lary7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μήπως διάβασες τι έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα η δεν μπήκες στον κόπο ? όχι τίποτα άλλο αλλα για να μην γραφεις άκυρα πράγματα. Είπα εγώ ότι είναι αθώος? είπα σε περίπτωση που ισχύει αυτό που λέει κλπ. άλλο αν εσύ τον καταδίκασες κιόλας χωρίς να έχεις ιδέα τι έγινε , εγώ προτιμώ να σκέφτομαι και τις δυο περιπτώσεις. Γιατι ειπα εγω οτι ειναι ενοχος? Μπορει να ειναι περιπτωση Παναγιώτη με τα πρασινα ή να ειναι αυτος ο ιδιος που προχθες εκαψε την λουλουδου και τον αλλο κυριο. Αλλα σε οποια περιπτωση και αν ανηκει θα υπαρχει παντα το ιδιο ποιημα "Προφυλακίστηκε γιατί του φόρτωσαν τσάντα με μολοτοφ". Τι στο διαολο, μια φορα δεν θα πιασουν εναν "ενοχο" ?Αλλα ακομα και οταν γινει αυτο παλι το ιδιο ποιημα θα ακουστει...δεν σου φαινετε καθολου στημενο? Και αν εχεις δει πορεια, μια χαρα τρεχουν και τα ματ και οι ασφαλιτες μεσα στην πορεια. lary7 τωρα που υπαρχει βιντεο που αποδεικνυει οτι φορτωσαν τσαντα σε αθωο τι εχεις να πεις? Τι να πω, πεφτω απο τα συννεφα......κατι ποιο καινουριο? Δεν ειπε κανεις πως πολλες φορες ποιανουν οποιον βρουνε, το εχω δει με τα ματια μου. Αλλα αυτο οδηγει στο συμπερασμα πως οποιον και αν πιασουν ειναι αθωος? Εξωγηινοι πετανε τις βομβες? Αφου ειστε τοσο καλοι με τα βιντεο, το-τα βιντεο με αυτους που εκαψαν την τραπεζα γιατι δεν τα βγαζει ο 'χωρος', ωστε αυτην την φορα να μην την πληρωσουν ασχετοι?
Hambos19 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κλασσικα οπως ειχε γινει και με το παιδι με τα ραστα. Στην τσαντα του ειχε τα πραγματα απο το κολυμβητηριο και οι μπατσοι βαφτισαν το σαμπουαν 'μολοτοφ' και σαν να μην εφτανε αυτο εφαγε και φυλακη ο καημενος
Critter Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έχω καταφερθει ακρετες φορές ενάντια στις πρακτικές της αστυνομιας οποτε δεν ξερω αν θα γινω πιστευτός. Θα τα πω πάντως. Το αγορι της αδερφής της κοπέλας μου, δουλευει στα ΜΑΤ. Έχω κάνει με τον τύπο πολλές συζητησεις και είναι παρήγορο για μένα (μιας και για ευννόητους λόγους βρισκόμαστε συχνα) ότι δείχνει να ΨΙΛΟστέκει καλά στις απόψεις του. Δηλαδή μου λέει οτι είναι σίγουρος οτι υπάρχει παρακράτος, θεωρει οτι τα επισόδεια ευννοούν τις κυβερνήσεις όταν συμβαίνουν και είναι σίγουρος οτι πολλές απο τις εντολές που παίρνουν είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα κάποιων. Υποστηρίζει οτι είναι στα ΜΑΤ λόγω ωραρίων, υπηρεσίων κτλ και όχι επειδη γουστάρει να δέρνει. Βασικα τον πιστευω γιατι αν τον δεί κανείς χωρίς τη στολή, θα δει ενα παιδάκι (23), ευσωμούλη (όχι απο μυς) και γενικά έναν ανθρωπο που δεν θα διστάσει κανείς να του χωθεί αν τσακωθούνε. Ο τυπος αυτός μου ειπε προχθές, που τον είχα σπίτι μου, οτι στην εν λόγω πορεία συνέλαβε κάποιον (1000% όχι αυτον που λέει το αρθρό γιατι δεν συμβαδίζουν ουτε καν οι ηλικίες) ο οποιος φοραγε μάσκα και είχε σακίδιο με 2 μολοτωφ, σφεντόνα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Μου είπε λοιπόν, οτι επειδη πιθανώς θα τον αφήνανε ελευθερο στην ανακριση, του φορτώσανε οτι ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ να πετάει μολότωφ, πραγμα που φυσικα δεν το είχαν δει. Προσωπικά θεωρω οτι για να είχε μαζί τους τις μολότωφ, λογικα πιο πριν θα είχε πετάξει κιολας, αλλα απο την άλλη δεν μπορεις να φορτώνεις σε κάποιον κάτι που φαντάζεσαι, ακόμα και αν αυτό έχει συντριπτικά πολλές πιθανότητες. Μου είπε επίσης το προφανές (και ανακουφιστικα καπως), οτι ο ρόλος των ΜΑΤ δεν ειναι να απονέμουν δικαιοσύνη και συνεπως αν δεν δέχονται επιθεση, δεν έχουν κανένα λόγο να βαράνε. Για παραδειγμα, η τηλεόραση δειχνει σχεδον σε κάθε πορεια, κάποιον που τον περικυκλώνουν 5-10 ΜΑΤ και τον βαράνε. Αυτο είναι παράνομο, καθως απο τη στιγμη που είναι πεσμενος κάτω και δεν μπορει να τους κάνει τπτ, θεωρειται οτι έχει συλληφθει και επομενως δεν έχει κάμμια λογική το ξύλο που του ρίχνουν. Ακόμα και μολότωφ να τους έχει πετάξει πιο πριν, αν τον έχουν ΑΠΟΜΟΝΏΣΕΙ, δεν δικαιούνται να τον δείρουν, παρα μόνο να τον συλλάβουν. Όταν τον ρώτησα γιατι χτυπάνε στο κεφάλι, μου ειπε οτι αυτος δεν το κάνει καθως εκτος απο το οτι απαγορεύεται, μπορει να βρει και το μπελά του. Στο σημειο αυτό μου είπε μάλιστα οτι πολλοι συνάδελφοι του, χρησιμοποιούν το γκλομπ ανάποδα και τους λέει να μην το κάνουν. Μου είπε μάλιστα οτι έχουν διαπιστωθει πολλοί συνάδελφοι του να έχουν σημάδια απο γκλομπς μετά απο πορείες καθως μέσα στον πανικο χτυπάει ο ένας τον άλλο κατα λαθος. Τέλος μεσα απο τη συζήτηση, παραδεχτηκε οτι μέσα στον πανικό ο κάθε διαδηλωτής, φαντάζει κουκουλοφορος και κάπως έτσι εξηγούνται κάποιοι άκυροι ξυλοδαρμοί - προσαγωγές. Αυτά απο μένα.
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μου είπε μάλιστα οτι έχουν διαπιστωθει πολλοί συνάδελφοι του να έχουν σημάδια απο γκλομπς μετά απο πορείες καθως μέσα στον πανικο χτυπάει ο ένας τον άλλο κατα λαθος. με έχει πιάσει νευρικό
Critter Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 με έχει πιάσει νευρικό Χαχαχαχα...και γω έλιωσα όταν μου το είπε...Ήρθε και το τρακάρισμα σήμερα και με αποτελείωσε.
kage Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 -απ οσα ξερω στα ματ καταληγουν οι ανεπιθυμητοι-νευρικοι-στον κοσμο τους και αυτοι που θελουν εξτρα επιδομα.προσωπικα βλεπω οτι σε πολλες περιπτωσεις υπαρχει το ιδιο αρρωστο σεναριο με αυτο που συμβαινει στην συρια,λιβυη κτλ.μισθοφοροι εναντιων λαου... -τωρα το φορτωμα κατηγοριων ειναι συνηθες φαινομενο εδω και καιρο..τοσο ο τυπος με τα πρασινα all star και ενας αλλος που εβγαλε σε συνεντευξη στους πρωταγωνιστες φορτωθηκαν ενα σωρο κατηγοριες. http://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage -ειναι γνωστο οτι σε πορειες μπλεκονται και ασφαλιτες.στο indymedia οχι μονο τους φωτογραφιζουν αλλα δεινουν και ονοματα. το χω ξαναπει σε παρομοιο θεμα μια προκλητικη αστυνομευση προκαλει μισος και απεχθεια.
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καπου επεσε το ματι μου σε εναν που εκανε copy paste ενα αρθρο απο wikileaks,και ελεγε οτι χρυση αυγη και αναρχικοι ανηκουν στην ευπ.(τα μεγαλα κεφαλια φανταζομαι μονο) και απλα στρατολογουν ηλιθιους ανεγκεφαλους με την αντιστοιχη ακραια ιδεολογια και τους βαζουν να πλακωνονται μεταξυ τους οποτε αυτοι κρινουν οτι χρειαζεται...
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Tα λευκα εχουν 4 πυργους!! Ρε παιδια, ειναι δυνατον η αστυνομια να εβαλε επιτηδες το σακο διπλα στον αθωο?
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Tα λευκα εχουν 4 πυργους!! Ρε παιδια, ειναι δυνατον η αστυνομια να εβαλε επιτηδες το σακο διπλα στον αθωο? ουτε η πρωτη φορα ειναι ουτε η τελευταια
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Kαλα ρε φιλε σορυ, αλλα για να μεινουμε και ontopic, πως γινεται ο μαυρος βασιλιας να βρεθηκε στο Β1? ουτε η πρωτη φορα ειναι ουτε η τελευταια Καλα, εχει αναγκη η αστυνομια να κανει κατι τετοιο? Βριθει ο τοπος απο παρανομους, μπορει πολυ ευκολα να πιασει παρανομους με δικη τους κανονικα τσαντα. Αν δεχτουμε οτι η αστυνομια σκηνοθετει τετοια, τοτε γιατι οχι να μην παει στα μαγαζια να βαζει σκονακια και μετα να τα κλεινει για διακινηση ή γιατι οχι να μην κατασκευαζει ενοχοποιητικα στοιχεια για να καταδικαζει τον καθενα?...
SilverCloak Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ααααχ γρηγορίου, πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε πορεία. Και εγώ καχύποπτος ήμουν κάποτε και έλεγα: αμάν αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας. Αν το δεις με τα ματάκια σου πιστεύεις όμως. Δυστυχώς, είναι urban πόλεμος αυτή η φάση. Και οι 2 πλευρές, έτσι το βλέπουν. Οι καθυστερημένοι μπαχαλάκηδες και οι καθυστερημένοι ματατζήδες. Έχουν βρει παιχνιδάκι. Ή μάλλον όχι και τόσο παιχνιδάκι. Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο πόλεμος έχει ουσιαστικά εξαφανίσει τις πορείες από μορφές αντίδρασης. Και όλοι κάνουν ότι δεν το έχουν καταλάβει αυτό. Ντινάρας, όσο θεωρία συνωμοσίας και αν ακούγεται αυτό που λες, είμαι αρκετά διατεθειμένος να το πιστέψω. It makes sense. Αν δεχθώ ότι υπάρχει κάποιος που χειραγωγεί και δεν το αποδώσω σε τυχαίες κινήσεις το σκηνικό. Γιατί - θέλω να πιστεύω- δεν έχουμε ακόμα φτάσει στη φάση της Αμερικής όπου κάποιος παίζει σκάκι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι έγινε με τον συγκεκριμένο πάντως. Όλοι οι κοντινοί του ορκίζονται ότι ήταν άσχετος. Εγώ θα τους πιστέψω, όχι για κανένα άλλο λόγο πέρα του ότι είμαι biased. Ελπίζω να βρει το δίκιο του.
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ααααχ γρηγορίου, πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε πορεία. Και εγώ καχύποπτος ήμουν κάποτε και έλεγα: αμάν αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας. Αν το δεις με τα ματάκια σου πιστεύεις όμως. Δηλαδη εσυ το ειδες? Δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας, ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι κατηγορουμενοι να λενε τετοια δηλωνοντας αθωοι.
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καπου επεσε το ματι μου σε εναν που εκανε copy paste ενα αρθρο απο wikileaks,και ελεγε οτι χρυση αυγη και αναρχικοι ανηκουν στην ευπ.(τα μεγαλα κεφαλια φανταζομαι μονο) και απλα στρατολογουν ηλιθιους ανεγκεφαλους με την αντιστοιχη ακραια ιδεολογια και τους βαζουν να πλακωνονται μεταξυ τους οποτε αυτοι κρινουν οτι χρειαζεται... Νταξ, δε σχολιάζω το άρθρο από wikileaks (ακόμα και αν υπάρχει), αλλά τι ακριβώς εννοείς "αντίστοιχη ακραία ιδεολογία"; Τι ισοπεδωτική εξίσωση είναι αυτή; (ρωτάω εσένα, αν το έγραφε κάποιος άλλος δε θα έμπαινα στον κόπο). Προφανώς υπάρχουν αναρχομπάχαλοι, στους οποίους το μόνο που έχεις να προσάψεις είναι το αυτό, πως είναι μπάχαλοι. Υπάρχει όμως και ένα αξιοσέβαστο ποσοστό που σκέφτεται και πράττει υγιώς. Εν αντιθέσει, δε μπορώ να βρω ψήγμα υγιούς σκέψης (σκέψης που λέει ο λόγος) σε αυτά που υποτίθεται πως πρεσβεύει η χρυσή αυγή. Οντόπικ, αν τελικά αποδειχθεί πως αληθεύουν όσα ισχυρίζεται ο φοιτητής, θα μιλάμε για μία ειρωνικότατη ξεφτίλα της ελληνικής αστυνομίας. Οι τυφλές συλλήψεις διαδηλωτών έχουν πάψει να αποτελούν είδηση πια, είναι πρακτική. Όπως πρακτική είναι και η τυφλή βία των ΜΑΤ, η οποία τον τελευταίο καιρό ειδικά έχει χάσει κάθε μέτρο. Σε τι επενδύουν αφήνοντάς τους αμολημένους να βαράνε έτσι, έχουν καταλάβει;
SilverCloak Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδη εσυ το ειδες? Δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας, ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι κατηγορουμενοι να λενε τετοια δηλωνοντας αθωοι. Όπως θα έπρεπε να κατάλαβες από αυτό που έγραψα, δεν είδα το συγκεκριμένο περιστατικό. Το άλλο με το βίντεο όμως, μπορείς να το δεις και εσύ με τα ματάκια σου. Το παρέθεσε κάποιος πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.