει ο πρωυπουργος να ασχοληθει με τετοια.

Εσυ που πας στις πορειες με ποιους εισαι, με τους ειρηνικους διαδηλωτες ή με του κουκουλοφορους που τα σπανε?

Μην ασχολησε με τα καναλια, ολοι ξερουμε το ρολο τους.

θες βιντεακια?

παρε

>http://www.youtube.com/watch?v=3Xo5o4m98bA
http://www.youtube.com/watch?v=vUrB35kgyVs
http://www.youtube.com/watch?v=7ilVWKYJ-pI&feature=related

ο μπαχαλακης δεν ειναι απαραιτητα κουκουλοφορος,μπορει να σπαει και χωρις κουκουλες,η μπορει να σπαει και με την υπηρεσιακη του στολη των ματ.

>http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4YsRlFxI&feature=channel_video_title

θα τα δω και θα σου πω.

Δημοσ.

γιατι αραγε τους αφηνουν?μηπως επειδη αυτοι τους στελνουν?μηπως επειδη εξυπηρετουν τα σαπια συμφεροντα τους?

και αυτους και τους.."αλλους"

ethelontismos1.jpg

Δημοσ.
Critter, μια φιλική παρατήρηση. Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λες για τις ταμπέλες και τους χώρους, απλώς σου θυμίζω ότι στη διαφωνία που είχαμε πριν λίγο καιρό, εσύ ήσουν αυτός που έβαζε τις ταμπέλες και ήταν βέβαιος για το τι ψηφίζω και σε ποια γειτονιά μένω. Η νοοτροπία των στρατοπέδων και των χώρων, που νομίζω ότι σκοτώνει την κοινή λογική, είναι τόσο διαδεδομένη στη σημερινή Ελλάδα, που πολλές φορές είναι δύσκολο να κινηθεί κανείς εκτός αυτής, ακόμη κι αν κατανοεί ότι είναι λανθασμένη.

Δεν βάζω ποτε ταμπέλα απο μόνος μου. Αν όμως κάποιος το έχει tattoo στο κούτελο, απλα το διαβάζω. Αν για παράδειγμα κάποιος μου πει οτι αύτη είναι η καλύτερη κυβέρνηση που έχει περάσει, δεν θα του βάλω ταμπέλα αν του πω "φίλε ψηφίζεις την κυβέρνηση"..Θα μου το έχει πει απο μόνος του.

Και μην ξεχνας οτι είπαμε κάποια πράγματα μιλώντας σε πολιτισμένο ύφος μέσω pm και όταν σου είπα οτι "Ψηφίζεις-σες το τάδε κόμμα" δεν το αρνηθηκες. Επομένως απλά σε διάβασα. Και δε σου ειπα να μου πεις τι ψηφίζεις, απλα θα μπορουσες να γράψεις οτι κάνω λάθος.

Πάντως δεν έχω τη γνώμη οτι είσαι σφόδρα κομματικοποιήμενος, ούτε διαφωνω σε όλα απο αυτά που λες. Απλα πολιτικά πιστεύω οτι θεωρεις πολλά πράγματα αδιέξοδα και μπαίνεις σε λάθος διλήμματα, μένοντας παντελώς αδρανής στα τρέχοντα ζήτηματα (σε φάση ε!ενταξει, τι να κάνουμε; αφου το ψήφισε η βουλή [που εκφράζει τη μειοψηφία] θα το υποστούμε). Αυτό δεν είναι ταμπελα, ειναι προσωπική μου άποψη.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

btw, χωρίς να έχω βαθιά γνώση του χώρου, νομιζω οτι μάλλον είναι άδικο να χαρακτηριζουμε τους μπαχαλακηδες ως αναρχικους, καθως απο 5 πραγματα που έχω διαβάσει για την αναρχία, κατά Μπακούνιν, η βία αποτέλει μέσο εξουσίας και συνεπώς οι αναρχικοί είναι κατά της βίας αφού δεν αναγνωρίζουν καμμία μορφή εξουσίας. Δεν ειμαι και ειδικός αλλα νομίζω οτι έτσι είναι.

Δημοσ.

Δοκιμασε να πετυχεις στα δικαστηρια μια δικη αναρχικων... και οταν ακουσεις την αποφαση ελα ενημερωσε εδω μεσα...

γιατι εγω το "αθωοι" σε δικη αναρχικων απο φασαριες το εχω ακουσει απειρες φορες.

Αν δεν υπαρχουν στοιχεια, φυσικα και πρεπει να αθωωθουν. Εγω ομως εχω ακουσει/ξερω και αρκετους που εχουν κανει φυλακη για μπαχαλα.Και φυσικα ελπιζω να μην πιστευει κανεις αφελης οτι ετσι 'σωφρονιζονται'...

Για να μην αναφερω την καλυψη σε φασιστες / ακροδεξιους ...

Δημοσ.

αυτόν τον καραφλό εγώ αν ήμουν Δημοσιας Τάξης θα τον απέλυα ε. Όλο λούφα και μπίρι μπίρι με τα φιλαράκια του.

Δημοσ.

Q4YF5.png

Ο βασιλιάς πηδάει το βασιλιά,καβάλα στο άλογο,μέσα στο πύργο και τα φαντάρια κόβουνε κίνηση μαλακιζόμενα;

Δημοσ.

Δεν βάζω ποτε ταμπέλα απο μόνος μου. Αν όμως κάποιος το έχει tattoo στο κούτελο, απλα το διαβάζω. Αν για παράδειγμα κάποιος μου πει οτι αύτη είναι η καλύτερη κυβέρνηση που έχει περάσει, δεν θα του βάλω ταμπέλα αν του πω "φίλε ψηφίζεις την κυβέρνηση"..Θα μου το έχει πει απο μόνος του.

Και μην ξεχνας οτι είπαμε κάποια πράγματα μιλώντας σε πολιτισμένο ύφος μέσω pm και όταν σου είπα οτι "Ψηφίζεις-σες το τάδε κόμμα" δεν το αρνηθηκες. Επομένως απλά σε διάβασα. Και δε σου ειπα να μου πεις τι ψηφίζεις, απλα θα μπορουσες να γράψεις οτι κάνω λάθος.

Καλά, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να νομίζει ότι βάζει ταμπέλα από μόνος του, χωρίς να του έχει δώσει δικαίωμα ο άλλος. Προφανώς και θεωρείς ότι ξέρεις όσα θα χρειάζονταν για να με κρίνεις. Και στα pm σου έγραψα ότι είσαι λάθος στις εκτιμήσεις σου, αλλά μάλλον το προσπέρασες. Αυτός είναι και ο ορισμός της ταμπέλας. Έτσι και την φορέσεις σε κάποιον, επικεντρώνεσαι στα στοιχεία που την επιβεβαιώνουν και αγνοείς αυτά που την διαψεύδουν.

Αυτό βλέπουμε και στη συγκεκριμένη (και όλες τις παρόμοιες) συζήτηση στο φόρουμ. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν αποφασίσει ήδη ότι "οι αναρχικοί με τις μολότωφ είναι παρακράτος και στημένοι, γι' αυτό δεν τους αγγίζουν τα ΜΑΤ κι οι δικαστές". Αν αύριο σκοτωθεί ένας από αυτούς από αστυνομικό, θα το θεωρήσουν μάλλον εργατικό ατύχημα. Άλλοι πάλι, είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για "αλήτες εγκληματίες, χωρίς ιδεολογία" και επομένως βρίσκονται σε πόλεμο με την έννομη τάξη. Αν βγει ένα βίντεο που τους δείχνει παρέα με τα ΜΑΤ, τότε προφανώς πρόκειται για λίγους αστυνομικούς σε μυστική αποστολή, για να δίνουν πληροφορίες για τις επικίνδυνες συμμορίες αναρχικών. Έτσι όμως ούτε συζήτηση μπορεί να γίνει, ούτε σοφότερος γίνεται κανείς από την κουβέντα.

Δημοσ.

Καλά, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να νομίζει ότι βάζει ταμπέλα από μόνος του, χωρίς να του έχει δώσει δικαίωμα ο άλλος. Προφανώς και θεωρείς ότι ξέρεις όσα θα χρειάζονταν για να με κρίνεις. Και στα pm σου έγραψα ότι είσαι λάθος στις εκτιμήσεις σου, αλλά μάλλον το προσπέρασες. Αυτός είναι και ο ορισμός της ταμπέλας. Έτσι και την φορέσεις σε κάποιον, επικεντρώνεσαι στα στοιχεία που την επιβεβαιώνουν και αγνοείς αυτά που την διαψεύδουν.

Αυτό βλέπουμε και στη συγκεκριμένη (και όλες τις παρόμοιες) συζήτηση στο φόρουμ. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν αποφασίσει ήδη ότι "οι αναρχικοί με τις μολότωφ είναι παρακράτος και στημένοι, γι' αυτό δεν τους αγγίζουν τα ΜΑΤ κι οι δικαστές". Αν αύριο σκοτωθεί ένας από αυτούς από αστυνομικό, θα το θεωρήσουν μάλλον εργατικό ατύχημα. Άλλοι πάλι, είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για "αλήτες εγκληματίες, χωρίς ιδεολογία" και επομένως βρίσκονται σε πόλεμο με την έννομη τάξη. Αν βγει ένα βίντεο που τους δείχνει παρέα με τα ΜΑΤ, τότε προφανώς πρόκειται για λίγους αστυνομικούς σε μυστική αποστολή, για να δίνουν πληροφορίες για τις επικίνδυνες συμμορίες αναρχικών. Έτσι όμως ούτε συζήτηση μπορεί να γίνει, ούτε σοφότερος γίνεται κανείς από την κουβέντα.

μυστικη αποστολη?μαλιστα.φανταζομαι για να γινουν εξτρα πειστικοι σπανε και καταστηματα,και πετανε μολοτωφ και καινε κοσμο ε?

πραγματικα θα χαρω πολυ αν πιασουν εναν τετοιον και τον διαμελισουν την ωρα που σπαει κατι και αποδειχτει οτι ηταν μπατσος η παρακρατικος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...