Προς το περιεχόμενο

Προφυλακίστηκε γιατί του φόρτωσαν τσάντα με μολοτοφ

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάντε κι ένα θέμα για τον κακομοίρη που κάηκε στην επίθεση στα εξάρχεια,μην μας ανοίγετε τα μάτια μόνο για το κράτος

μπεεεε

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως θα έπρεπε να κατάλαβες από αυτό που έγραψα, δεν είδα το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το άλλο με το βίντεο όμως, μπορείς να το δεις και εσύ με τα ματάκια σου. Το παρέθεσε κάποιος πιο πάνω.

Ε αφου δεν το ειδες τι μου λες "Αν το δεις με τα ματάκια σου πιστεύεις όμως."

Το βιντεο που λες μηπως ειναι πλαστο?

Δημοσ.

Λόγο του ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν παράνομο εμπόριο οργάνων ( ή ακόμη και σκοτώνουν ) θα πρέπει να απαγορευτεί η δωρεά οργάνων.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ........

Δημοσ.

Σε τι επενδύουν αφήνοντάς τους αμολημένους να βαράνε έτσι, έχουν καταλάβει;

Απλα να αποσπουν τη προσοχη απο αλλα πιο σημαντικα θεματα (οικονομια πχ)

+1 gnsX

Συγχωρατε με αν κανω λαθος αλλα αν νευριαζετε με τους μπατσους που βαραν γιατι δεν σας πειραζουν οι αναρχικοι που μπαινουν σε πορειες εργαζομενων και προκαλουν επισοδεια με αποτελεσμα να διαλυονται/να ειναι χωρις αντικρυσμα οι (σωστες συνηθως) πορειες/διαμαρτυριες???

Δημοσ.

Kαλα ρε φιλε σορυ, αλλα για να μεινουμε και ontopic, πως γινεται ο μαυρος βασιλιας να βρεθηκε στο Β1?

Καλα, εχει αναγκη η αστυνομια να κανει κατι τετοιο? Βριθει ο τοπος απο παρανομους, μπορει πολυ ευκολα να πιασει παρανομους με δικη τους κανονικα τσαντα.

Αν δεχτουμε οτι η αστυνομια σκηνοθετει τετοια, τοτε γιατι οχι να μην παει στα μαγαζια να βαζει σκονακια και μετα να τα κλεινει για διακινηση ή γιατι οχι να μην κατασκευαζει ενοχοποιητικα στοιχεια για να καταδικαζει τον καθενα?...

φυσικα και εχει αναγκη,γιατι θα το κανουν να μαθευτει επιτηδες και θα λεει μετα ο κοσμος "α δε παω στη πορεια,δε θελω να μπλεξω χωρις να φταιω"

Νταξ, δε σχολιάζω το άρθρο από wikileaks (ακόμα και αν υπάρχει), αλλά τι ακριβώς εννοείς "αντίστοιχη ακραία ιδεολογία";

Τι ισοπεδωτική εξίσωση είναι αυτή; (ρωτάω εσένα, αν το έγραφε κάποιος άλλος δε θα έμπαινα στον κόπο).

Προφανώς υπάρχουν αναρχομπάχαλοι, στους οποίους το μόνο που έχεις να προσάψεις είναι το αυτό, πως είναι μπάχαλοι.

Υπάρχει όμως και ένα αξιοσέβαστο ποσοστό που σκέφτεται και πράττει υγιώς.

Εν αντιθέσει, δε μπορώ να βρω ψήγμα υγιούς σκέψης (σκέψης που λέει ο λόγος) σε αυτά που υποτίθεται πως πρεσβεύει η χρυσή αυγή.

Οντόπικ, αν τελικά αποδειχθεί πως αληθεύουν όσα ισχυρίζεται ο φοιτητής, θα μιλάμε για μία ειρωνικότατη ξεφτίλα της ελληνικής αστυνομίας.

Οι τυφλές συλλήψεις διαδηλωτών έχουν πάψει να αποτελούν είδηση πια, είναι πρακτική.

Όπως πρακτική είναι και η τυφλή βία των ΜΑΤ, η οποία τον τελευταίο καιρό ειδικά έχει χάσει κάθε μέτρο.

Σε τι επενδύουν αφήνοντάς τους αμολημένους να βαράνε έτσι, έχουν καταλάβει;

μιλαω για ατομα που γουσταρουν βια και γουσταρουν να προκαλουν φασαριες απο το πουθενα

προφανως αυτους τους "χρειαζεται" το παρακρατος γι αυτο τους στρατολογει για να δημιουργειται ακριβως αυτο το μπαχαλο που επικρατει στην ελλαδα αυτες τις μερες.

Δημοσ.

Συγχωρατε με αν κανω λαθος αλλα αν νευριαζετε με τους μπατσους που βαραν γιατι δεν σας πειραζουν οι αναρχικοι που μπαινουν σε πορειες εργαζομενων και προκαλουν επισοδεια με αποτελεσμα να διαλυονται/να ειναι χωρις αντικρυσμα οι (σωστες συνηθως) πορειες/διαμαρτυριες???

Και τα δύο είναι ενοχλητικά.

Δεν έχω όμως τις ίδιες απαιτήσεις από έναν αστυνομικό και από έναν "αναρχικό".

Από την άλλη δυσκολεύομαι να πιστέψω το γεγονός ότι εγώ ΠΧ στη πόλη μου γνωρίζω ποιοι είναι και η αστυνομία όχι.

Οι περισσότεροι στα βίντεο δεν φοράνε καν κουκούλα από την άλλη.

Προφανώς λοιπόν και βολεύει η κατάσταση.

Κουτί έκατσε σε κάποιους το ότι καήκαν ζωντανοί κάποιοι σε κάποια τράπεζα κάποτε και μαζεύτηκε ο κόσμος πίσω στα σπίτια του χωρίς πολλά πολλά.

Δεν λέω ότι το έκαναν κάποιοι επίτηδες αλλά ότι τους έκατσε κουτί είναι γεγονός.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάντε κι ένα θέμα για τον κακομοίρη που κάηκε στην επίθεση στα εξάρχεια,μην μας ανοίγετε τα μάτια μόνο για το κράτος

μπεεεε

Πολύ κλασικό ποστ όταν καποιοι αντιδρούν για κατι να τους ρωτανε "γιατι δεν αντιδρατε και για το αλλο". Ελλειψη επιχειρημάτων για συμμετοχή στη συζήτηση λέγετε και αντιστρέφει το μπεεεε.

Δηλαδη ρε συ gnsX τι θέλεις να αποδείξεις με αυτο που έγραψες? Οτι οσοι είμαστε κατά των προβοκατόρικων μεθοδεύσεων της αστυνομίας χαιρόμαστε που κάηκε ένας απλός πολίτης, ο οποίος μάλιστα πήγε να βοηθήσει μια γυκαίνα να γλιτώσει το χαμό; Ή χαιρόμαστε με τους μπαχαλάκηδες (παρακρατικους και μη) που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη και την κρατική περιουσία την οποία θα πληρώσουμε μετά σε φόρους;

Και στην τελική εσύ που κόφτεσαι περισσότερο απο εμάς τα καθιζήματα, γιατι δεν έκανες κανα θέμα με αυτο που λες; Μηπως τελικά εσυ δεν ασχολήσε με τιποτα απο όλα αυτα και πίνεις χαλαρός τη μπυρίτσα σου στον καναπέ βλέποντας eurovision;

Ξεχασες επισης να μας γράψεις οτι χαιρόμαστε για το θάνατο του 44χρονου, που τον σκότωσαν οι μετανάστες και ότι είμαστε πρόβατα που καθόμαστε σπίτι μας και δεν παίρνουμε απο ένα μαδέρι με την ελληνική σημαία να κυνηγήσουμε όλους τους μετανάστες.

Σου βάλαν και +3. Κι'όμως υπαρχουν!!!

Δημοσ.

Κάποιον πρέπει να συλλάβουν. Τα παιδιά των πολιτικών και δεν μπορούν να τα βάλουν μέσα... οπότε ο κλήρος πέφτει σε άλλους.

Το παράδοξο στην εποχή μας είναι ότι οι "αναρχικοί" ή γενικά τα επαναστατικά είναι συνήθως παιδιά πολιτικών και γενικά καταγωγής Εκάλης.

Οι προλετάριοι δεν ασχολούνται με πορείες και επαναστάσεις. Οι μισοί είναι βολεμένοι στο δημόσιο και οι άλλοι μισοί έχουν γίνει υποχείρια του καπιταλιστικού συστήματος και δεν έχουν χρόνο ούτε και τα μέσα για να αντιδράσουν.

Δημοσ.

Πολύ κλασικό ποστ όταν καποιοι αντιδρούν για κατι να τους ρωτανε "γιατι δεν αντιδρατε και για το αλλο". Ελλειψη επιχειρημάτων για συμμετοχή στη συζήτηση λέγετε και αντιστρέφει το μπεεεε.

Δηλαδη ρε συ gnsX τι θέλεις να αποδείξεις με αυτο που έγραψες? Οτι οσοι είμαστε κατά των προβοκατόρικων μεθοδεύσεων της αστυνομίας χαιρόμαστε που κάηκε ένας απλός πολίτης, ο οποίος μάλιστα πήγε να βοηθήσει μια γυκαίνα να γλιτώσει το χαμό; Ή χαιρόμαστε με τους μπαχαλάκηδες (παρακρατικους και μη) που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη και την κρατική περιουσία την οποία θα πληρώσουμε μετά σε φόρους;

Και στην τελική εσύ που κόφτεσαι περισσότερο απο εμάς τα καθιζήματα, γιατι δεν έκανες κανα θέμα με αυτο που λες; Μηπως τελικά εσυ δεν ασχολήσε με τιποτα απο όλα αυτα και πίνεις χαλαρός τη μπυρίτσα σου στον καναπέ βλέποντας eurovision;

Ξεχασες επισης να μας γράψεις οτι χαιρόμαστε για το θάνατο του 44χρονου, που τον σκότωσαν οι μετανάστες και ότι είμαστε πρόβατα που καθόμαστε σπίτι μας και δεν παίρνουμε απο ένα μαδέρι με την ελληνική σημαία να κυνηγήσουμε όλους τους μετανάστες.

Σου βάλαν και +3. Κι'όμως υπαρχουν!!!

+5

Πρώτον δεν είπα ότι κάποιος χαίρεται.

Κοίτα,δεν θεωρώ ότι σε ένα forum θα λύσω ένα πρόβλημα ανοίγοντας θέμα για ένα γεγονός και για αυτό δεν το κάνω,απο την άλλη βλέπω τα τελευταία χρόνια η αριστεροσύνη να γίνεται μόδα σε αυτά και επίσης βλέπω μονόπλευρη ενημέρωση.

Δλδ δεν ανοίγω θέμα ούτε για τους μπάτσους αλλά ούτε για τους "αναρχικούς"(σε ""),απο την άλλη περιμένω αυτούς που ασχολούνται με αυτά.πχ το κακό κράτος ανοίγοντας τέτοια θέματα υπερασπιζόμενοι έναν χώρο να ασχοληθούν και με την αντίθετη όψη του χώρου.

Όταν ασχολείσαι με αυτά και αναφέρεις μόνο τα γεγονότα που σε συμφέρουν και που στηρίζουν την ιδεολογία-απόψεις σου τότε θα κριθείς και θα φας και κράξιμο.

*btw ένας τυπάς νομίζω καθηγητής λυκείου τις μάζεψε στην Αθήνα (το παιξε το ραδιόφωνο και γράφτηκε και στο net) επειδή φορούσε καπέλο με την ελληνική σημαία,δεν έγινε θέμα απο τους αριστερούς του internet,αντίθετα είδα θέμα για τους φασίστες που χτυπήσαν μετανάστη,αυτή είναι ενημέρωση,ανοίξτε μας τα μάτια

*Δεν είμαι ούτε υπέρ του ενός αλλά ούτε και του άλλου,απλά θα ήθελα να δω την ίδια ευαισθησία σε παρόμοια θέματα ανεξαρτήτως χώρου,εδώ βλέπω να μην νοιάζει τόσο το γεγονός αλλά απο ποια μεριά προέρεχεται

*Ελπίζω να μην κράξει κάποιος τον Πρετεντέρη και το δελτίο Mega πεταχτείς να του πεις,εσύ γιατί δεν μιλάς στο δελτίο,μήπως πίνεις την μπυρίτσα σου κτλ,υπάρχουν,κι ομως

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου αριστερός, αντίθετα, όταν απαιτώ να σέβονται τα δικαιώματά μου και να μη με δέρνουν από συνήθεια υπάλληλοι που ζουν απ' τους φόρους μου, το απαιτώ πολύ φασιστικά.

Δημοσ.

Στο ζύγι. Ο πληροφορικάριος που μαχαιρώνει μεθυσμένος τη γκόμενά του επειδή τον κεράτωσε, είναι ένας μαλάκας από τους δισεκατομμύρια πάνω στον πλανήτη. Ο μπάτσος που μου σπάει τα πλευρά από συνήθεια, είναι 20 φορές μαλάκας. Από αυτόν έχω την απαίτηση να τον βλέπω και να σκέφτομαι "τι καλά, δε θα με μαχαιρώσει πληροφορικάριος σήμερα επειδή του χλάτσωσα τη γκόμενα", και όχι μόνο αυτό δε συμβαίνει, αλλά μπορεί να με δείρει επειδή ο πληροφορικάριος χλάτσωσε τη δική του.

Ο generic εγκληματίας είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί ως φαινόμενο από τότε που τρώγαμε βιολογικές μπανάνες πάνω στα δέντρα. Προφανώς και δε γίνεται να κάνεις πορεία κάθε φορά που ένας ταξιτζής, υδραυλικός, αρχιτέκτονας σκοτώνει κάποιον. Όταν όμως αυτός που υποτίθεται πως θα σε προστάτευε από αυτόν, όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά σου σπάει και τα παΐδια, ε ναι, προφανώς πορεία και καπνιστό μπέηκον.

Δε μπορώ να το γράψω πιο απλά, πονάω ήδη.

Δημοσ.

η επίθεση στα εξάρχεια ήταν ένα μεμονωμένο-ξεκάρφωτο περιστατικό τύπου πληροφορικάριου,μάλιστα,όντως πρέπει να πόνεσες γράφοντας το

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι ήταν μεμονωμένο; Και τι σημασία έχει αν είναι μεμονωμένο ή όχι, να τους πιάσουν, να τους δικάσουν και να μην ξαναδούν ήλιο, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Αυτό που λέω είναι πως ο χ μαλάκας μπάχαλος, είναι ο χ μαλάκας μπάχαλος, το ξέρεις, δε σε σοκάρει ρε παιδί μου. Βλέπεις εσύ έναν στο δρόμο με κουκούλα και μια αναμμένη άμστελ, τι κάνεις, πας να του πιάσεις κουβέντα και όταν σου κάψει τον κώλο φωνάζεις "ΩΙΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ"; Δεν είναι κάποιος που του εμπιστεύεσαι τη φύλαξη της ζωής σου, της περιουσίας σου και της αξιοπρέπειάς σου και γι' αυτό δεν πληρώνεται κι όλας από τους φόρους που σκας στο κράτος. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του να φοβάσαι 100 σαλεμένους με κουκούλες με το να φοβάσαι μια διμοιρία ΜΑΤ που είναι αραγμένη δίπλα στις στάσεις στην Ακαδημίας, ζεις 4 δεκαετίες πιο μπροστά απ' ό,τι θα σου ταίριαζε.

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι ήταν μεμονωμένο; Και τι σημασία έχει αν είναι μεμονωμένο ή όχι, να τους πιάσουν, να τους δικάσουν και να μην ξαναδούν ήλιο, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Βασικα - και εκει αποστασιοπουμαι απο τον 'χωρο' αν και σε γενικες γραμμες αλληλεγγυος - τα ατομα του χωρου σχεδον ακριτα και αυτοματοποιημενα δειχνουν αλληλεγγυη σε τετοια ατομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...